Eşim bayram ağzı olduğu için eve 12 de falan geliyo. Parayı şuan dağıtmaya başlayacaklar ondan dolayı şuan aramak istiyorum ama arasam da ben kötü olucam bilmiyorum hiç zoruma çok gittiSöyle ama akşam iftardan sonra söyle. Babası almış madem gei isteyecek hali yok, kendisi elden o miktarı başkasına versin.
Kv nin çevresi daha geniş. Bide parayı luan dağıtmaya gittiler şuan aramam en mantıklısı gibi geldi ama eşim çalışıuo şuan bi kılıf uydururlar buna daeşinize akşam sanki normal konuşuyor gibi söyleyin
şikayet eder gibi değil
eşiniz veremiyorsa siz niye veremiyorsunuz onu da anlmadım ama neyse
İçiniz rahat etmiyor ve eşinizin bilmesini istiyorsanız söyleyin. Normal bir para değil sonuçta.O zman kv istediğinde neden hayır benim dedi hatta parayı saydım kvnin elindeyken 350 tl vaedı. Ramazan ramazan yaptıklarına bakın ya
Bence soylemelisiniz. Ailesiyle konuşmasın ama tekrar zekat verecek olduğunda ailesine vermesin. Siz halledin zor bişey değil .Eşim zekat için annesine 400 tl verdi çevrede tanıdığın durumu iyi olmayan kişilere ver onun içinden de 100 tl falan halama ver dedi. Ben içeri gittim baktım kp 50 tl yi cebine koydu. Kv de kaldı 350 tl bu kadar rahat nasıl ceplerine atabiliyolar anlayamıyorum eşim güvenip verito onlara. Bu arada eşim işten bayram ağzı olduğu için çok geç çıkıyo bundan dolayı kendisi veremiyo. Bide kendisi dd dağıtıcak. Sizce bu durumu eşime söylemelimiyim. Ben mi kötğ olurum söylersem
Eşim zekat için annesine 400 tl verdi çevrede tanıdığın durumu iyi olmayan kişilere ver onun içinden de 100 tl falan halama ver dedi. Ben içeri gittim baktım kp 50 tl yi cebine koydu. Kv de kaldı 350 tl bu kadar rahat nasıl ceplerine atabiliyolar anlayamıyorum eşim güvenip verito onlara. Bu arada eşim işten bayram ağzı olduğu için çok geç çıkıyo bundan dolayı kendisi veremiyo. Bide kendisi dd dağıtıcak. Sizce bu durumu eşime söylemelimiyim. Ben mi kötğ olurum söylersem
Eşim zekat için annesine 400 tl verdi çevrede tanıdığın durumu iyi olmayan kişilere ver onun içinden de 100 tl falan halama ver dedi. Ben içeri gittim baktım kp 50 tl yi cebine koydu. Kv de kaldı 350 tl bu kadar rahat nasıl ceplerine atabiliyolar anlayamıyorum eşim güvenip verito onlara. Bu arada eşim işten bayram ağzı olduğu için çok geç çıkıyo bundan dolayı kendisi veremiyo. Bide kendisi dd dağıtıcak. Sizce bu durumu eşime söylemelimiyim. Ben mi kötğ olurum söylersem
Gormesen neyse, gormussun valla zekat kabul olmazEşim zekat için annesine 400 tl verdi çevrede tanıdığın durumu iyi olmayan kişilere ver onun içinden de 100 tl falan halama ver dedi. Ben içeri gittim baktım kp 50 tl yi cebine koydu. Kv de kaldı 350 tl bu kadar rahat nasıl ceplerine atabiliyolar anlayamıyorum eşim güvenip verito onlara. Bu arada eşim işten bayram ağzı olduğu için çok geç çıkıyo bundan dolayı kendisi veremiyo. Bide kendisi dd dağıtıcak. Sizce bu durumu eşime söylemelimiyim. Ben mi kötğ olurum söylersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?