Eşime söylemeli miyim???

tamam ama kimse hacizlik olmak istemez, yapmış bir hata işte. bu yaştan sonra azarlanmak hoşuna gitmemiş, gurur yapmış.
bu tavra karsılık ne halin varsa gör moduna girmemeli eşin.
küçük kardes abiyi arıyor, nişanlı bile haberdar durumdan, yayıldıkça yayılmış. senin annene kadar gitmiş olay. kim bilir ne kadar utanmıştır mahcup hissetmiştir.
konuyu hızlıca kapatmanızda fayda var.

Aynen işte ben de o durumdayım asla hiçbişey saklamam ama bu durum biraz farklı oldu arada kaldım
siz tabi ki daha iyi bilirsiniz ama eşinizi iyi tanıyorsanız sorun olmayacaksa hemen söyleyin ya da zamana bırakın derim mesela ben kızacağı birşey öğrendiğim zaman önce yemin ettiririm sonra söylerim kızar falan ama sonra da iyi ki saklamadın der sizin eşiniz ne yapar bilmiyorum eğer söylemeyecekseniz mutlaka bi süre geçtikten sonra söyleyin gizli kalmasın

ne alakası var ya eşiniz sizin bilmenizi isteseydi annenizden duymadınız zaten..
para sizin paranız değil annenizin parası ve nasıl kullandığını ne için kullandığını eşinize rapor etmek zorunda değilsiniz..
eşinize söylemeniz sadece onu utandırır..

borç meselesini eşinize açın. ne annenden ne de k.validen den bahset. paranız varsa biz ödeyelim de eşine...

ama illa anneniz verecekse para söylemeyin. oldu ki öğrendi benimle ilgisi yok annem ve annen arasında dersiniz

Miktar annemin bütçesini çok zedeleyecek bi miktar değil.. rakamın çok önemi yok bence..

Kayınvalidenin boyunu ne kadar aştığını öğrenmek için sormuştum. Büyük bir miktar değilse zaten oğullarının annelerinin kalbini kırmaması gerekirdi. Sonuçta bu kadın eve sürekli haciz getirtmiyor.

Eşinizle konuşup ikna etseniz? Sonuçta olmuş bir kere. Ödenmesi gerekli ve biz yardımcı olalım deseniz?
Eşim zaten annesinin borcunu ödememek gibi bişey düşünmediki ama sanırım arayıp tepki verince kayınvalidem ben hallediyorum sen karışma deyince o da bişey yapamaz haliyle

Eşim zaten annesinin borcunu ödememek gibi bişey düşünmediki ama sanırım arayıp tepki verince kayınvalidem ben hallediyorum sen karışma deyince o da bişey yapamaz haliyle

Niye yapamasın ki?
Merak da mı etmiyor annesi bunu nasıl ödeyecek diye?

kadın oğlundan fırça yiyince bu yaşında telefonparası için gurur yapmıştır elbette..
sizin yerinizde olsam eşime derim,bu borocu ödemelisin,kadın nerden versin ,ödeyecek olsa şimdiye kadar öderdi diye..annemi falan karıştırmadan eşime ödetir konuyu kapatırım.hatta annesine fırça kaydığı için eşime de bir fırça kayarım..

Belki de girmiycek bilmiyorum ki o hiçbişeye banane diyen bi insan değildir peşine düşer bu borcun nası ödedin nerden ödedin diye eminim ki.. İşte orda da olayı öğrenir de bana kızar diye çekiniyorum zaten.. Yoksa ruhu mu duyar ilgilenmeyen bi tip olsa hiç dert etmem.

Çok ilginç.
Nasıl ödeyeceksin, ne ile ödeyeceksin diye peşine düşmesi gerekirken nasıl ödedin, nerden ödedin diye düşecek.

Çok ilginç.
Nasıl ödeyeceksin, ne ile ödeyeceksin diye peşine düşmesi gerekirken nasıl ödedin, nerden ödedin diye düşecek.
Siz biraz önyargılısınız galiba, eşimle henüz konuşmadım aralarında nasıl bi konuşma geçti bilmiyorum, o soruları sorduğuna da eminim kayınvalidem biraz despot ve sert bi karakterdir.. Cevap vermek istemezse vermez bu tarz sorulara.. Zaten eşim borcu ödeme planındadır şu sıralarda ama yarın borcu ben kapattım dediğinde de iş işten geçmiş oluyo biraz.. Haliyle nasıl kapattın diye sorucak.. Ayrıca dikkat ederseniz borç annemin bütçesini sarsıcak bi miktar değil dedim, bizim hop diye bulabiliceğimiz bi miktar değil biraz zaman ihtiyacı olur bu durumda eşimin.

Detayları bilmediğimden...
Ön yargılı neden olayım ki.
Ne sizi, ne eşinizi, ne annenizi, ne kayınvalidenizi tanıyorum.

Bana ne.

Siz eşinizle annesi arasındaki konuşmayı tam yazsa idiniz ben de ona göre yazardım.

Ben olsam eşime söylerdim
Gizlice dünürden para isteyen annesi oğluna niye söyleyemiyor
Ya ödemezse ?
Bir de er ya da geç duyulur ve sakladığın için eşinin sana olan güveni sarsılır

Kesinlikle eşinize soylememelisiniz bu sizin sırrınız değil anneniz ve kayınvalideniz arasında siz sadece havale yapıyorsunuz ki para da sizin değil.
Ya aslında ben birazcık kıskandım sizi anne kayınvalide ne güzel sırdaş olmuslar maşallah. Benimkiler birbirlerini cenazeden cenazeye görür.

Ben olsam söylemem. Sonuçta para sizin değil. Olay kapanıp soğuyunca söylemek en mantıklısı.

Parayı göndermeden Eşine söyle. Zaten annesi ile arası açılmaz öğrenirse seninle de bozuşur.
Arkasından iyi niyetten de olsa iş çevirme.
Durumu anlatırsın böyle böyle annem okeyledi ama arkandan iş çevirmek istemedim. Bilgin olsun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…