kızlar merhaba, cok moralim bozuk tabikide herzaman ki gibi ortalığı karıştıran kayınvalıdem eski konularımı okuyanlar bilir,bu kadının son olarak yaptıgına gelince eşim annesini aramış anne hanım cok hasta eve gitsende yemek yapsan camasırları makınaya atsan yardımcı olsan demiş,sonra annesi geldi bana elınde tencere bol acılı kuru fasulye yemeği yapmış:) sırf ben yiyemeyim diye bebek emziriyorum lohusayım bebegim zaten cok gazlı sancıları oluyor,onuda yersem gazdan mahvolur hem baharatlı neyse bunuda gectim,bir sinirle bağırdı cagırdı bu evın hali ne pis pislik ,sen oğluma bakamıyorsun,bu evde neden yemek pişmiyor,oğlum cok cirkin giyiniyor,bekarken takım elbıseyle dolaşırdı evlendi bi kot bi kazak,sen nasıl gelinsin ver cabuk oğlumun kirlilerini yıkıcam dedi,içini bir güzel döktü bende o gelmeden önce bebeği yeni emzirdim birlikte yattık tam daldım ki bu geldi,zaten bebeğim 2 saatte bir uyanıyor günlerdir uykusuzum daha dikişlerim alınmadı lohusalığım bitmedi,annem 20 gün kaldı gitti kırkım cıkasıya annemi durdurmadı perişan etti,evimde sadece salonda bebeğin esyaları ortadaydı bırde aksamdan kalma bulasık, kirli çamasır deseniz 3 parça kıyafet bırkac corap 1 makına bıle etmedı görunce kendısıde şok oldu zaten,bu davranışlarına cok bozuldum ,eşim eve gelince bende ona bağırdım cagırdım benı rencıde ettın 3 parca camasır için değermıydı diye annesinin yaptıklarını söyledim inanamadı ben sadece hasta oldugun için gönderdim dedi,anasıda zaten ne bulasık yıkadı ne ortalıgı topladı sadece oğlunun kıyafetlerını makınaya attı gitti,bizim evde kavga kıyamet koptu gene bu kadın yüzünden bu evden gidicem böyle olursa dedim eşimde sinirlendi cekmeceyi açtı düğün fotoğraflarımızı birbir yırttı o kadar güzüme gitti ki
hicbirsey demedim ...
neyse yarın evlilik yıldönümüz bende o yırttığı fotoları hediye paketine koyup yarın iş yerine göndereceğim,içinede yazı yazacağım öyle şeyler yazmalıyım ki içine otursun bunu yaptığına bin pişman olsun,kızlar yardımınıza ihtiyacım var edebiyatı güzel diline güvenen arkadaşlarım bir şeyler ekleyin bende hepsini tasarlayıp eklicem

neyse yarın evlilik yıldönümüz bende o yırttığı fotoları hediye paketine koyup yarın iş yerine göndereceğim,içinede yazı yazacağım öyle şeyler yazmalıyım ki içine otursun bunu yaptığına bin pişman olsun,kızlar yardımınıza ihtiyacım var edebiyatı güzel diline güvenen arkadaşlarım bir şeyler ekleyin bende hepsini tasarlayıp eklicem