Eşime söylersem güveni sarsılır mı?

Eşinizin kızmasının o küçük paraları kaybettiğinizden dolayı değil bağımlılık olabileceğinden dolayı olduğunu tahmin ediyorum. Ve kızmakta ne kadar haklı olduğunu tekrar oynayarak göstermişsiniz. Bence yine kızar. Ayrıca bir not bağımlı olmaya başlayanların savunması hep zaten ufak paralar kafa dağıtmak içindiiii sıkıldığım dönemdi vs vs diye bahanelerle oluyor.

Ben korkardım, sürekli oynamaya devam ederse diye tepki verirdim ama benim tepkilerim büyük değil sürekli aynı şey tekrarlamadığı sürece. o da aynısını benim için düşünüp kızmıştı. ben kendimi biliyorum , birşeye bir dönem kafayı takar sonra sıkılırım, devamı gelmez zaten sürekli kazanmanın imkansız olduğunu biliyorum, o oyunun bi düzeni var neden bana sürekli para versinler ki diye düşünüyorum.
Valla bilmiyorum benim çenem durmaz hem içim rahat etmez söylerdim 😂

Ama ne kadar doğru bilmem bence söylemeyin bundan sonrası için adamın kafasında soru işareti kalmamış olur çünkü ben olsam şüphede kalırdım. İkinci ekle sattığınızı yazmışsınız ordan biriken birazda benim birikimim deyip verimi konu kapansın bence 😇

Sizde bir daha bulaşmayın 🥳

Eşinizin kızmasının o küçük paraları kaybettiğinizden dolayı değil bağımlılık olabileceğinden dolayı olduğunu tahmin ediyorum. Ve kızmakta ne kadar haklı olduğunu tekrar oynayarak göstermişsiniz. Bence yine kızar. Ayrıca bir not bağımlı olmaya başlayanların savunması hep zaten ufak paralar kafa dağıtmak içindiiii sıkıldığım dönemdi vs vs diye bahanelerle oluyor.
Haklısınız oynadığım dönem güzel bir heyecan yapıyor bazıları geliyor diğer kuponlar ucu ucuna kaybediliyor olabilirdi diye tekrar oynuyorsn.
Ama bir dönem birşeye kafaya takıp sonra sıkılıp bırakıyorum bunu da bıraktım artık eşimin arkasından baya gizli işler çeviriyormuş gibi hissettim

Haklısınız oynadığım dönem güzel bir heyecan yapıyor bazıları geliyor diğer kuponlar ucu ucuna kaybediliyor olabilirdi diye tekrar oynuyorsn.
Ama bir dönem birşeye kafaya takıp sonra sıkılıp bırakıyorum bunu da bıraktım artık eşimin arkasından baya gizli işler çeviriyormuş gibi hissettim
Bu konuda çok yanlış bir algınız var bence. Diğer şeylerden sokulup bırakmışsınız ama bunu bırakamayacaksınız belki nereden biliyorsunuz. Sonuçta aylar sonra dönmüşsünüz oynamaya bir kez bile olsa.
Şey sanıyorsunuz sanırım bağımlı insanlar her şeye bağımlı oluyor. Onlarda sizin gibi sigarayı deniyor belli bağımlılık olmuyor içkiyi deniyor belki bağımlı olmuyor ama uyuşturucu da bağımlı oluyor.
Çevremde uyuşturucu bağımlısı birisi var ne sosyal medya ne kumar ne sigara ne alkol hiçbirine bağımlı değil mesela.

Sizde yavaş yavaş kumar alışkanlığı başlıyor..binde bir kazanırsın,çoğu zaman kaybedersin

Bundan 7-8 ay önce şans oyunu oynamıştm eşime söyledim ilk birşey demedi ama sonra para kaybedip tekrar oyuna para atınca bak çok kötü bozuşuruz diye kızdı bende bir daha oynamadım, bu arada ufak bir paraydı, en fazla 200 tl kaybetmiştim.
Şimdi son 2 haftadır yine aklıma geldi, evde tüm gün inzivaya çekildiğim bir dönem , sınava çalışıyorum. kafa dağıtmak için ufak ufak oynadım, zararım olmadı, kârım da olmamıştı. Eşime de söylemedim birşey sanmasın diye çünkü kaybedersem de oynamayacaktım, zaten fazla param da yok. Kendi hesabımda 2. el satıp kazandığım paralar duruyordu.

Neyse , ben bugün bizim için baya iyi sayılabilecek miktarda kazandım. Tabi gaza gelip tekrar oynamayacağım ki bu para da gitmesin. Bunu eşime söylemek istiyorum , hatta paraya ihtiyacı var ona vermem lazım. Ama eşim çok tuhaf biri ne tepki vereceğini hiç kestiremiyorum. Belki de güzel karşılar bilemiyorum ama onun ruh hali tuhaf. Yani bana karşı büyük bir tavırda alabilir. Soğuk bile davranabilir. Yabancıymış gibi buz gibi kesildiği dönemleri olmuştu ben şok oluyordum, böyle seven biri bir anda nasıl değişiyor diye. İşte ondan korkuyorum yine böyle bi hale girerse diye.
Ben de arada yapıyorum bunu ama para yatırmadan😅 kendimi tutamadım diye biraz yumuşak tatlı konuşsanız bir şey olmaz bence. Çünkü bunu söylemezseniz o zaman yaptığınız daha kötü, yalan. Ben sana yalan söyleyemem sözümden de döndüm özür dilerim diyin. Bu arada hangi oyun ben de meraklıyım😁 yasak mı buradan söylemek🧐

Bundan 7-8 ay önce şans oyunu oynamıştm eşime söyledim ilk birşey demedi ama sonra para kaybedip tekrar oyuna para atınca bak çok kötü bozuşuruz diye kızdı bende bir daha oynamadım, bu arada ufak bir paraydı, en fazla 200 tl kaybetmiştim.
Şimdi son 2 haftadır yine aklıma geldi, evde tüm gün inzivaya çekildiğim bir dönem , sınava çalışıyorum. kafa dağıtmak için ufak ufak oynadım, zararım olmadı, kârım da olmamıştı. Eşime de söylemedim birşey sanmasın diye çünkü kaybedersem de oynamayacaktım, zaten fazla param da yok. Kendi hesabımda 2. el satıp kazandığım paralar duruyordu.

Neyse , ben bugün bizim için baya iyi sayılabilecek miktarda kazandım. Tabi gaza gelip tekrar oynamayacağım ki bu para da gitmesin. Bunu eşime söylemek istiyorum , hatta paraya ihtiyacı var ona vermem lazım. Ama eşim çok tuhaf biri ne tepki vereceğini hiç kestiremiyorum. Belki de güzel karşılar bilemiyorum ama onun ruh hali tuhaf. Yani bana karşı büyük bir tavırda alabilir. Soğuk bile davranabilir. Yabancıymış gibi buz gibi kesildiği dönemleri olmuştu ben şok oluyordum, böyle seven biri bir anda nasıl değişiyor diye. İşte ondan korkuyorum yine böyle bi hale girerse diye.
Bana söylense kötü karşılardım.

Söyleyip kötü örnek olmak istemedim aslında o kadar da fazla değil ama şuan için bizim için iyi söylemeye değer eşimle benim durumumdakiler için 😂 zengin olamadık 2bin küsür tl 😂
Allah seni yaa kazandığım para iyi dedin bende 20-30 bin bekliyorum bu kadar aksiyon 2 bin lira içinmydi :D öfffff

Bence eşinize söylemeyin maddi olarak belki cebi rahatlar ama eşinin kumar bağımlısı olma yolunda gittiğini görmek aşırı üzer. Umarım bir daha oynamazsınız

Kumar bağımlısı olmanıza ramak kalmış. Eşinizin yerinde olsaydım soğurdum sizden ve bir daha asla güvenmezdim.

Beni düşündüren şey yaptıgınızı saklamak ihtiyacı hissetmeniz,yoldan geçerken bir piyango bileti alsam mesela bunu saklama gereği duymam,ama hergün eve bir bilet ile gitsem bu dikkat çeker bir süre sonra gizleme ihtiyacı duyarım.
Bağımlılık ne yazık ki bağımlı tarafından her zaman masum görülür,size bağımlı diyemeyiz belki ama adayı diyebiliriz.
bence hiç evirip çevirmeden anlatın.

Keşke kazanmasaydınız ilerde gaza gelip tekrar oynama ihtimaliniz daha düşük olurdu. Eşiniz yerinde olsam kazandığınız parayı alıp kullanmam. Bu yaptığınızı normalleştirir çünkü. Ama normal değil o yüzden kusura bakmayın ama verdiğiniz sözü tutmayan biris olarak tuhaf olan sizsiniz.

Çok büyütülecek bişey değil bence bu.. Kızsa da bi iki gün surat yapar belki sonra düzelir.. İnsan loto oynarken de para yatıyor, at yarışı oynarken de.. Onun gibi bişey bana göre.. Bağımlısı değilsiniz sonuçta :) Kendinizi kontrol edin aman diyim. Ben online bir oyuna bi kaç kez para yatırdım, insan alışıyor durmadan parayla bişeyler yapmak istiyor..

Bu konuyu çok şirin buldum ayrıca 😂

İyi bi para kazandınız ya şimdi, sizin bidaha oynamama ihtimaliniz yok. Mesele para değil bağımlılık, eşinizden ancak sağlam bi uyarı alırsanız o korku sizi durdurabilir. Yoksa bağımlı olmuşsunız bile.

Amaç burada içten içe kazanıldığını göstermek mi acaba?
Kötü niyet olmaksızın “bak karşı çıkıyosun ama kazanılıyoda” demek mi
Çünkü zaten başka birisine vermek lazım diyosunuz verin gitsin.Yapmışsınız bir kere
Ama sinek küçüktür mide bulandırır bir daha böyle şeyler yapmayın derim.

Kızıcak olsa çok istemiyosam yapmazdım ama çok istiyosamda sonuna kadar konuşur ben istiyorumu diretir yapardım.Gizlidense tartışılıcak bile olsa konuşulup yapılması önemli benim için.

Back
X