eşime ondan nefret ettiğimi söyledim :(

nisyan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2011
10
0
36
İstanbul
aslında eşimi çok seviyorum onunda beni sevdiğinden şüpem yok,2,5 senedir evliyiz beni okadar çok kırdıki onunla oturupta derdimi anlatamıyorum ,çok kırılgan bir insanım ve bana yapılan birşeyi hiç affetmem,ve bugün ona sinirlenip msj attım senden nefret ediyorum ve eve gelme diye. çokmu ileri gittim ?

sence ileri mi gittin? Bence o mesajı gönderdikten sonra pişman oldun...Anlamak ister msin neden böyle yapma gereği hissettiğini

öfke patlaması yaşamışsınız. nasıl yansıtacağınızı bilememişsiniz.

eşinizin tepkisi ne oldu?

Son düzenleme:
öyle sinirlendiğim zaman msjlar atarım ama bu çok ağır oldu,hiç cvp yok ondan.cvp vermezde zaten.sadece nekadar öfkeli olduğumu anlasın istedim

:) Geldimi eşin canım. Niye yaptın öle bişiiii yawrum ya. Nese gelir bence kocacın. biraz geç gelebilir ama.

gelmesini istememeniz ilginçyani, bu durumda heralde ağır olmuş desek mutlu olacaksınız. yaptıgı şeylere baglı o mesajın ağır olup olmaması

yani sizce bir erkek ne hisseder böyle bir msj alınca,hakettiğini oda düşünüyor zaten bundan eminim adım gibi

Bence hak ettiğini düşünse eve gidip konuşmaya çalışırdı. Kendini haklı görüyor ki daha eve gelmedi, ya da senin sakinleşmeni bekliyor

ne olursa olsun nekadar hak etmis olursa olsun (aldatma ve siddet haric)

senden nefret ediyorum kelimesi cok agir bir söz bence ve cok yaralayici sonradan barissaniz bile belki icinde biyerde kalacak bu sözlerin..

duygularınızla hareket etmişsiniz evet ileri gitmişsiniz ama hayat bu boyle şeyler olaobılır. Eşinin karşısına geçip o anki hislerinizle oyle soyledıgınızı söyleyin özür dilemek zor değil... Karşılıklı konuşmak çok onemli ya konuşarak halledin sorunlarınızı hakaretle değil...

Ayrılma noktasında olmadıktan sonra bu nefret''kelimesini kullanmamalı; belli bir seviye korunmalı;siz belki fevri birisiniz;bugün söyleyip yarın unutan kin tutmayan birisniz (benim gibi )ama eşiniz farklı anlayabilir;belki kincidir;belki farklı yetişmiştir ona ağır gelebilir;farklı dediğim en azından ailesinde bayanlar kocalarına hiç bir ters söz söylemiyorsa sizde bunu görüyorsa ''bu kadın bana göre değil;ailemde böyle değildi''vıdı vıdı diyebilir.En kötüsünü söylüyorum ama..Bu en kötüsü bazılarının başına geliyor..Belki de kinci değildir;belki de ağır gelmemiştir.Kişiliğne bağlı;onu sen bizden daha iyi tanıyorsun..Herkeste aynı tepki olmaz zannımca;ki olmuyor..

ben erkek olsaydım benden nefret eden eşime madem nefret ediyorsun ozaman niye boşanmıyoruz derdim
kendinizi onun yerine koyun bunun erkeği kadını yok sonuçta birine karşı nefretinizi dile getiriyorsunuz erkekte kadında olsa tepkisi benzer olurdu

konu sahıbı nefret etmenızın sebebı nedır esınız cok cok kotu bıse yapmıskı soylemıssınız

bıde yazsanız ne oldugunu daha mantıklı yorumlar alabılırsınız

yaaaa nden böle bi mesaj attın canımm
neden bu kadar tepkilisin eşine karşı

hepinize teşekkür ediyorum herkes bişeyler söylemeye çalışmış,dedimya ben yapı olarak çok duygusalım,eşim herkese karşı çok iyi banada ama herkesi benden çok düşünüyor,yıllarca çok şımartılmış hep benden de aynı ilgiyi bekliyor vsss, çok ayrıntı var ama en tahammül edemeğim şey çocuk istiyorum ama o istemiyor rahatlığından ödün vermek istemiyor,içiyor anca bırakırsam çocuk yaparım diyor ama bırakmak içinde çaba harcamıyor,sürekli yalnızım,aşırı duygusallaştım herşeyi içime atıyorum öyle bir anlık aşırı duygusal bir anımda böyle bir msj attım,bazen pişman oluyorum ama yaşadığım şeyler aklıma geldikçe iyi yaptım diyorum.
belki çoğunuza göre çok saçma yaptığım, çok ağır ama neler yaşadığımı bi ben bilirim,canım çok yandığı için bende canını en kötü şekilde yakmak istedim.
çok ağır oldu belki ama yaptım işte geri dönüşüde yok olan oldu.
kimisi eve gelir gelmez demiş zaten bu aralar bukadar çok duygusallaşmamın nedeni bu aralar sabaha kadar gelmemesi ,erkeklerin bukadar bencil olmaya hakkı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…