Eşime söylemeli miyim?

burcubahar0635

what u get is what u give
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
6.549
15.774
248
Arkadaşlar selam,
Dün bir konu yüzünden komşularla polislik olduk.Şikayet için cep telefonumdan ben aradım.Polisler geldiğinde de beni geri aradılar fakat eşim çıktı telefona.Neyse dün kapıya geldi polisler ben de kapıya çıktım kucağımda bebeğimle, esas eşim konuştu polislerle.Bu sabah da kalktım ki dün kapıya gelen polislerden biri beni instagramdan eklemiş.Eşime söylemeli miyim yoksa engelleyip geçeyim mi.Bu nedir böyle çok sinirim bozuldu.

Engelleyin ilk seferde eğer bir daha en ufak bir hareketi olursa eşinize söyleyin çalıştığı yere gidin amirii müdürü biri vardır orada karakolun en sorumlu kişisiyle görüşün yaptığını anlatın amiri gerekeni yapacaktır ona. birebir şahsı münakaşaya girmeyin bence ne eşiniz ne de siz

Ne alaka siz 155 i ariyosunuz ..görevli gelen sizin numaranizi bilmezki ..bir polisin sahsi numarasini aramiyosunuz anlamadim ben ..baska bi iş var bu işte
155i aradım onlar da emniyete aktardı numaramı vermişler polisler binanın önüne gelince de geri aradılar

Engelleyin ilk seferde eğer bir daha en ufak bir hareketi olursa eşinize söyleyin çalıştığı yere gidin amirii müdürü biri vardır orada karakolun en sorumlu kişisiyle görüşün yaptığını anlatın amiri gerekeni yapacaktır ona. birebir şahsı münakaşaya girmeyin bence ne eşiniz ne de siz
terbiyesizlige bak. üstelik görevli bir memur. sanirim yaptigi yasak.

esine söylemenin ne gibi bir yarari olacak? sil gec bence üzerinde cokta durma. erkek erkektir, poliside ayni doktoruda.
Eşiniz sakin biriyse paylaşabilirsiniz, yoksa hiç gerek yok.
İnanmak istemiyor insan ya, her yerde bu pislikler.

Hayır baba evinde bekar olsam neyse dicem gene ama kucağımda bebeğimle, eşimle konuşmuşsun açıkçası bu cesaret beni korkuttu baya

Eğer eşiniz makul biri ise söyleyin direk engelledim ama senden saklamış gibi olmak istemedim dersiniz. Benim eşim çok kıskançtır böyle şeylere çok sinirlenir ama ben yine de uygun bi dille söylerim çünkü sonradan duysa daha çok sinirlenir. Ben gereğini yaptım,engelledim gitti deyince eşim bişey yapmaz.

Ülke nereye gitmeye başladı hiç bilmiyorum,aynı şekilde beni de doktorun teki eklemişti.
İlk etapta engelle,eğer başka bir yaklaşımı olursa kocaya söyle.
Ama eğer kocan sinirli birisi değilse yine de eklediğini söylemelisin,sonradan kızma durumu olur mu en iyi sen biliyorsun.

Ne alaka siz 155 i ariyosunuz ..görevli gelen sizin numaranizi bilmezki ..bir polisin sahsi numarasini aramiyosunuz anlamadim ben ..baska bi iş var bu işte

Fake. Konu sahibi bu tarafini düşünemedi. Yani polis, evli ve bebekli kadini takip edecek öyle mi? Insta'da nasil bulduğuna bile değinmeyeceğim.

Back
X