Eşime sosyal medya konusunda hiç güvenmiyorum

iyikiamaiyiki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
2.294
543
73
Başlıktanda anlatıldığı üzere eşime sosyal medya ve İnternet konusunda güvenmiyorum. Şimdiye kadar elime birşey geçmedi
Akşam kızım eşimin telefonunun facebookunda, okulunun sitesine girip ordaki videolara bakıyordu. Facebookta watch kısmı var. Orda videolara bakarken biranda reklam gördüm. Beğenebileceğiniz siteler diye.30 40 yaş arası sohbet ve başka şeylerde vardı. Okulla ilgili site
Hiç aklıma gelmedi böyle birşey görünce şaşırdım
Kızımda gitti eşime söyledi annem böyle birşey gördü diye. Eşimde bana kızdı reklamlar çıkıyorsa ben ne yapayım, beğenmişmiyim diye bana soruyor birde
Elimde değil. Reklamlarda girdiği sitelere gçre çıkıyor diye biliyorum.
Bu konuda güvenim yok hiç

Bu reklamlar dediğiniz gibi genelde bakılanlara göre önerilir ama bence zaman zaman alakasız şeylerin de çıktığı olabiliyor. Eşinizin güveninizi kıracak bir hareketi mi oldu?

Kızınız neden söyledi?

Moralimin bozulduğunu anladı, açıklama yapsın diye söyledi sanırım
Yaşı büyük galiba. Sizin söylettiğinizi düşündüm o yüzden sordum. Çocukların anne baba arasındaki problemlere dahil edilmesini doğru bulmuyorum.
Eşinizinde daha önce vukuatları olmadıysa paranoyaklık yapmayın derim.

Sosyal medyada güveniniz yok ama başka konuda var mı ? Bu şekilde kendi hayatınızı zorlaştırırsınız.
Sosyal medyayı kapatırsınız, başka bişey çıkar.
Ben sosyal medya kullanmıyorum ama inanın bazen internette bile bazen bir şey ararken saçma sapan reklamlar çıkıyor . Mailime arkadaşlık sitelerinden ‘mesajınız var’ diye mesajlar geliyor.
Sürekli böyle şüphe ile yaklaşıp adamın aklına da olmadık fikirler sokmayın bence ..

valla öyle bir dönemki, siz ağzınızı açmayın yanınızdaki insan konuşsun bir ürün yada site hakkında, telefonunuza reklamı düşüyor.
kesin bilgi, başıma 50 defa geldi.
ama önemli olan bu değil.
eşine sosyal medya hakkında güvenmemek diye birşey yoktur, eşine güvenmemek diye birşey vardır.
yapacak adam telefonu olmasa bile yapar.
güven probleminizi karşılıklı konuşarak, gerekirse çift terapisi alarak aşmaya çalışın.

Sosyal medya konusunda güvenmiyorsanız, sadakatine güveniniz yoktur. Bu sadece sosyal medyayla sınırlı olan bir şey değil. Reklam konusuna gelince izlediklerine göre de çıkar, rastgele de çıkar. Belli olmuyor bunlar. Siz bemce sosyal medyayı değil de genel sadakat konusunda bir gözden geçirin ilişkinizi

Siz hala tedavi olmaya başlamadınız mı?

Reklamlar çoğunlukla ziyaret edilen sitelere göre gösterilse bile bu her zaman doğru olmayabiliyor bir hafta önce kedimizin maması bitti mama alalım diye konuştuk hiç internette mama ile ilgili araştırmalar yapmadığım halde sürekli kedi köpek maması reklamları gördüm. Bazen bir siteye giriyorum erotik sitelere girmediğim halde açık saçık görüntüler çıkıyor. Reklam tek başına güvenmeme sebebi değil bana göre.

9 yaşında çocuk. Annesi sayesinde onun da psikolojik problemleri var. Ama konu sahibi kızının sorunlarının kendisinden kaynaklı olduğunu kabullenmiyor bir türlü.

Hayat böyle çok zor olsa gerek. Güvenmediğiniz adamla niye evlisiniz? Dağa önce vukuati mi oldu yoksa siz kafanızda kuruyor musunuz?

bende izliyorum karşıma neler neler çıkıyor. arkadaş listende olanlar izlese bile çıkıyor . telefonlar dınlenıyor. muhabbet geçse bile telefonlar algılıyor onu. kız kıza geyik yapıyoruz ne konuşulursa o çıkıyor. bu eşin konuşmasa bile aynı ortamda bulunduğu insanlar konuştuğunda bile çıkar yani. bir dünya ıhtımal var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…