- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.439
- 548
- Konu Sahibi gibigibiyim
-
Ya şimdi şöyle zaten benim eşim kardeşleri arasında ailesine yardım eden tek insan, hem annesine hem babasına ayrı ayrı bakar her zaman bunda bi sıkıntı yok.. Ama borç biraz keyfi bi borç olmuş fatura aşımı ama ciddi bi aşım sözkonusu.. Eşim de böyle bişeye tepki veriyo kızmak derken hani niye dikkat etmiyosun falan filan demiştir iyi bi insandır eşim de gaddar değil ama anne gurur yapınca olay farklı boyuta geçmiş anladığım kadarıyla, ben de biraz izleyiciyim aslında arada kalışım bundan kaynaklı..
siz tabi ki daha iyi bilirsiniz ama eşinizi iyi tanıyorsanız sorun olmayacaksa hemen söyleyin ya da zamana bırakın derim mesela ben kızacağı birşey öğrendiğim zaman önce yemin ettiririm sonra söylerim kızar falan ama sonra da iyi ki saklamadın der sizin eşiniz ne yapar bilmiyorum eğer söylemeyecekseniz mutlaka bi süre geçtikten sonra söyleyin gizli kalmasınAynen işte ben de o durumdayım asla hiçbişey saklamam ama bu durum biraz farklı oldu arada kaldım
Miktar annemin bütçesini çok zedeleyecek bi miktar değil.. rakamın çok önemi yok bence..Annenizin vereceği miktar ne kadar?
Miktar annemin bütçesini çok zedeleyecek bi miktar değil.. rakamın çok önemi yok bence..
Eşim zaten annesinin borcunu ödememek gibi bişey düşünmediki ama sanırım arayıp tepki verince kayınvalidem ben hallediyorum sen karışma deyince o da bişey yapamaz haliyleEşinizle konuşup ikna etseniz? Sonuçta olmuş bir kere. Ödenmesi gerekli ve biz yardımcı olalım deseniz?
Eşim zaten annesinin borcunu ödememek gibi bişey düşünmediki ama sanırım arayıp tepki verince kayınvalidem ben hallediyorum sen karışma deyince o da bişey yapamaz haliyle
kadın oğlundan fırça yiyince bu yaşında telefonparası için gurur yapmıştır elbette..Eşim tabiki öder ama mesele annesine gereksiz borç yaptığı için söylenmiş kızmış kayınvalidem de sanırım olayı gurur meselesi yapmış "ben kendim hallederim sizden bişey istemiyorum" falan demiş..burdaki "siz" den kasıt eşim ve kardeşleri.. Tabi eşim parası var zannetti borçla yapıcağını düşünmedi büyük ihtimalle..
Hayır tabiki öyle bişey demedi.. Eşim kızarak bu ne borç diye arayınca o da gurur yapmış işte heralde sana ihtiyacım yok gibisinden..Eşin annesinin borcu olduğunu biliyo,ne dedi bu konuda ben karışmam mı dedi ki annesi senin annenden borç istiyo
Belki de girmiycek bilmiyorum ki o hiçbişeye banane diyen bi insan değildir peşine düşer bu borcun nası ödedin nerden ödedin diye eminim ki.. İşte orda da olayı öğrenir de bana kızar diye çekiniyorum zaten.. Yoksa ruhu mu duyar ilgilenmeyen bi tip olsa hiç dert etmem.ama işte kadın belli ki gururundan öyle söylemiş.
bu yasta kimse yaptıgı bir yanlış için evladından fırça yemek istemez.
iyi o zaman kendisi halletsin tavrına girmesin eşin.
bence sen aracı ol, eşine söyle arasın annesini ben halledicem annecim desin :)
Belki de girmiycek bilmiyorum ki o hiçbişeye banane diyen bi insan değildir peşine düşer bu borcun nası ödedin nerden ödedin diye eminim ki.. İşte orda da olayı öğrenir de bana kızar diye çekiniyorum zaten.. Yoksa ruhu mu duyar ilgilenmeyen bi tip olsa hiç dert etmem.
Siz biraz önyargılısınız galiba, eşimle henüz konuşmadım aralarında nasıl bi konuşma geçti bilmiyorum, o soruları sorduğuna da eminim kayınvalidem biraz despot ve sert bi karakterdir.. Cevap vermek istemezse vermez bu tarz sorulara.. Zaten eşim borcu ödeme planındadır şu sıralarda ama yarın borcu ben kapattım dediğinde de iş işten geçmiş oluyo biraz.. Haliyle nasıl kapattın diye sorucak.. Ayrıca dikkat ederseniz borç annemin bütçesini sarsıcak bi miktar değil dedim, bizim hop diye bulabiliceğimiz bi miktar değil biraz zaman ihtiyacı olur bu durumda eşimin.Çok ilginç.
Nasıl ödeyeceksin, ne ile ödeyeceksin diye peşine düşmesi gerekirken nasıl ödedin, nerden ödedin diye düşecek.
Siz biraz önyargılısınız galiba, eşimle henüz konuşmadım aralarında nasıl bi konuşma geçti bilmiyorum, o soruları sorduğuna da eminim kayınvalidem biraz despot ve sert bi karakterdir.. Cevap vermek istemezse vermez bu tarz sorulara.. Zaten eşim borcu ödeme planındadır şu sıralarda ama yarın borcu ben kapattım dediğinde de iş işten geçmiş oluyo biraz.. Haliyle nasıl kapattın diye sorucak.. Ayrıca dikkat ederseniz borç annemin bütçesini sarsıcak bi miktar değil dedim, bizim hop diye bulabiliceğimiz bi miktar değil biraz zaman ihtiyacı olur bu durumda eşimin.
Arkadaşlar uzatmak istemiyorum direk konuyu özetleyip fikirlerinizi bekliyorum..
Şimdi kayınvalidem bir sebeple bi telefon şirketine kendisi açısından ciddi sayılacak bi meblağ borçlanıyor evine haciz kağıdı falan gidiyo.. Eşimin askerdeki kardeşi nişanlısından bu durumu öğrenip eşimi aradı annem böyle böyle borçlanmış diye yakınmış.. Eşim de bugün arayıp kayınvalideme kızmış bağırmış falan heralde bana hiçbişey anlatmadı ben bunu kendi annemden öğreniyorum.. Kayınvalidem annemi arayıp durumu anlatıp borç istemiş.. Annem de o borcu vericek ama bana söylemesinin sebebi yurtdışında olan babamın hesaplarını ben kontrol ettiğim için parayı benim kendisine göndermem gerektiği için, eşime söylemeyeceğime söz verdirerek durumu anlattı.. Ben şimdi parayı falan göndericem tabiki ama bunu eşime anlatmama konusunda tereddütlerim var öğrenirse hem mahçup olucak annesinin yaptığı şeyden dolayı, kayınvalidemle annemin arası da açılır büyük ihtimal kayınvalidem bana da tepki verebilir.. Kafam çok karıştı napmam lazım bu olayı eşimin haberi olmadan kapatmalı mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?