- 27 Kasım 2015
- 1.397
- 3.041
- 133
- Konu Sahibi bendekidurumlar
Aynısı size yapılsa ne tepki verirdiniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söyleyip kötü örnek olmak istemedim aslında o kadar da fazla değil ama şuan için bizim için iyi söylemeye değer eşimle benim durumumdakiler içinAy çok merak ettim ne kadar kazandınız?
Ben korkardım, sürekli oynamaya devam ederse diye tepki verirdim ama benim tepkilerim büyük değil sürekli aynı şey tekrarlamadığı sürece. o da aynısını benim için düşünüp kızmıştı. ben kendimi biliyorum , birşeye bir dönem kafayı takar sonra sıkılırım, devamı gelmez zaten sürekli kazanmanın imkansız olduğunu biliyorum, o oyunun bi düzeni var neden bana sürekli para versinler ki diye düşünüyorum.Aynısı size yapılsa ne tepki verirdiniz ?
Kötü örnek olmak istemiyorum , kazandığım şeyde istenirse 2 dk da yok olur orda ama burda durmam gerekiyor biliyorumÇok merak ettim ne kadar kazandınız
Ve ne oynuyorsunuz ,tüyo verirsin belki
Bağımlı denecek düzey yok bence 8 ay önce birkaç kez oynadım bir de şimdi 2 haftadır arada bakıyorum zaten fazla param yoktu biterse hiçbir şekilde oynayamam hele de kendi aldığım para değilse dokunmuyorum yani eşiminde kartı, parası da hepsi bende ama şükür o kadar delirmedimKumar bağımlısısınız tedavi olmazsanız boşanma aşamasına gelirsiniz
Bir yıl içerisinde eşiniz sizi bir kere yakalamış siz üstüne iki kez belki daha çok kez oynamişsiniz tehlike çanları çalıyor gibi geldi banaBağımlı denecek düzey yok bence 8 ay önce birkaç kez oynadım bir de şimdi 2 haftadır arada bakıyorum zaten fazla param yoktu biterse hiçbir şekilde oynayamam hele de kendi aldığım para değilse dokunmuyorum yani eşiminde kartı, parası da hepsi bende ama şükür o kadar delirmedim![]()
Eşim yakalamadı ilk ben söylüyordum şunu oynadım şunu yaptım diye anlatıyordum ama ufak bir bağımlılık oluyor oynadığım süre içerisinde, bırakınca sorun yok inşallah bıraktm bugün itibariyleBir yıl içerisinde eşiniz sizi bir kere yakalamış siz üstüne iki kez belki daha çok kez oynamişsiniz tehlike çanları çalıyor gibi geldi bana
Umarım dediğiniz gibi olur bu arada eşinizle tabi ki güven problemi olur. Şimdi kendi adıma düşünüyorum eşim benden habersiz yine birkac kez oynasa güvenmezdim. Bu çok kötü bir bağımlılık lütfen kendinize ve evliliginizde bunu yapmayın orası bataklıkEşim yakalamadı ilk ben söylüyordum şunu oynadım şunu yaptım diye anlatıyordum ama ufak bir bağımlılık oluyor oynadığım süre içerisinde, bırakınca sorun yok inşallah bıraktm bugün itibariyle![]()
Bence tadında bırakKötü örnek olmak istemiyorum , kazandığım şeyde istenirse 2 dk da yok olur orda ama burda durmam gerekiyor biliyorum![]()
Konunuza gereken cevapları diğer üyeler vermiştir zannımca ama ben şuna değinmek istiyorum sizi görmüşken. Sık sık konu açıyorsunuz insanlar emek verip size yorum yapıyor ama hemen her konunuzu yorumsuz bırakıp bir şey demeden çekip gidiyorsunuz. Sonra yeni konu açtığınızda sizi görüyoruz tekrardan. Çok dikkatimi çeken bir durum bu ve bence hoş değil. Çünkü konularınıza genelde yorum yapan biriyim ve hem bana hem de diğer yorumculara ayıp ettiğinizi düşünüyorum. Umarım bu konunuzda da aynı tutumu sürdürmezsiniz.Bundan 7-8 ay önce şans oyunu oynamıştm eşime söyledim ilk birşey demedi ama sonra para kaybedip tekrar oyuna para atınca bak çok kötü bozuşuruz diye kızdı bende bir daha oynamadım, bu arada ufak bir paraydı, en fazla 200 tl kaybetmiştim.
Şimdi son 2 haftadır yine aklıma geldi, evde tüm gün inzivaya çekildiğim bir dönem , sınava çalışıyorum. kafa dağıtmak için ufak ufak oynadım, zararım olmadı, kârım da olmamıştı. Eşime de söylemedim birşey sanmasın diye çünkü kaybedersem de oynamayacaktım, zaten fazla param da yok. Kendi hesabımda 2. el satıp kazandığım paralar duruyordu.
Neyse , ben bugün bizim için baya iyi sayılabilecek miktarda kazandım. Tabi gaza gelip tekrar oynamayacağım ki bu para da gitmesin. Bunu eşime söylemek istiyorum , hatta paraya ihtiyacı var ona vermem lazım. Ama eşim çok tuhaf biri ne tepki vereceğini hiç kestiremiyorum. Belki de güzel karşılar bilemiyorum ama onun ruh hali tuhaf. Yani bana karşı büyük bir tavırda alabilir. Soğuk bile davranabilir. Yabancıymış gibi buz gibi kesildiği dönemleri olmuştu ben şok oluyordum, böyle seven biri bir anda nasıl değişiyor diye. İşte ondan korkuyorum yine böyle bi hale girerse diye.
Bundan 7-8 ay önce şans oyunu oynamıştm eşime söyledim ilk birşey demedi ama sonra para kaybedip tekrar oyuna para atınca bak çok kötü bozuşuruz diye kızdı bende bir daha oynamadım, bu arada ufak bir paraydı, en fazla 200 tl kaybetmiştim.
Şimdi son 2 haftadır yine aklıma geldi, evde tüm gün inzivaya çekildiğim bir dönem , sınava çalışıyorum. kafa dağıtmak için ufak ufak oynadım, zararım olmadı, kârım da olmamıştı. Eşime de söylemedim birşey sanmasın diye çünkü kaybedersem de oynamayacaktım, zaten fazla param da yok. Kendi hesabımda 2. el satıp kazandığım paralar duruyordu.
Neyse , ben bugün bizim için baya iyi sayılabilecek miktarda kazandım. Tabi gaza gelip tekrar oynamayacağım ki bu para da gitmesin. Bunu eşime söylemek istiyorum , hatta paraya ihtiyacı var ona vermem lazım. Ama eşim çok tuhaf biri ne tepki vereceğini hiç kestiremiyorum. Belki de güzel karşılar bilemiyorum ama onun ruh hali tuhaf. Yani bana karşı büyük bir tavırda alabilir. Soğuk bile davranabilir. Yabancıymış gibi buz gibi kesildiği dönemleri olmuştu ben şok oluyordum, böyle seven biri bir anda nasıl değişiyor diye. İşte ondan korkuyorum yine böyle bi hale girerse diye.
Özür dilerim, tavsiye niteliğindeyse okuyup dikkate alıyorum bazen cevap veremesem deKonunuza gereken cevapları diğer üyeler vermiştir zannımca ama ben şuna değinmek istiyorum sizi görmüşken. Sık sık konu açıyorsunuz insanlar emek verip size yorum yapıyor ama hemen her konunuzu yorumsuz bırakıp bir şey demeden çekip gidiyorsunuz. Sonra yeni konu açtığınızda sizi görüyoruz tekrardan. Çok dikkatimi çeken bir durum bu ve bence hoş değil. Çünkü konularınıza genelde yorum yapan biriyim ve hem bana hem de diğer yorumculara ayıp ettiğinizi düşünüyorum. Umarım bu konunuzda da aynı tutumu sürdürmezsiniz.