Eşime sinir oldum

Kırgınlığınızı ve kızgınlığınızı saklayıp,
içinizde biriktirmeyin.
İçinizde tutup siz sinir olacağınıza,
söyleyin o düşünsün.
Sizi başka eşlerle kıyaslamasından rahatsız olduğunuzu da vurgulayın.
Yerinizde olsam,yaptığınız plana,sizden habersiz,başkalarını dahil ettiğinde,o plana uymayacağımı da üstüne basa basa söylerdim.

Konuştum ağladım içimi döktüm biraz fazlada söylendim başladı ne var sanki onda ben espri yaptım o benim öz ablam ona söylemem de ne bar karım beceriksiz mi dedim sanki abartma dedi yemek mevzusuna da nankörsün ben seni farklı iki şehir biri bizimkiler biri onun ailesi yaşıyor bu şehirlerde götürmedim mi pikniğe gittik Ramazan’dan önce ama çocuğun arabasını unuttuğumuz için tüm piknik boyunca kucağımda çocuklaydım merkezede gittik dedi büyük alışverişler için gidiyoruz oraya da sonra başladı sen nankör bir kadınsın ben seni hep düşünüyorum dışarı çıkmak istiyorsun çıkıyorsun buradaki yerler ya çocuk için park ya apartman Bahçeli orası ya da ilçede olduğumuz için gidebileceğimiz aktivite yerleri A101 bim ve şok ben ne kadar kendimi anlatmaya çalışsam da her zaman ki gibi tek tek kelimeleri çıkardı cümlelerimden ve git yanımdan bu odada durma seni görünce sinirleniyorum oldu durum ben şimdi ne yapayım ya

Konuştum ağladım içimi döktüm biraz fazlada söylendim başladı ne var sanki onda ben espri yaptım o benim öz ablam ona söylemem de ne bar karım beceriksiz mi dedim sanki abartma dedi yemek mevzusuna da nankörsün ben seni farklı iki şehir biri bizimkiler biri onun ailesi yaşıyor bu şehirlerde götürmedim mi pikniğe gittik Ramazan’dan önce ama çocuğun arabasını unuttuğumuz için tüm piknik boyunca kucağımda çocuklaydım merkezede gittik dedi büyük alışverişler için gidiyoruz oraya da sonra başladı sen nankör bir kadınsın ben seni hep düşünüyorum dışarı çıkmak istiyorsun çıkıyorsun buradaki yerler ya çocuk için park ya apartman Bahçeli orası ya da ilçede olduğumuz için gidebileceğimiz aktivite yerleri A101 bim ve şok ben ne kadar kendimi anlatmaya çalışsam da her zaman ki gibi tek tek kelimeleri çıkardı cümlelerimden ve git yanımdan bu odada durma seni görünce sinirleniyorum oldu durum ben şimdi ne yapayım ya

Bence siz yüz vermeyi bırakın biraz. Simdi ne kadar durumun üstüne gitseniz o kadar şımarır. Yani bime ve sok e gitmeyi aktivite sayıyorsa ne denilir ki. Kendi kafasına göre sizi düşünüyor ama ne dediğinizi anlamayacak kadar duyarsız. Allah kolaylık versin

Soyliyceni söylemiş sizde soylediyseniz sıkıntı yok. Onun aklına yer etmiştir. Üzülmeyin düzelir yarına. Siz biraz tavır yaparsınız. Her defasında aynı tepkiyi verseniz bu huyunu bırakır bence

Soyliyceni söylemiş sizde soylediyseniz sıkıntı yok. Onun aklına yer etmiştir. Üzülmeyin düzelir yarına. Siz biraz tavır yaparsınız. Her defasında aynı tepkiyi verseniz bu huyunu bırakır bence
O kadar inatçı ve bencil ki bu aralar çok kızıyorum kendime neden evlendim bu adamla diye hadi evlendin neden cesaret edip boşanmadın bide çocuk yaptın diye

O kadar inatçı ve bencil ki bu aralar çok kızıyorum kendime neden evlendim bu adamla diye hadi evlendin neden cesaret edip boşanmadın bide çocuk yaptın diye
Başka sıkıntı var mı bilmiyorum güzel kardeşim. Eğer sadece buysa hepimizin eksik yanları var. İnsan hata yapabilir. Eşiniz de sizde. Sinir anında herşey söyleniyor. Kadınlarda erkeklerde.

Ben böyle durumlarda hiç kırılıp ağlamam valla. Gülerek güzelce sokarım lafımı. Geçen benim hödük kocam da aile iftarında sözde komiklik yapıyor. Eltim ciğer yapmıştı, eşim de benim yaptığım ilk ciğerin vehametinden bahsetmeye başladı. Normalde takılmam böyle şeylere ben de güler geçerim ama sevgili validem "başka neler çöpe gitti anlat hele oğlum" diye atlayınca "o dönem pek bir şey çöpe gitmedi malum pek alışveriş yapmazdı oğluşun. Ciğerin berbat olmasının sebebi de eve pek ciğer alınmamasından kaynaklanmış olabilir. Bekarken yerdim de evlenince unuttuysam demek ki" dedim. Gülerek söyledim ama. Oğlunun yaptığı gibi. Gülünce sokulan laf inceden sızı bırakıyor ama tam da ciddiye alınamıyor. Ayol şaka yaptım savunması hazırda bekliyor çünkü.

Espri kaldıran bir şahısım. Kolay kolay da alınmam. Ancak bu erkek modellerinin kendi ailelerinin yanında espri ayağına eşlerini gömmeye çalışmaları karşısında pençelerim çıkıyor. Hiç kırılıp ağlamayın, aynısını siz de ona yapın bir daha yapmaz. Tecrübeyle sabit.

Back
X