- 11 Eylül 2020
- 2.294
- 543
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Bu reklamlar dediğiniz gibi genelde bakılanlara göre önerilir ama bence zaman zaman alakasız şeylerin de çıktığı olabiliyor. Eşinizin güveninizi kıracak bir hareketi mi oldu?Başlıktanda anlatıldığı üzere eşime sosyal medya ve İnternet konusunda güvenmiyorum. Şimdiye kadar elime birşey geçmedi
Akşam kızım eşimin telefonunun facebookunda, okulunun sitesine girip ordaki videolara bakıyordu. Facebookta watch kısmı var. Orda videolara bakarken biranda reklam gördüm. Beğenebileceğiniz siteler diye.30 40 yaş arası sohbet ve başka şeylerde vardı. Okulla ilgili site
Hiç aklıma gelmedi böyle birşey görünce şaşırdım
Kızımda gitti eşime söyledi annem böyle birşey gördü diye. Eşimde bana kızdı reklamlar çıkıyorsa ben ne yapayım, beğenmişmiyim diye bana soruyor birde
Elimde değil. Reklamlarda girdiği sitelere gçre çıkıyor diye biliyorum.
Bu konuda güvenim yok hiç
Kızınız neden söyledi?Başlıktanda anlatıldığı üzere eşime sosyal medya ve İnternet konusunda güvenmiyorum. Şimdiye kadar elime birşey geçmedi
Akşam kızım eşimin telefonunun facebookunda, okulunun sitesine girip ordaki videolara bakıyordu. Facebookta watch kısmı var. Orda videolara bakarken biranda reklam gördüm. Beğenebileceğiniz siteler diye.30 40 yaş arası sohbet ve başka şeylerde vardı. Okulla ilgili site
Kızımda gitti eşime söyledi annem böyle birşey gördü diye. Eşimde bana kızdı reklamlar çıkıyorsa ben ne yapayım, beğenmişmiyim diye bana soruyor birde
Kızınız neden söyledi?
Moralimin bozulduğunu anladı, açıklama yapsın diye söyledi sanırımKızınız neden söyledi?
Reklamlarda girilen sitelere göre çıkıyor diye biliyorumatalarımızın bildiği birşey var demek
konu sahibesi ne var.şimdi bunda? reklam bu çıkıyor yani.
Yaşı büyük galiba. Sizin söylettiğinizi düşündüm o yüzden sordum. Çocukların anne baba arasındaki problemlere dahil edilmesini doğru bulmuyorum.Moralimin bozulduğunu anladı, açıklama yapsın diye söyledi sanırım
Reklamlarda girilen sitelere göre çıkıyor diye biliyorum
Siz hala tedavi olmaya başlamadınız mı?Başlıktanda anlatıldığı üzere eşime sosyal medya ve İnternet konusunda güvenmiyorum. Şimdiye kadar elime birşey geçmedi
9 yaşında çocuk. Annesi sayesinde onun da psikolojik problemleri var. Ama konu sahibi kızının sorunlarının kendisinden kaynaklı olduğunu kabullenmiyor bir türlü.Yaşı büyük galiba. Sizin söylettiğinizi düşündüm o yüzden sordum. Çocukların anne baba arasındaki problemlere dahil edilmesini doğru bulmuyorum.
Eşinizinde daha önce vukuatları olmadıysa paranoyaklık yapmayın derim.
Moralimin bozulduğunu anladı, açıklama yapsın diye söyledi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?