- 4 Ekim 2021
- 203
- 216
- 18
- 38
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Allah bu sosyal medyanın... NeyseBaşlıktanda anlatıldığı üzere eşime sosyal medya ve İnternet konusunda güvenmiyorum. Şimdiye kadar elime birşey geçmedi
Akşam kızım eşimin telefonunun facebookunda, okulunun sitesine girip ordaki videolara bakıyordu. Facebookta watch kısmı var. Orda videolara bakarken biranda reklam gördüm. Beğenebileceğiniz siteler diye.30 40 yaş arası sohbet ve başka şeylerde vardı. Okulla ilgili site
Hiç aklıma gelmedi böyle birşey görünce şaşırdım
Kızımda gitti eşime söyledi annem böyle birşey gördü diye. Eşimde bana kızdı reklamlar çıkıyorsa ben ne yapayım, beğenmişmiyim diye bana soruyor birde
Elimde değil. Reklamlarda girdiği sitelere gçre çıkıyor diye biliyorum.
Bu konuda güvenim yok hiç
Canım beğenmemek istedi, hesap mı vereceğim? İstediğimci de olurum onun hesabını da size vermeyeceğim.
Yok öyle canım.Sen beğenme tepki alınca da hesap mı vericem de.Baskalarina gelince kendin hesap soruyorsun ama.Canım beğenmemek istedi, hesap mı vereceğim? İstediğimci de olurum onun hesabını da size vermeyeceğim.
Verilen emojilere hesap soramıyoruz maalesef. Yönetim dilediğimiz emojiyi vermemize izin veriyor.Yok öyle canım.Sen beğenme tepki alınca da hesap mı vericem de.Baskalarina gelince kendin hesap soruyorsun ama.
Neyin tedavisi. Diyelimki gittim
Ne dicek bana psikolog. Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin
Yada hap verip sersem bir şekilde gezicem
Tamamen değişecek mi?herşey normalde bir benmiyim sorunlu olan
Erkek milleti demek istiyorum sadeceBaşlıktanda anlatıldığı üzere eşime sosyal medya ve İnternet konusunda güvenmiyorum. Şimdiye kadar elime birşey geçmedi
Akşam kızım eşimin telefonunun facebookunda, okulunun sitesine girip ordaki videolara bakıyordu. Facebookta watch kısmı var. Orda videolara bakarken biranda reklam gördüm. Beğenebileceğiniz siteler diye.30 40 yaş arası sohbet ve başka şeylerde vardı. Okulla ilgili site
Kızımda gitti eşime söyledi annem böyle birşey gördü diye. Eşimde bana kızdı reklamlar çıkıyorsa ben ne yapayım, beğenmişmiyim diye bana soruyor birde
Başlıktanda anlatıldığı üzere eşime sosyal medya ve İnternet konusunda güvenmiyorum. Şimdiye kadar elime birşey geçmedi
bazen profil gore reklam verebiliyorlar, mesela erkek futbol, erkek kiyafeti bakiyorsa, genc erkek diye kodlayip tanisma sitelerinin reklamlarini gonderiyorlar. hatta bazen hayat kadini gibi mesaj atiyorlar dolandiricilik icin.Başlıktanda anlatıldığı üzere eşime sosyal medya ve İnternet konusunda güvenmiyorum. Şimdiye kadar elime birşey geçmedi
kizinizi boyle bir seyin icine bir damla bile cekmeyin. ben kizima caktirmazdim, kizim bir sey sorsa da yavrum oyle reklamlar cikabiliyor sen bakma olur mu derdim. sizin iliskininizin stresini cocuk cekmemeliMoralimin bozulduğunu anladı, açıklama yapsın diye söyledi sanırım
genelde boyle seyler kafanizdaki negatif dusunceler ve otomati fikirlerden dolayi oluyor terapi alip neden boyle mood degisikligi oluyor anlamaniz gerekirÇocuğum konusunda ne söyleseniz haklısınız. Zaten onun böyle olmasında benim yüzümün asık olması, mutlu iken bir anda eşimle tartışmam, beni gergin görmesi vs etkili biliyorum ancak güvenim yok elime net birşey geçmiyor. 10 yıldır araştırıyorum ancak birşey geçmiyor elime. Saçma sapan bir hayat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?