Eşime söylemeliyim

kocama anlatmalı mıyım???

• Anlat bilsin

OY: 18 72,0%
  • Boşver takma kv ne derse desin

OY: 7 28,0%

• Ankete Katılan
    25

olmuyorsensiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
1.356
2.365
53
35
öncelikle hepimize iyi yıllar sevgili kk üyeleri.
Geçen gün bi konu açmıştım kv ile ilgili özetleyecek olursam kv iyiden sinirimi bozuyor laf sokmalar falan tavırlı tavırlı ukala ukala konuşması var. Diğer aile bireyleri ile aram çok güzel kp kayınlarım görümcelerim çok severiz birbirimizi.
Evime istedikleri gibi girip çıkarlar. Son olaya gelirsek yılbaşı akşamı kv bi komşumun yanında bana laf soktu o gidince yavrum kızım güzel gelinim falan ayak yaptı tabi ben şok.
İki yüzlü mü deli mi divane mi anlamadım.
Haliyle bnm de yüzüm düştü eşim işten qeldi. Benim surat ifadesini anladı hemen noldu falan ddi ben de bisey demedim. Misafir falan gelecekti gerilmek istemedim.
Şimdi bana soruyo sürekli ne var bi sorun mu var diye. 3 yıllık evliyim 1 kızım var.
Eşim de çok fevri anlatsam hemen arayacak kv sen bnm karıma ne dedin falan diye sorar Eminim. Ama kv o kadar arsız ki hiç tınlamaz bile.
Şimdi acaba eşime söylesem mi annem şöyle konuştu falan da demk istemiyorum.
Ama az önce aradı ne var bilmediğim seni üzen ne söyleyeceksin diyo.
Napim kızlar anlatayım mı????

Hadi misafirlerin yanında birşey demediniz , o size tekrar iyi davrandığında neden ‘a anne noldu az önce ne yaptım ben sana öyle tersledin sen beni’ diye sorsaydınız ‘masumca’ (!) kocanızın yanında ...
Şimdi anlatsanız üzerinden geçmiş 2 gün , sanki kocanızı dolduruyor gibi duracaksınızz. Genel olarak iyiyse kayınvalideniz geçmiş birşey durmayın üstünde ...;)

Şu vaktinde gerekli tepkileri vermeyip sonra napsam acaba? Diye düşünmüyor musunuz?
Asıl ben ne yorum yapsam? Hatta yorum yapsam mı? Bilemiyorum.
Annesine şikayet eden çocuklar gibi.
Kv'm bana laf soktu,kocama söylesem mi?
Ağzınız,diliniz,iradeniz yok mu sizin?

18 yaşında oğlum var ilerde bana :
-Anne eşime böyle yapmışsın, dese, ki inşallah dedirtmem,
-Oğlum senin karın konuşamıyor mu da seninle bana haber gönderiyor derim,başka da bir şey demem.

Yavrum evde nasıl bir duygu durumu-tavir ile geziyorsun da esin 3 gündür sana "birşey mi oldu?" diye sorup duruyor?

Şu vaktinde gerekli tepkileri vermeyip sonra napsam acaba? Diye düşünmüyor musunuz?

-Oğlum senin karın konuşamıyor mu da seninle bana haber gönderiyor derim,başka da bir şey demem.
Yaaa o anda sanki dilim tutuluyor hep sonradan gelir aklım başıma

Üstünden çok zaman geçmiş, bence kv direkt konuşup siz halledin.

Oy kullanmadım çünkü benim cevabım anket seçeneklerinde yok idi.

Kayınvalidenizle aranıza görünmez bir çizgi koyun, saygıdan kusur etmeyin ama kırgın olduğunuzu anlasın.
Ve bekleyin bir gün eşinizin görmesini.

20 senelik tecrübemle sabittir ki; bık bık bık bık kocaya konuşmak, onun savunma mekanizmasını geliştirip korumayacağı varsa da korumasından başka hiç bir işe yaramıyor. Siz hastalandığınız ve sinirlendiğinizle kalıyorsunuz (bonus olarak kocaya da bileniyorsunuz çünkü) ve bir gün kendi gözüyle görüyor işte o gün 10 kaplan gücüne erişen koca, sorunu kökten çözüyor.

Ben bunu 17 sene sonra çözdüm. Giden 17 seneme yanarım.

en çok bu konudan muzdaribim desem bu yaz eşimle cok zor zamanlar atlattik oyle böyle degil ama neyse oğlum cok cok zor uyuyan bir çocuk uyanirsada yikar ortaligi kurban bayraminda oglumu cok zorlukla uyuttum neyse o arada küçük görümcem geldi 42 yaşında ! bizim cocuklarla bagris cigris derken ben sessiz olun dedim ama kendi kizima neyse aradan 2 ay geçti kv aradi birgun eee görümcen sana kırılmış sebep dedim çocuklara oyle demisim yuzune bakmamism bla bla ... dedim anne neden kendi soylemiyor çekinmiş benden yaşca küçüğüm bile yani insanlar derdi kiminle ise onunla çözsün koca kv ile olacak is değil ben de bu konuda cok dolmuşum bi cirpida yaziverdim:confused:

Back
X