Eşime söylemeli miyim?

Saf mısınız ya. Böyle şeyler öyle sık yaşanıyor ki haberinizin olmadığı belli.
Tabii ki söylemeyin eşinize. Engelleyin gitsin.
Sadece polisler de değil öğretmen, asker, doktor, avukat, iş adamı kimse karşıdaki evli bekar mı kendisi evli mi değil mi takmadan ilişki yaşamak istiyor.
Çarpık ilişkilerden geçilmiyor bu dünya. Hiç mi görmüyor, duymuyorsunuz?
Bu nası bi üsluptur yahu oldu olacak bi de dövseydiniz.Evet her gün her saat ben ve etrafım bunları yaşıyoruz, garipsediğim için kusura bakmayın bidahakine sizden izin alırım

Arkadaşlar selam,
Dün bir konu yüzünden komşularla polislik olduk.Şikayet için cep telefonumdan ben aradım.Polisler geldiğinde de beni geri aradılar fakat eşim çıktı telefona.Neyse dün kapıya geldi polisler ben de kapıya çıktım kucağımda bebeğimle, esas eşim konuştu polislerle.Bu sabah da kalktım ki dün kapıya gelen polislerden biri beni instagramdan eklemiş.Eşime söylemeli miyim yoksa engelleyip geçeyim mi.Bu nedir böyle çok sinirim bozuldu.
Ayyy engelle gitsin oha yani polise.... eşine söyleme hiç.

karısını doven komsumu polıse sıkayet ettıgım zaman apartman onune geldıklerınde benı aramıslardı 2 memur gelmıstı hangısı bılmıyorum kacıncı kattı dıye benı aramıstı

suphelı hareketlerle arabanın ıcınde bırı anahtarsız arabayı calıstırmaya calısırken gordum agzında fener
onda da aramıstım bıldıgınız tum polısler gelmıstı onda da benı aramıslardı

polısı arayıp cok sıkayet ettıgım oldu ama telefonum kaydedılmez nıye kaydedılsın polıs zaten kendısıne yonlendırılen numarayı son aramaları bılıyor yanı...

konu sahıbının yasadıgı resmen polısın kendı art nıyetı ve bunu ustlerı bılmelı her arayanı boyle eklıyorsa ne munasebet ınstagramdan onerı gelse de eklememelı bıze de hergun onerı gelıyor eklemıyoruz

bu kadar gömdünüz ama ben vefa borcumu ödeyeyim :)

iki kere başım sıkıştığında polise işim düştü.

birinde lisedeydim, taksiye bindim, şöför sapıtmıştı. şansıma trafik polisinden yardım isteme fırsatım oldu.
adamı, çocuk bu daha diye diye bir temiz dövdüler.
diğeri de geçen yıl doğunun güzide bir yerine turist olarak gittik. bilmem ne aşiretinin bilmem nesi bizden hoşlanmadı diye oturduğumuz yerden kaldırmaya çalıştılar.
biz şokta, adamlar eşimi itekleyince sivil polisler müdahale etti.
onlar gitti biz kaldık.
hatta sonra kalkarken arabamıza kadar geçirip oğluma oyuncak araba hediye ettiler. otele kadar eşlik ettiler.

her mesleğin iyisi kötüsü var. burada başımıza dert açanı anlatılıyor. ben çoğunluğunun iyi olduğunu, arada da karaktersizlerin olabileceğini düşünüyorum.

ama konudaki polis evli de çocuklu kadına sarkıntı olayım, diye itibarını tehlikeye atacak kadar salak mıdır gerçekten? yoksa instagramdan rastgele mi eklemiştir?
yada manyak bir karısı/kız arkadaşı vardır da niye bu kadın bu telefonda diye o mu merak edip eklemiştir? ki burada okuyoruz bu da bir ihtimal...
bilemedim. hemen meslekten men edip adamı asıp kesiyoruz :)

bu kadar gömdünüz ama ben vefa borcumu ödeyeyim :)

iki kere başım sıkıştığında polise işim düştü.

birinde lisedeydim, taksiye bindim, şöför sapıtmıştı. şansıma trafik polisinden yardım isteme fırsatım oldu.
adamı, çocuk bu daha diye diye bir temiz dövdüler.
diğeri de geçen yıl doğunun güzide bir yerine turist olarak gittik. bilmem ne aşiretinin bilmem nesi bizden hoşlanmadı diye oturduğumuz yerden kaldırmaya çalıştılar.
biz şokta, adamlar eşimi itekleyince sivil polisler müdahale etti.
onlar gitti biz kaldık.
hatta sonra kalkarken arabamıza kadar geçirip oğluma oyuncak araba hediye ettiler. otele kadar eşlik ettiler.

her mesleğin iyisi kötüsü var. burada başımıza dert açanı anlatılıyor. ben çoğunluğunun iyi olduğunu, arada da karaktersizlerin olabileceğini düşünüyorum.

ama konudaki polis evli de çocuklu kadına sarkıntı olayım, diye itibarını tehlikeye atacak kadar salak mıdır gerçekten? yoksa instagramdan rastgele mi eklemiştir?
yada manyak bir karısı/kız arkadaşı vardır da niye bu kadın bu telefonda diye o mu merak edip eklemiştir? ki burada okuyoruz bu da bir ihtimal...
bilemedim. hemen meslekten men edip adamı asıp kesiyoruz :)
Dediğiniz doğru,her meslek grubunun,
iyisi de var,kötüsü de.
Ben de şimdiye kadar emniyet güçleri ile kişisel hiç bir problem yaşamadım.
Tam tersine muhatap olduklarımızdan yardım ve destek gördüm.

Bu platformda çoğu zaman dilimizin ayarı kaçıyor.
Sanal ortamın da verdiği bir rahatlıkla asıp,kesiyoruz insanları.
Tepkilerimizin dozunu ayarlamakta,
güçlük çekiyoruz.

Başka bir topikte de (dost kazığı-avukatlık ücreti) avukatlar yerden yere vuruluyor.
Bir arkadaş hızını alamamış,kendi olumsuz tecrübesinden yola çıkarak 'hepsi kan emiciler' demiş avukatlara ve ismini hatırlayamadığım bir meslek grubuna.
Bu kadar toptancı yaklaşımı ve genellemeyi,
'hepsini doldur çuvala,vur duvara' tavrını doğru bulmuyorum.
Biraz insaf,biraz ağzımızdan çıkanı kulağımız duysun diyorum.

Tatlim 155 i arayinca isim ve cep telefonu numarasi aliyorlar sonrada kimi gorevlendirdilerse ona veriliyor isim , adres ve telefon bilgisi
Konu sahibi yanlis bir bilgi vermemis

Hayir ben polislerin cok ahlakli oldugunu iddiaa etmiyorum. Her meslekte, dalda kötüleri var. Ancak instagram takibi neye yarayacak? Konu sahibin esini ve cocugunu gördü bu polis. Hani hicbirsey icin ihtimal bile yok. Mantikli tarafi yok. Hos konu sahibi bekar olsa yine mantikli olmazdi ama yine bir nebze.

Konu gercekse burcubahar0635 burcubahar0635 dan özür dilerim. Ben olsam sikayette bulunurdum, tüm teskilata rezil olsun. Bunu evli, cocuklu bir kadina yapan, bekar kadina neler neler yapmaz.

Benim ne zaman 155e isim dusse,cepten geri bana donus yapiliyor. Sonucta arayan numarayi gorebiliyorlar bence. Ve polislerin ellerinde cep telefonu var,adresi bulamazlarsa veya baska bir sorun olursa geri donus saglamak icin.

Mesleginden bagimsiz olarak densiz bir adammis demek ki. Engelleyin ve de sikayet edin bence. Aklima lahmacun siparisi verdigim dukkanin firincisinin bana arkadaslik istegi gondermesi geldi ;) cok gulmus ve de tabiki engellemistim. Cidden insanlar cok komik ama
Meslege mal etmemek lazim tabi ki. Sadece luzumsuz bir adammis o kadar

Dediğiniz doğru,her meslek grubunun,
iyisi de var,kötüsü de.
Ben de şimdiye kadar emniyet güçleri ile kişisel hiç bir problem yaşamadım.
Tam tersine muhatap olduklarımızdan yardım ve destek gördüm.

Bu platformda çoğu zaman dilimizin ayarı kaçıyor.
Sanal ortamın da verdiği bir rahatlıkla asıp,kesiyoruz insanları.
Tepkilerimizin dozunu ayarlamakta,
güçlük çekiyoruz.

Başka bir topikte de (dost kazığı-avukatlık ücreti) avukatlar yerden yere vuruluyor.
Bir arkadaş hızını alamamış,kendi olumsuz tecrübesinden yola çıkarak 'hepsi kan emiciler' demiş avukatlara ve ismini hatırlayamadığım bir meslek grubuna.
Bu kadar toptancı yaklaşımı ve genellemeyi,
'hepsini doldur çuvala,vur duvara' tavrını doğru bulmuyorum.
Biraz insaf,biraz ağzımızdan çıkanı kulağımız duysun diyorum.
konudaki polisi de bir ihtimal üzerine astık kestik zaten :)
bir de polisler kesiyor, gözleri fıldır fıldır diyenler oldu, bir kısım kötü niyetlisi vardır elbette o kadarına bir şey diyemem de,acaba işleri bu olabilir mi? gözlerini kapatarak mı görev yapsınlar? 😅

Ne alaka siz 155 i ariyosunuz ..görevli gelen sizin numaranizi bilmezki ..bir polisin sahsi numarasini aramiyosunuz anlamadim ben ..baska bi iş var bu işte
Olay yerine giden ekibe şikayet eden kişinin telefonunu veriyorlar. Yani 155 i arayan kimse olay yerine giden ekip o kişiyi arıyor bir şikayetiniz olmuş diye: geçenlerde eşimi de gelen polisler aradılar çünkü

Siz şikayet için isim mi verdiniz. Ayrıca adres de vermişsiniz ki gelmişler.

Ben 2 3 yıl şikayet ederim komşumuz :) ama numaramı bilmezler beni öne sürmemek için sormadılar bile bunu bsıma bela olmasınlar diye. Kapıma da gelmediler çünkü şikayet ederken vermedim numarayı. Siz bilgi vermişsiniz demek

Olay yerine giden ekibe şikayet eden kişinin telefonunu veriyorlar. Yani 155 i arayan kimse olay yerine giden ekip o kişiyi arıyor bir şikayetiniz olmuş diye: geçenlerde eşimi de gelen polisler aradılar çünkü
Ben 2 yıldır 20 kez aramışımdır birinde de aramadılar. Büyük şikayet yaparsan mahkemelik olmak istiyorsan o zaman adresi veriyorsun karakola beraber gidip tutanak tutturuyorlar.

Back
X