Eşime oryantel oynamak isteyince...

çok teşekkür ederim anlayısınız ve desteğiiniz için. gösterdiğiniz yol için. sanırım fazla üstüne gidiyorum.
cünkü dünden beri yapmadığı fedakarlık kalmadı. sürekli affettirmek için birseyler yapıyor .
sanırım artık affetmenin zamanı geldi ve gerçekten cinselliği cezalandırmak olarak kullanmamalıyım ben bunu anladım.

arkadaşım çok büyük bi olay dayak aldatma gibi birşey olmadıktan sonra her tartışmada kırılmada yatak ayırma olayını doğru bulmuyorum ben de
hatasını anlaması için kaç gündür tepki gösterdin anlıyodur o da yaptığının nası bi kabalık olduğunu

senin konuyu okudukdan sonr abi$ey oldu

e$ime canim SIKILIyo dedim oda aç bi muzik dans et dedi :)
hemn aklima oryantellik geldi,oryantel yapayimmi sana istermisin dedim
vay efendim saçmaliyomu$um, ar namus diye bi$ey varmi$da bilmemnedee
durûp duruken al sana kavga sebebi
bi kere dinimizde bile kocan helaline hersey serbest dedim ne alakasi var namusla
biraz ati$tik ko$eye SIKI$INCA tamam odamizda yap bari diyo
ruyanda gorursun sen anca dedim
al benimkini vur seninkinee

bu arada yatak ayirma i$ine bende sicak bakmiyorum , dön arkani yat illa sarilmak zorunda deilsin :)

Şöyle bir düşünüyorum da biz kadınlar da çok mu abartıyoruz ne ?

Yani yapacağımdan değil de merak ettim diyorsunuz sonra böyle neticeler çıkıyor ortaya işte...
Madem yapmayacağınız bir şey,sırf meraktan sormak niye ? Bu merak denen şey biz kadınları yeyip bitiriyor her zaman,sorsak bir dert sormasak bir dert.
Zaten yapmayacağınız bir şeyse farazi konuşup hiiiiiiiç güzel giden ilişkinizi bozmayın,yapacağınız bir şey ise de yine sormadan direk yapın(adam çok güzel olur deseydi konu güzel bir şekilde kapanacaktı ve siz ileride yapmaya kalksanız bile çok da sürpriz olmayacaktı yani)

Ayrıca söylemeden edemeyeceğim,eşiniz iyi bir dersi hak ediyor,yataklarınızı ayırmayın ama burnunu da sürtün.

düşüncelerin için çok teşekkür ederim. gerçekten çok güzel şeyler yazmıssın. Allah evliliğinizi nazarlardan korusun. inşallah bir ömür bizde böyle geçinir gideriz.

amin canim, dilerim sizde birbirinizi iyi tanidikca, sorunlari minimuma indirip huzurlu ve mutlu ömür boyu bir evlilik gecirirsiniz.

tartisma esnasinda yaninizda yatan esiniz size söyleseydi (bende her gece baska bir kadini hayal ediyorum ama iste elimde sen varsin idare ediyorum !!) siz esinize bir tokat atmazmiydiniz ? kadinlara tokat atma özgürlügü var ama erkege yok demi ? mimlenmis nasilsa, kadin erkek fark etmez bunu duyan es suratina patlatir bir tane,ben duysaydim bende patlatirdim.

tabi size kalsa bir dansözlük tartismasi yüzünden gitsin kocasina vursun küfür etsin yatagi ayirsin 3-5 yil sonra iyice yüz göz olup birbirlerine sövüp saysinlar demi ? sonra kazayla birde cocuk yapsinlar ama anlasamasinlar siddetli gecimsizlikten vede bosansinlar? bunlarimi istiyorsunuz? ayrica yazilani iyide okuyup anlayamiyorsunuz.ben esler arasindaki karsilikli saygidan bahsettim.size cok mu yabanci bu kavramlar ?

Hala aynı üslupta devam ediyorsunuz...

Bence size çok yazık...

Son düzenleme:

Dayağı şiddeti hiçbir canlı hak etmez. Bunu bir kadın olarak söyleyebiliyorsan, erkeklere kızmamıza gerek bile yok.

Özellikle, erkek çocuğu olan bir anne bu şekilde konuşursa, çocuk ileride eşine rahatlıkla o Osmanlı tokadını atabilir. Biz kadinlar önce kendimiz şiddeti savunmamalıyız ki, ileride dayağı insanlık dışı gören bir nesil gelebilsin.

Ben Şu Oryantel Didem'in Yerinde Olsam Eşine Dava Açardım Çok Ayıp Çok

Sende Biscolata Erkeğine Yoğunlaş Şekerim

Eşiniz daha nasıl kırdıgı kalbi duzeltecegını bıle bılmeyen biri..
Lafta özür dilemiş.
Mjlar atmiş falan klasık erkek ..

Halbukı bence cok cıddı sorunlar var ; bakış açıısı..
Oryantal yapıp goğsu bağrı acık bır kadını tv.de ızlerken zevk alıyor..
Ve o'na o..yakıştırması yapıyor, bu ahlakı bır eksıklıgı oldugunun gostergesı herseyden önce..

Ahlaklı,kendını bilen bır erkek o.. olarak nıtelendırdıgı insanı izlemez ağzı burnu sulanıp..
2.sorun ise ; Eşinizin konuyu özürle kapattıgını sanıp reglınızın bıtmesını beklemesi..

Demek kı hıcbısey anlamamış esınız ; hala alıcaklarının hesabını yapıyor yuzsuzce..
Ben olsaydım bu duruma daha cok sınırlerdım..

Hem bana hakaret edıcek,içinden geçirdikleri biranda diline vurucak ..
Hemde benımle ılıskıye gırmek ıcın gunu hesaplıycak,yüzsüzlüğe bakarmısınız ..

Bunları dusununce ben olsam karşılığını aynı sekılde verırdım,
Hayatta hersey karsılıklıdır sevgı saygı ılgı emek ..
Siz bakmayın aman erim aman paşam aman kocam dıyen o kadınlara..
O kafada ki insanlar yüzünden suan erkekler bu durumda..
Erkek erdir, adamdır, evin direğidir, sısko olabılır , ayakları kokabılır , kel olabilir, yemek yapmaz,bulasık yıkamaz
Ama bakımlı vucudu manken gb kadın ister,
Evi temiz karnı tok olsun ister,
İsterde ister ..

Sonucunda da işte böyle ağzına gelen hakareti etmekten çekinmez karısına...
Bunları duyunca evlilik ile ılgılı butun dusuncelerım evrım gecırıyor ,
Ama ben herşeyi insanın durusunun belırledıgını dusunurum,

Bunu bana eşim yapsaydı : kavga etmezdim, bağarıp çağarıp, yasaklar uygulamazdım..
Gösterdiğim özeni, ilgiyi , alakayı keserdim..
Telefonuma ve pc. duvar kağıdına çok beğendiğim yakısıklı erkeklerin resimlerini koyardım
Videları indirirdim..
Tv.de reklamlara daha bir ilgili olurdum..
Kısaca O'nun özgüvenini sarsar, gururunu kırardım..
Cunku size aynısı yapılmış..

eşim hatalarını kabul etti. gerçekten dersini aldı. dün ona çok iyi bir ders verdim. bir daha yapmayacağını vs söyledi. yeminler ettiğini pişman olduğunu beni cok sevdiğini benden asla tiksinmeyeceğini vs böyle düşünmemem gerektiğini söyleyip durdu. ben yanlıs anlattım yanlıs kelimeler kullandım şakayla söyledim öyle tepkiler verdim vs ve ifade edemedim kendimi vs dedi. hala binlerce özür diliyor. kendini affettirmek içinn bir sürü şey yaptı durdu etrafımda. ve sonuc olarak affettim. bir daha olmaması sartıyla :)
ben onu cok seviyorum kızlar . onunda beni sevdiğini biliyorum. içinden kötü şeyler gecirmeyeceğini düşünüyorum. hala taparcasına seviyor. ve ben mutlu ve değerli hissediyorum kendimi onun yanında. tabi böyle süzgeçten geçirmeden yaptığı konusmalar haricinde.

bunu da ilk kez yaptı tanıstığımız günden bu yana.

İnce olmalarını beklemek beyhude zaten erkeklerin..
Sadece daha az kaba olabilseler bari..Çünkü bizler kırılganız..
Gönlünüzü aldığına sevindim eşinizin..
Mutluluklar..

Öncelikle eşinle bu konuyu yoluna koymana sevindim Mia'cım ve umarım bir daha patavatsızlık yapıp üzmez seni eşin.Bende konuyu okuyunca kendi kendime düşündüm aslında evliliğe renk katmak için fena fikir değil.Aslında ben oynamayı falanda hiç beceremem ama akşam bende eşime dedim oryantal kıyafeti alıp sana dans etsem nasıl olur diye.Eşimin cevabı çok ilginç sen yorulma hayatım ben sana dans ederim.Gerçekten eşim dans konusunda çok yeteneklidir bende bir o kadar kalas hiç kıvıramam.Eşimde beni mahcup etmemek için ben sana oynarım aşkım dedi.Sonuç güldük, geçtik.Yani erkeklerin ne zaman ne tepki vereceği belli değil ama bizi oryantal kıyafetlerle de görmek istemiyor sanırım.Kötü düşündüklerinden değil ama ben bile giysem gülme krizine girmekten karşısına çıkamam şahsen.

Düzelmenize çok sevindimm. Çoğu erkek böyle ne yazıkki laflarının nereye gittiğini bilmiyolar. Bence ona bu olay yetmiştir daha saçmalamaz diye düşünüyorum
Mutluluklar

bence cok cocukca bir davranış eşin haklı adam istemiyorsa sana yakıştıramıyorsa sen boşa üzülüyorsun dansözlük biliyorsunuzki bir meslek ama toplumda biyük bir cogunlıgının bakış açısı farklı bu duruma seni de o katakoriye koymak istememiş sen i ne kadar seviyor ve deger veriyorki basit göünmemen için ugraşmış bu ufak kaprisler den birbirinizden soğmamalı esas olan tenellerin sağlam olamsıdır

waw çok süper ceza ayrıca çok gaddarca hem ayrı yatmak hemde regl dönemi bende deniycem

bana kalirsa garip bir soru sormamissin, ayrica o kiyafetleri alip esinin karsisinda oynayip romantik bir aksamda planlamis olabilirdin..kimi erkek tav olur kimisi olmaz demekki...esini iyi taniman lazim boyle seyler yapmayi dusunmeden tabii..ama sozlerinde ayip etmis mi esin??? cok buyut ayip etmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…