eşime sessiz kalıyorum

bence başkalarının evlilikleriyle kıyaslamayın onların kocası gezdiriyor falan diye.bizde gezmeyi severiz eşimle ama arabamız yokken çıkamazdık.kayınpederimin vardı ama keyif içinde istemeye utanıyordu.zaten mecbur kalınca alıyoruz..evliliğin ilk yıllarında kıskanma olayı fazla oluyor.yavaş yavaş işleyecen.nakış gibi aniden 180 derece dönmesini beklemek daha ters etki yapıyor..

bende bir anda dönmesini beklemiyorum ama fazla bunalıma yolaçmasınıda istemyorum ben elimden geleni yapıyorum işten gelir sinirli olur ama ben hoşgeldin canım derim hemen yemeğini hazırlarım güler yüzlü olurum ama o demez eline sağlık demez yer kalkar bisey beyenmiyo zati ne yapcağımıda şaşırdım belki çok lezzetli olmuyo ama bana göre hiçte fena olmuyo yemeklerim başkaları beyenir güzel olmuş der eşim demez ama yer.akrabalarımızın arasında rahat oluyorum gülüp şakalşıyorum o buna batıyo neymiş şımarıklık yapıyomuşum onun akrabaları daha nekadar cana yakın güleryüzlüsün der hoşlarına gider bizimkiside olumsuz görüyo herşeyi herşey kabahat ona göre klava:

kavga cikacagini bilsem bile istedigim seyde israr ederim..ve eninde sonunda alirim da..o kadar inatcidir ki ama her yolu denedim kirmak icin..sana da tavsiyem oyle olmuyorsa baska turlu dene..birgun bakmissin ki yaninda ne arkadasin var ne de baska biri..kendine olan guvenin de yok olup gitmis..boyle olmak istemiyorsan azcik kendine deger ver..ehliyet kursuna kesinlikle git ehliyetini al.esine evde oturmaktan bunaldigini biseyler yapmak istedigini hevesli ve kesin sekilde anlat hayir diyemeyecektir..aman gurultu olmasin diye susma..
benimki de haftasonu evde oturmayi dinlenmek zanneder bende arkadaslarinin hanimlariyla sozlesiyorum birlikte bir yerlere gidiyoruz hayir diyemiyor..sende boyle boyle alistir.

Ilk önce sunun farkina varmalisin: senin esinle gezip tozma disinda daha da büyük
bir problemin var: insan haklarinin elinden alinmasi, hapis hayati yasaman!
Babamiz, agabeyimiz bizi böyle kisitlamaya calissa cikarmadigimiz olay kalmaz;
bu eslere niye bu kadar taviz veriliyor anlamis degilim!
Bu sevgi falan degil; bu düpedüz assaglik kompleksi, kendine güvensizlik;
kiskanclik falan da degil, resmen bi hastalik...
Eger bastan karsi koymazsan, ileride bu konuyla ilgili agzini acma hakkin da
olmayacak büyük bir ihtimalle!
Allah yardimcin olsun...

çok şaşırdım konuna burda bence gezip tozmaktan öte bişey var sen eşinle konuşamıyosun eşinden çekiniyosun belki de korkuyosun....ama neden....sıkıldım beraber gezelim desen dövecek mi ya da çokmu sert anlayamadım...evlenmeden önce de böyle miydi aranız...bu kaadr konuşmaktan çekindiğiniz biriyle nasıl evlendiniz ki???bence sakin bi zamanda akşma otururken canım ben evde çok sıkılıyorum gel beraber bi dolaşalım de olmaz derse anlat hep evdeyim hapis gibi sen hep evde olsan ne yapardın beni de anlamaya çalış de...kurs meselerini de sonra açarsın önce eşinle konuşmaktan çekinme..onunla iletişim kurmayı öğren

konuşucam ama biraz daha beklicem, nekadar sıkıcı bi hayatımızın oldugünu görsün. O sıkılmadıysa bile benim sıkıldığımı görsün, milletin eşiyle yaşadıkları mutlulukları duymaktan sıkıldım ah çekmekten bunaldım. çünkü eşimle bişeyler paylaşmaya, aktivitelerde bulunmaya, mutlu olmaya hakkım olduğunu düşünüyorum. Ama o düşünmüyo demekki.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…