Acaba 50 TL yi birine mi verecekti?Eşim zekat için annesine 400 tl verdi çevrede tanıdığın durumu iyi olmayan kişilere ver onun içinden de 100 tl falan halama ver dedi. Ben içeri gittim baktım kp 50 tl yi cebine koydu. Kv de kaldı 350 tl bu kadar rahat nasıl ceplerine atabiliyolar anlayamıyorum eşim güvenip verito onlara. Bu arada eşim işten bayram ağzı olduğu için çok geç çıkıyo bundan dolayı kendisi veremiyo. Bide kendisi dd dağıtıcak. Sizce bu durumu eşime söylemelimiyim. Ben mi kötğ olurum söylersem
Yok kp nin öyle olayları var. Katta kv ver onu dedi hayır bu benim dedi. Günah da almak istemiyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum hiç.Harcamak için aldıysa söylemelisin, zira zekat olmaz o zaman ama emin misin? Belki birine vermek için almıştır. Istersen kayınvalidenin ağzını yokla. Babam bir kısmını aldı birine verecek sanırım falan de.
Birine ayırdığını sanmıyorum kv istedi hayır benim vermiyorum dedi hatta ben içeri gidince de bitti dersin dedi. Üff eşim şuan işte şuan arasammı acabaE belki birine vermek için ayırmıştır ?
O zman kv istediğinde neden hayır benim dedi hatta parayı saydım kvnin elindeyken 350 tl vaedı. Ramazan ramazan yaptıklarına bakın yaAcaba 50 TL yi birine mi verecekti?
Eşim şuan iş yerinde arasam söylesemmiBen olsam söylerim gerçi annesine sorarsa
bilmem kim için ayırdım diyeceğine adım gibi eminim ama olsun söyleyin siz
Geçen sene kendi eliyle dağıttı. O zman rahat rahat dağıttı. Allah ıslah etsin bu insanları ne diyim kiBence karışmayın eşiniz sonuçta dini görevini yaptı.
Bir dahaki sene başka yollarla vermesini sağlayabilirsiniz
Öyle dediyse bence söylemelisiniz.Yok kp nin öyle olayları var. Katta kv ver onu dedi hayır bu benim dedi. Günah da almak istemiyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum hiç.
Ama eşim güvenerek verdi ihtiyaçları da yok zoruma gidiyo. Hatta seslerini duydum kv verşu parayı ben güvenip verdim sana dediSöyleme boşver. Sen kötü olursun. Aralarına girme derim
Şöyle 50 tl filtre için geri kalan 350 tl zekat içindi kp 50 tl yi alduı cebine koydutabiki söyle. zira haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır buyurmuş efendimiz.
bu arada zekat mı fitre mi ?
Eşim de söylemez diye düşünüyorumben olsam eşime söylerdim ama bizde böyle bir şey sorun olmaz eşim gidip de annesine söylemez.
Söyleyeceğini düşünüyorsanız hemen annesine,karışmayın eşiniz sonuçta dini görevini yaptı.
Bir dahaki sene başka yollarla vermesini sağlayabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?