eşime söylemeli miyim ?

Bana söylemek gereksiz geldi. Yani üzerinde çok durulacak bi konu değil.
Kandilde kayınvalidem annemi arayıp kandilini mübareklemiş. Laf arasında da eskiden küçükler arardı onlar aramıyor bari biz arayalım birbirimizi demiş. Tabi bu söylemden annem benim aramadığımı anlamış bana dedi ara diye. Bende gerek yok oğlu seni kaç kere arıyor dedim. Üzerinde durmaya bile gerek yok.
Boşu boşuna eşinizi doldurmuş olursunuz

Eşine söyleyecek bi durum yok bence. Bazen büyükler de çocuk gibi oluyor. Belli ki nazlanmis sana ya icerlencek bisy yok.

Arkadaşlara katılıyorum. Her şeyi de söylesek ooooo. Basit bir şey yaşlı kadın işte. Alınmış söylemiş ne var ki bunda?

Sen çok ince düşüncelisin ama karşındaki öyle değil anladığım kadarıyla o yüzden hem kafana takman hem eşine söylemen gereksiz boşver cahilliğine ve yaşlılığına ver gitsin.

ay ne bileyim öyle mi dersin.
dedikodum yapılmış hissediyorum. hemde benim akrabalarımaaa:olamaz:
Siz hiç dedikodu görmemişsiniz yav.
Eşinizle konuştuğu için o aradı sanmış olabilir. Beni aramadı demiş, gönül koymuş sadece. Ki siz diyorsunuz neler yaşadığını. Sanki ne demiş kadıncağız :KK51:

Boşver bence büyütme olur böyle şeyler

Büyütülecek bir konu değil kocaniza demenize gerek yok da ben akrabalariniza takıldım sizi savunmamislar mı? Kv ye değil ama akrabalariniza gıcık oldum.

Herseyi gormus gecirmis hayatin sillesini yemisim diyorsunuz.. bu konu buyutulcek birsey degi. Bos bulunup soylenmistir bence. Ki aman obur duyanlar kim sanki ya bosverin bence. Kim ne dusunurse dusunsun... yasli kadin arti okumasi yazmasi yok belki 100 kere aramissinizdir gormemistir olamaz mi. Herkes boyle dusunmustur bence.

kv empati kurmuyorsunuz. Onun tarafindan bakinca gercekten de aramamassiniz. Ben kv yaptiklarinda dediklerinde hakli demiyorum. Onun da dedikodu yapmasi kotu birsey. Ama uzatmayin esinizi de boyle ufak meseleler icin arada koymayin. Dunyada ne dertler var oturun sukredin derdinize

Hiç takılmayın. Hatta konuştuğunuzda anne aramıştık seni ama yokmuşsun, çok kişi arayınca, arada seni aramıştık diye düşündük. Gibi alttan al, çok büyütecek bit mevzu değil. Ben benim 30 yıllıkk ananeme bile şaşırıyorum bazen, yaşlılar biraz daha kaprisli, alıngan olabiliyor. Aramak sorulmak büyük mevzu oluyor onlar için. Biz iş güç gailesi derken yoğunuz, unutuyoruz ama onların böyle küçük şeyleri düşünecek vakitleri var bolca :) hiç eşini bu konuda doldurma, yalnız bak beraber aramıştık ama aklımızdan çıkmış sonradan, annen de alınmış, haberin olsun de bence

sevgili kv ile aramda bir problem yok. yada ben pek tınlamıyorum. görmüş geçirmiş, hayatın sillesini yemiş bir kadın olarak bazı şeyler artık vız geliyor.

benim ikinci evliliğim eşimin ilk evliliği. kv beni görmeden tanımadan evvel istemedi. ee boşanmış kadınım kolay mı :)
sonra beni görüp tanıyınca beğendi istedi. tek oğlu olduğu için de onu kırmamak adına istemiş olabilir bilmiyorum. bir dediğimi iki etmedi sağolsun bende etmedim. saygıda hürmette eksik etmedim. zaten 80 km uzağımda. bir araya geldiğimizde hep alttan aldım sustum eşime bir şey demedim.

kiiii bir olay oldu.

haftasonu yenidoğan yeğenimin mevlüdü oldu. mevlüde kayınvalidemin tanıdığı kuzenim-ablam da geldi. ki ikisinin arası çok iyidir. benim ailem de eşimi istemediğinden dolayı ilk onlarla tanışmıştı.
sevgili kv bu ablama mevlitte kayınbabamı kızlarını bile aradığımı ama kendisini aramadığımı söylemiş ki ben şok... tamam tam olarak konuşamadık ama olay şu şekilde gelişti.

eşimle işten gelmiş yemek yiyorduk. ben daha sofrayı kaldırmadan hadi herkesi tek tek arayalım dedim. kv.den başlayalım dedim. aradım. bende de işitme problemi var. biyonik kulak kullanıyorum. karşıdan gürültüler gelmeye başlayınca anlamadım kadının dediğini ki şiveli konuşuyor. eşime verdim telefonu. eşim de "annem camide" dedi. kapatırken de tamam anne kandil için aramıştık eve geçince haber ver dedi kapattı. sonra herkesi aradık derken muhabbet uzun sürdü kayınvalide arada kaynadı. bizde işten gelmiş yorgun insanlarız uyuyakaldık. sabah dikkat ettim kv aramamış.

birincisi arayan bendim. benim telefonumdan arandı. ama kv'nin malesef okuması yok. birilerine aratır hep.
ikinicisi aramamış olsam bile bunu ben olmadığım sırada mutfakta 3 5 kişi içinde söylemesi bana çok koydu. ki hepsi benim tarafımdı.

ondan sonra görüştük konuştuk bana söyleyebilirdi. bide abla dediğim kişiyi uyarmış. Nurcuk duymasın diye. abla da gelip beni uyarıp aman kocan duymasın bundan sonra hep ara bak alınmış diyor.
ya haksızlığa gelemediğimden pazar akşamından beri uykularım kaçtı. halam bile dürttü beni kız niye aramadın kadını diye. gelde sinirlenme.

eşime desem bi çeşit demesem bi çeşit.
eşim de sinirli bir insandır, annesine de çabuk parlar. pek de anlaşamaz annesiyle. kv.de bundan 10 sene önce gencecik 2 çocuklu kızını kaybetmiş. hala onun acısını taşıyor. ona kızılmasını asla istemiyorum.
ama içimden de atamıyorum.
sadece gelip bana söyleseydi umursamazdım bu kadar. ama uluorta söylediğini öğrenince bozuldum.
80 km uzağınızdan kayınvalideyi takmamış haliniz bu mu boşverin bence alınganlık yapmayın hiç herkes sizin ne olduğunuzu bilir ki sizi şikayet ettiği Kişiler sizin aileniz

Aralarında sadece arama meselesi konusulmussa hiç önemsenecek durum yok demekki Daha çok arayıp sormanizi bekliyor

Kafaya takılacak bir konu değil.genel olarak aranızda iyi bir ilişki varsa hiç suyu bulandırmayın.

sevgili kv ile aramda bir problem yok. yada ben pek tınlamıyorum. görmüş geçirmiş, hayatın sillesini yemiş bir kadın olarak bazı şeyler artık vız geliyor.

benim ikinci evliliğim eşimin ilk evliliği. kv beni görmeden tanımadan evvel istemedi. ee boşanmış kadınım kolay mı :)
sonra beni görüp tanıyınca beğendi istedi. tek oğlu olduğu için de onu kırmamak adına istemiş olabilir bilmiyorum. bir dediğimi iki etmedi sağolsun bende etmedim. saygıda hürmette eksik etmedim. zaten 80 km uzağımda. bir araya geldiğimizde hep alttan aldım sustum eşime bir şey demedim.

kiiii bir olay oldu.

haftasonu yenidoğan yeğenimin mevlüdü oldu. mevlüde kayınvalidemin tanıdığı kuzenim-ablam da geldi. ki ikisinin arası çok iyidir. benim ailem de eşimi istemediğinden dolayı ilk onlarla tanışmıştı.
sevgili kv bu ablama mevlitte kayınbabamı kızlarını bile aradığımı ama kendisini aramadığımı söylemiş ki ben şok... tamam tam olarak konuşamadık ama olay şu şekilde gelişti.

eşimle işten gelmiş yemek yiyorduk. ben daha sofrayı kaldırmadan hadi herkesi tek tek arayalım dedim. kv.den başlayalım dedim. aradım. bende de işitme problemi var. biyonik kulak kullanıyorum. karşıdan gürültüler gelmeye başlayınca anlamadım kadının dediğini ki şiveli konuşuyor. eşime verdim telefonu. eşim de "annem camide" dedi. kapatırken de tamam anne kandil için aramıştık eve geçince haber ver dedi kapattı. sonra herkesi aradık derken muhabbet uzun sürdü kayınvalide arada kaynadı. bizde işten gelmiş yorgun insanlarız uyuyakaldık. sabah dikkat ettim kv aramamış.

birincisi arayan bendim. benim telefonumdan arandı. ama kv'nin malesef okuması yok. birilerine aratır hep.
ikinicisi aramamış olsam bile bunu ben olmadığım sırada mutfakta 3 5 kişi içinde söylemesi bana çok koydu. ki hepsi benim tarafımdı.

ondan sonra görüştük konuştuk bana söyleyebilirdi. bide abla dediğim kişiyi uyarmış. Nurcuk duymasın diye. abla da gelip beni uyarıp aman kocan duymasın bundan sonra hep ara bak alınmış diyor.
ya haksızlığa gelemediğimden pazar akşamından beri uykularım kaçtı. halam bile dürttü beni kız niye aramadın kadını diye. gelde sinirlenme.

eşime desem bi çeşit demesem bi çeşit.
eşim de sinirli bir insandır, annesine de çabuk parlar. pek de anlaşamaz annesiyle. kv.de bundan 10 sene önce gencecik 2 çocuklu kızını kaybetmiş. hala onun acısını taşıyor. ona kızılmasını asla istemiyorum.
ama içimden de atamıyorum.
sadece gelip bana söyleseydi umursamazdım bu kadar. ama uluorta söylediğini öğrenince bozuldum.
Gerçekten dertlenecek bi durum yok bence çok takmışsınız he deyin geçin. Burada neler okuyoruz sizce bu kadar üzülmek basit bi söze daha fazla sıkıntı çekenlere haksızlık değil mi ?

Eşinize deseniz ne olacak.Okuma yazması yokmuş.Dikkatinizi böyle basit konulara vermeyin bence.

Back
X