madem çalışıyorsunuz kendi paranızla bakıcı tutun.bakıcıyla anşlaşırsınız evin yemeğini de yapar ve şöyle yüzünden de bir toplar eder. eşinize de maaşınızdan yardım ediyorsanız böyleyken böyle deyip daha az katkı yaparsınız.atıyorum 500 tl veriyorsanız ev için artık 50 tl verirsiniz. kabul etmezse de kim bakacak bunlara diye ağzının payını verirsiniz.
ya da olmadı boşverin işte kaynananız baksın. ben kaynanamla konuşmuyorum, zaten kendisi felçli çocuk bakamaz .annem de benimle konuşmuyor 6 senedir, çocuğuma bakamaz. mali durumda henüz bakıcı ve yardımcı tutmaya yetmiyor diye hala çocuk yapamafdım bakın. yani herkesin hayatı tabi ki kendine göre zorluklar barındırır ama bence elinizdekinin kıymetini bilin. akışoına bırakın kaynananız baksın çok kötü biri değilse.
Seni önceki konularından da hatırlıyorum canım
Gerçekten sen eşin ve ailen arasındada arada kalmış zor zamanlar geçiirmiştin.
şimdide kayınvalidenden dolayı bunları yaşıyorsun gibi görünüyor ama
buradaki tek sorun eşinle aranızda olan iletişimsizlik bence.
bazı şeylerin evliliğinizde daha fazla kopmaması için silkelenin kendinize gelin
siz iyi olmazsanız mutlu olmazsanı eşiniz evlatlarınızda mutlu olamaz.
Eşinizle sessiz sakin konuşabileceğiniz bir yere gidin
güzel günlerinizden konu açın
siz zaten konuyu açınca devamıda gelicektir .
özlediğiniz hayaliniz kurduğunuz düzenden bahsedin bence
peki kv bakmazsa tekrar kendi annen mi bakacak? ondan sonra nasıl ayarlayacaksınız*?
evet haklısınız eşimle aramızda tek sorun iletişimsizlik ..Benimle oturup güzel iki laf etmez.Yardım etmiyorsun diye sızlandığımda bağırıp çağırıyor.Yani konuşabilsek anlaşacağız ama adam odun gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?