• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime söylemelimiyim

Ben de bu durumlara sinir oluyorum.biz de geçen sene görünce ve kV ile ayni şehirdeydik. Görümce ikide bir arayıp beni şuraya götür beni buraya götür. ..ben bu duruma isyan edince eşim de bana çok sert çıktı. Çok kalbim kirilmisti. Ya sanki onun kocası yok.daha önce neyle gidip geliyorsa onla gitsin. Şimdi zoruma gidense ben bi yere gideceğim zaman eşimin dolmuş otobüs alternatiflerini sunması. Nasıl alıştırirsan öyle gidiyor.

cnm sen ne diyorsun . gecen hafta kv aradı. kızları torunları hep birlikte pikniğe gideceklermiş. eşime diyor araba ile götür bizi. gazı benzini geçtim eşim pazar günü akşama kadar hanfendileri gezdirecek . şoförlüğünü yapacak. onuda geçtim bizi yok sayıp çağırmayacaklar. eşim işim var dedi. yinede buna cesaret etmelerine çok sinirlendim:47:

cnm sen ne diyorsun . gecen hafta kv aradı. kızları torunları hep birlikte pikniğe gideceklermiş. eşime diyor araba ile götür bizi. gazı benzini geçtim eşim pazar günü akşama kadar hanfendileri gezdirecek . şoförlüğünü yapacak. onuda geçtim bizi yok sayıp çağırmayacaklar. eşim işim var dedi. yinede buna cesaret etmelerine çok sinirlendim:47:
Valla bu tipler çok zor...bizde de var gelin...gelin olarak gormuyoruz aileden biri...ama ben hep yabancı olarak goruluyorum.hem kV hem gorumce. .hele o gorumce var yaaa. Ben ömrümde bu kadar hadsiz birini görmedim. Ama gün gelecek kendilerinin kaybettiklerini görecekler. Allah büyük.

Valla bu tipler çok zor...bizde de var gelin...gelin olarak gormuyoruz aileden biri...ama ben hep yabancı olarak goruluyorum.hem kV hem gorumce. .hele o gorumce var yaaa. Ben ömrümde bu kadar hadsiz birini görmedim. Ama gün gelecek kendilerinin kaybettiklerini görecekler. Allah büyük.

bizim zor günümüzde yanımızda olmadılar. işleri düşünce evlat abi oluyor. Allah ıslah etsin başkada bişicik demem:20:

Back
X