• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esime sinir oluyorum

Benim ayrikdigim evliligimde de ayni seyler vardi..Insanin canina tak ediyor resmen.Adam benim varligimin dahi farkinda olmazdi.Stratejiler sökmuyor malesef..Sende onu takmayan bir yasam bicimi belirlemedigin surece hep sonir stres olursun.Biz ayrildik ve ben o hasta yanimdan arindim cok sükür
Inan takmiyorum kendi hayatimi surduruyorum arkadaslarimla cikiyorum cok sosialim ama insan esinden de biseyler bekliyor dogal olarak .belirli bir sure sonra dediniz gibi insanin canina tak ediyor.

Yok cnm yeni evliyken cicim aylari oldugu gibi istemiyorum keske olsa.ya insan esiyle sohbet etmezmi haydi bugun de biseyler yapalim demezmi.yada haydi bugun suray buryaa gidelim demez mi .bu adam da hic yok.
Birlikte biyerlerede gtmiyosunuz?esiniz herkese karsi boylemi bu karakteri mizaci olabilir

9 yıllık evliyim bizde aynıyız....

Ayrıca benim eşim çok sinirli ve herşeye karışır.

9 yıldır antidepresan kullanıyorum malesef.
9 yıl boyunca antidepresan kullanacağıma, sorunun köküne iner, 9 sene önce hayatımda ne değişti ise onu bulur, bir kenara atarım.
Sanırım sizinki nikah memuruna evet demeniz...

Yok cnm yeni evliyken cicim aylari oldugu gibi istemiyorum keske olsa.ya insan esiyle sohbet etmezmi haydi bugun de biseyler yapalim demezmi.yada haydi bugun suray buryaa gidelim demez mi .bu adam da hic yok.
Bendede var aynisindan degismez degismicekler.bunlar tam tamina omur torpusu omrunu yer bitirirler kanini emerler.sen kendine stres eder durursun.tecrubeyle sabit

Neden erken emekli oldu bir sağlık sorunu mu var ?

Back
X