eşime öyle bir ders vermek istiyorum ki!

edasummm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
873
3
0
İstanbul
kızlar merhaba, cok moralim bozuk tabikide herzaman ki gibi ortalığı karıştıran kayınvalıdem eski konularımı okuyanlar bilir,bu kadının son olarak yaptıgına gelince eşim annesini aramış anne hanım cok hasta eve gitsende yemek yapsan camasırları makınaya atsan yardımcı olsan demiş,sonra annesi geldi bana elınde tencere bol acılı kuru fasulye yemeği yapmış:) sırf ben yiyemeyim diye bebek emziriyorum lohusayım bebegim zaten cok gazlı sancıları oluyor,onuda yersem gazdan mahvolur hem baharatlı neyse bunuda gectim,bir sinirle bağırdı cagırdı bu evın hali ne pis pislik ,sen oğluma bakamıyorsun,bu evde neden yemek pişmiyor,oğlum cok cirkin giyiniyor,bekarken takım elbıseyle dolaşırdı evlendi bi kot bi kazak,sen nasıl gelinsin ver cabuk oğlumun kirlilerini yıkıcam dedi,içini bir güzel döktü bende o gelmeden önce bebeği yeni emzirdim birlikte yattık tam daldım ki bu geldi,zaten bebeğim 2 saatte bir uyanıyor günlerdir uykusuzum daha dikişlerim alınmadı lohusalığım bitmedi,annem 20 gün kaldı gitti kırkım cıkasıya annemi durdurmadı perişan etti,evimde sadece salonda bebeğin esyaları ortadaydı bırde aksamdan kalma bulasık, kirli çamasır deseniz 3 parça kıyafet bırkac corap 1 makına bıle etmedı görunce kendısıde şok oldu zaten,bu davranışlarına cok bozuldum ,eşim eve gelince bende ona bağırdım cagırdım benı rencıde ettın 3 parca camasır için değermıydı diye annesinin yaptıklarını söyledim inanamadı ben sadece hasta oldugun için gönderdim dedi,anasıda zaten ne bulasık yıkadı ne ortalıgı topladı sadece oğlunun kıyafetlerını makınaya attı gitti,bizim evde kavga kıyamet koptu gene bu kadın yüzünden bu evden gidicem böyle olursa dedim eşimde sinirlendi cekmeceyi açtı düğün fotoğraflarımızı birbir yırttı o kadar güzüme gitti ki hicbirsey demedim ...

neyse yarın evlilik yıldönümüz bende o yırttığı fotoları hediye paketine koyup yarın iş yerine göndereceğim,içinede yazı yazacağım öyle şeyler yazmalıyım ki içine otursun bunu yaptığına bin pişman olsun,kızlar yardımınıza ihtiyacım var edebiyatı güzel diline güvenen arkadaşlarım bir şeyler ekleyin bende hepsini tasarlayıp eklicem

ya canım bence böyle bir şey yapma çocukça geldi bana. Eşin annesinin yaptıklarını görmüyor mu? Mesela ben eşime annesi beni kırdığında söylüyorum o da ayıp etmiş sen de böyle deseydin falan diyor. Yani annesinin nasıl bir insan olduğunu biliyorsa sana kızmaya hiç hakkı yok. Tabi diğer konularını okumadım bilmiyorum. Allah sabır versin.

bu erkelerde hiçbir zaman annelerinin yaptıklarına inamazlar sanki gelinler bir taraflarından uyduruyorlar...bunun çaresi yok güzelim hele senin ki gibir kayınvalidenin hiç çaresi yok kaçsan gitsende yok..çünkü onun kayınvalidelik yapmasının sebebi eşinden ilgi şevkat mutluluk görmemesi..ben bunu bilir bunu söylerim..evinde kocası ilgilenmeyen kadınlar ilerde gelinlerin başına kayınvalide olurlar çünkü bugüne kadar ilgilendikleri eşlerinden kaynaklanan yalnızlıklarını oğluşçuklarına adayarak kapatmaya çalışırlar onlarda evlenince doğal olarak ilgi sevgi eş ve evine kayar annelerde kayınvalideleşir hemen..suç kayınvalidelerde değil ilgisiz eşlerinde..kadınları alıp ne bir dışarı çay içmeye götürürler ne evde bir kıymey veririler..hastalansalar alıp başlarını kahveye giderler..bi tatlı söz yok muhabbet yok..evde mutsuz sıradan bir hayat..sonra kayınvalide de başlıyor oğlusu hep gelsin onda yesin içsin çaya gelsin misafir gelince gelsin o çocuğuna gitsin..bunları kovalıyorlar napsınlar..düzelmez yani trip atsanda ceza versen de nafile..sorum kocanda değil kayınperderinde ben artık bu konularda böyle düşünüyorum

eşinle tartışmışşın içinide iyi bi boşaltmışşın, adamda çıldırmış resimleri yırtmış.. olayı soğumaya bırakman gerekirken sen yırttığın resimleri paket yapıp işyerine gönderecem diyosun bide yardım istiyosun.tamda yangına körükle gidiyorsun, belki sana evlilik yıldönümünde süpriz yapacak bir eş var şimdi, yapmasa bile bu düşünceleriniz çok yanlış bence, lohusalık psikolojisiyle şuanda yanlış şeyler yapmayın, sakin olun

yok canım nerdeee annesi gözünde melek,kayınvalıdem cok yalancı bir kadın yalan yere Kuran-a el bastı yemınler yanımda baska bir konu için ,öyle bir kadın birde cok dilbaz duygu sömürüsü yapar hemen oğlunu kandırır,Yer gök aşk dizisini izliyor musunuz? bilmiyorum ama orada ki hamiyet varya aynı o kayınvalıdem ondan daha beter herkeste bunu der,resimlere gelince hala yatak odamda yerde yırtıkları duruyor o kadar gücüme gitti ki anlatamam,kendi başına geldiğini düşünse cok acı,bende onları hediye paketi yapıp yarın düğün günümüzde yollucam

Geldiği zaman bağırıp çağırdığın için böyle olmuş galiba canım
Bu gibi durumlarda şikayet eder gibi değil dertleşir gibi anlatmak çözüm.
Allah bilir eşin senin anlattıklarını o an dinlememiştir bile.
Önce sakin ol. Dediğini yaparsan işler sarpa sarar.
Akşam o yırttığı resimleri göreceği bir yere bırak surat asma ama üzgün olduğunu göster. Belki anlar hatasını. Yakınlık gösterirse sen de uzatmadan gün içinde olanları anlat. Ama sakince.

evet canım benım kayınvalıdenın cözumu yok,anlaşılan sen diğer konularımı okumuşsun benı anlıyorsun,ayrıca dedıklerınde haklısın benım kayınpederım yok vefaat etmıs zamanında oda cok cektırmıs k.valıdeme,oda bana aynılarını aşatmak istiyor,cok anlamsız konusmları var bekarken oğlum takım gıyerde ben sürekli ütü yapardım,şimdi kot kazak sana fazla ütü olmuyor diye bunu bile sorun ediyor

lütfen kendı başınıza gelmiş gibi düşünün öyle cevap verin, düğünümüzle ilgili hic hatıra kalmadı ben o parcaladığı resımlerı bile yırtamam o nasıl yaptı bunu affedemıyorum

canım çok üzüüldüm biz de tartıştık eşimle, hatta dün nerdeyse evi terkediyodm.. neyse ki barıştık dün gece..insan sinirli ve üzgünken gözü bişey görmüyo, hele ki sen lohusasın en hassas dönemin.. bence öyle yapma, resimleri de toplama yerden.. bebeğinle ilgilen, biraz sessiz kal.. en güzel tepki tepkisizliktir.. seviyo musun eşini.. eğer öyleyse, resmi tekrar yapıştır hatta.. biraz içi acır da üzülür belki..

canım haklısında eşime cok kırgınım konusmuyorum ,birsüre konuşmayıda düşünmüyorum,hem birde yarını hatırlayıp süprız vs. yapacagınıda düşünmüyorum ,bende ona böyle bırsey yapıp ıkı kat ceza vermek ıstıyorum kendımce

tesekkurler canım,bak sen el olmana rağmen derdimi anlattım halimden anladın lohusa olmama acıdın,kayınvalıdem ise normal doğum yaptın birşeyın yok kızlarım gibi sezeryan olup yarım mı kaldın , niye yatıyorsun diye kızıyor ,evet eşimi sevıyorum ama şu olay kalbimi acıttı,resimlerin hangi birini yapıştırsam ki albumlerı yırttı yada sadece ikimizin olduğu birkac resmi yapıştırıp mı yollasam ki :) buda güzel fikir altınada birkac anlamlı söz pişman edecek içine oturacak,kızlar fikir verin ya hangisini yapayım???????

canım daha lohusasın, elbette seni her oay çok daha fazla incitiyor, eşine bence de fotografları yollama, eşinde senin gibi depresyona girmiş olabilir, bu durumu bende yaşadım, benimde bebgim 3,5 aylık ben lohusa depresyonuna girerklen eşlerde depresyona girebiliyor, benimde eşim depresyona girmişti, durum daha da kötüleşir, iş kısmına gelince inan bana 7,5 aylık hamşleyken bile her gün yerleri silerdim banyom mutfagım her yerim pırıl pırıldı, agırlasınca günlerin arası uzadı ama yine tertemizdim bebgim bir dogsun çok şey yapıcam diyen ben, inan hiç bişeye yetemiyorum, bebgimde uykusuzluk problemi var, gece uyumuyor bebnide uyutmuyor gözlerim doğumdan bu yana simsiyah, yapamıyorum yetemiyorum, anlayış göstersin kayınvalden oda yeni beklliyken bişey yapamıyordu, sürece alışmak gerekiyor

Lohusa olduğun icin biraz yumuşatacağım; istersen destan yaz bi halta yaramaz. Cocuk gibi nelerle uğraşıyorsunuz yaa?

Canım benim de başıma gelse inan çok çok gücenirdim. Ama dediğin gibi yaparsan kötü bir evlilik yıldönümü hatırası olarak kalacak bu durum ve hiç unutulmayacak. Diğer arkadaşların da dediği gibi toplama yerde kalsın. Belki o da pişman olmuştur. Tabi eşini en iyi sen tanıyorsun bunu yaparsan eşin hatasını anlayacak ve herşey düzelecekse yap. Ama işler daha da sarpasaracak kavga daha da uzayacaksa bence yapma. Küçük bir bebeğiniz de var evdeki huzursuzlukları o da hisseder kavgayı uzatmamak en iyisi.
Sen bu kaynanayı bu saatten sonra düzeltemezsin. Eşine annesinin nasıl bir kadın olduğuna inandırmaya çalış. Hatta kamera kaydı bile yapabilirsin.

yalan olmasın diğer yorumlarını hiç okumadım bu benim genel olarak tespit ettiğim bir sonuç:)))böyle muhabbetler yapan bir insanın ciddi psikolojik paroblemleri olmalı zaten psiloloğa gitmesini tavsiye edin hiç kafaya takmayın normal eleştiriler değil bunlar çünkü

evet canım tebrık edıyorum seni zaten kayınvalıdem ilaç kullanıyor psıkolojık,ayrıca kız kardesi deli,erkek kardeşide kafayı yemiş saf bir adam,bunlarda genetik,kınamıyorum sadece gerceklerı yazıyorum,Allahım herkesın basından uzak etsın

canım inan aklıma gelmedi değil sesini kaydedeyim dedim ama uykudan kalkmışım kapıyı acar acmaz sayılattı neye ugradıgımı şaşırdım,eşimi tanıyorum böyle birşey yaparsam hatasını cok daha ıyı anlayacak o yüzdn buna karar verdim,inanır mıısn dediğinde haklısın dünden beri bebeğim huzursuz oda anlıyor

Nıye herkez erkeğin tarafını tutmuş ..
Yapılan gayet kotu bır hareket ..
Tamam eşi yardımcı olsun dıye annesını çağırmış ama sonuçta karısına guvenmeyıp anasının lafıyla anılarını yırtan bır erkekten bahsedıyoruz ustelık karısı lohusa..
Ne yani şimdi kadın bunu sıneye cekip evlılık yıldonumumu kutlasın ? ortada bır mutluluk değil mutsuzluk var ve bence cezasınıda vermelı kı eşi bır daha boyle bıseye kalkışmasın

Resimleri postalamanız falan çocukca , gerek yok boyle seylere
Sadece eşinizle konusmayıp aranıza mesafe koymanız yeterli bence, sordugu zamanda fotoğrafları çarparsınız suratına .
birde : Anasının ağzıyla evını karısını kıran erkeklerden de nefret edıyorum ..

bende önceden anasının ağzına bakan erkeklerden nefret ederdım ama basıma gelınce yapacak bırsey bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…