- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
- Konu Sahibi gibigibiyim
-
Şimdi kayınvalidem anneme bunu kimsenin haberi olmasın dediği için annem onu mahçup etmek istemiyo, durum aslında biraz zaten kimseye söyleme dediği için, çünkü onlar arkadaş gibiler dünürlüğün ötesindeBirilerinin haberi olmadan kapatılmaya çalışılan olaylardan oldum bittim haz etmem .
Ben olsam ;
Madem iki dünür bunları konuşacak kadar yakınlar , anneniz arasın ve X hanım ben parayı göndereceğim ama bu hesaplarla kızım ilgileniyor , ona haber vermem de bir mahsur var mı diye sorsun .
Böylece araları bozulmaz .
Para yollanır , borç kapanır , eşinize de durumu anlatırsınız .
Şimdi kayınvalidem anneme bunu kimsenin haberi olmasın dediği için annem onu mahçup etmek istemiyo, durum aslında biraz zaten kimseye söyleme dediği için, çünkü onlar arkadaş gibiler dünürlüğün ötesinde
Eşim tabiki öder ama mesele annesine gereksiz borç yaptığı için söylenmiş kızmış kayınvalidem de sanırım olayı gurur meselesi yapmış "ben kendim hallederim sizden bişey istemiyorum" falan demiş..burdaki "siz" den kasıt eşim ve kardeşleri.. Tabi eşim parası var zannetti borçla yapıcağını düşünmedi büyük ihtimalle..eşiniz ödemeyecek mi annesinin borcunu?
Gizli olan borçlanması değil zaten gizli olan kendim hallederim deyip benim annemden borç istemesiMeblağ büyükse ödeme konusunu tek başına nasıl halledecek? Hem yakınlarından,oğlundan niye gizliyor ki?
Ben böyle gizli kaçak işlerden hiç hazetmiyorum
Galiba ben de öyle düşünüyorum..Para sizin hesabınızdan çıkmayacak sonuçta anne ve babanızın parası .
Siz sadece babanızın hesabından havale yapacaksınız o yüzden söylemeyebilirsin .
Anne ve kvnizin sırrı olacak bu durum . Eş bile olsa sır saklanmalı.
Gizli olan borçlanması değil zaten gizli olan kendim hallederim deyip benim annemden borç istemesi
Eşim tabiki öder ama mesele annesine gereksiz borç yaptığı için söylenmiş kızmış kayınvalidem de sanırım olayı gurur meselesi yapmış "ben kendim hallederim sizden bişey istemiyorum" falan demiş..burdaki "siz" den kasıt eşim ve kardeşleri.. Tabi eşim parası var zannetti borçla yapıcağını düşünmedi büyük ihtimalle..
Zaten eşim annesinin böyle bişey yaptığını duysa 100 defa daha kızar ona.. Sonuçta tabiki evladı ödeyecek her türlü ama ben istemiyorum siz karışmayın sizene dediyse o da bişey yapamaz bu durumdasizi nıye arada bırakıyorlar
eşden gızlı yapılan hıcbıseyden haz almam şeytana keyf gerek bısekılde duyar sonra esınle senın aran bozulur
ben olsam annenın borcunu annemler kendı arasında halletmısler esasında evlatları olarak bıze duserdı ılgılenmek derdım esıme
Bence söyleyin ya da hiç karışmayın yani para transferi yapmayın.Çünkü ilerde öğrenilirse büyük güvensizlik nedeni
Ya şimdi şöyle zaten benim eşim kardeşleri arasında ailesine yardım eden tek insan, hem annesine hem babasına ayrı ayrı bakar her zaman bunda bi sıkıntı yok.. Ama borç biraz keyfi bi borç olmuş fatura aşımı ama ciddi bi aşım sözkonusu.. Eşim de böyle bişeye tepki veriyo kızmak derken hani niye dikkat etmiyosun falan filan demiştir iyi bi insandır eşim de gaddar değil ama anne gurur yapınca olay farklı boyuta geçmiş anladığım kadarıyla, ben de biraz izleyiciyim aslında arada kalışım bundan kaynaklı..iyi de annesi belli ki zor durumda,
sadece kızmak için mi aradı annesini eşiniz.
durumunuz iyiyse yardımcı olsanız daha dogru olur.
annesi hacizlik olmuş, ilk sizin el uzatmanız gerekir.
Kesinlikle.
Basima gelse diye dusunuyorum.
Kapanmis bitmis bir borc bile olsa, 10 sene sonra karsima da ciksa, ucu hic bana dokunmasa da guvenim sarsilir.
Bunu bile saklayan kimbilir daha neler saklar diye dusunurum.
Hayır tabiki annemden istenen borç normalde eşimi ilgilendirmez bundan da asla haberi olmaz normal koşullarda ama kayınvalide olunca bi gün haberi olma ihtimali olabilir.. Belki bi gün annesi eşime sana kızdım dünürümden borç istedim diye tepki verir bilemiyorumki ben de o zaman haberim hiç olmamış gibi mi yaparım ne biliyim işte kafam karışık.. Söylemek istemiyorum ama eşimin gururu da sözkonusu burda annem de düşünmüştür içten içe ne kötü evlat annesinin borcunu ödemiyo diye.. Halbuki durum öyle değil yani.Borç isteyen kişi kayınvalide yerine başka biri olsaydı yine eşinize haber verir miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?