yazlığımız var haftasonları gidiyoruz çoğunlukla o yüzden olmayabilirTatil ayarlayın
Farklı yere gidin işte değişiklik oluryazlığımız var haftasonları gidiyoruz çoğunlukla o yüzden olmayabilir
pek düşkün değilFutbolla arası nasıl?
bungalov tarzı mı aklıma o geldi ama bilemedimFarklı yere gidin işte değişiklik olur
Siz bilmemkaç yıldır evli olduğunuz, tanıdığınız adama ne sürpriz yapacağınızı bilmiyorsunuz, biz mi önereceğiz?Merhaba kızlar ...
Geçenlerde kocama yaptığım bir hata yüzünden epey gerilmiştlk , şu an toparladık çok şükür iyiyiz.
Eşime ona kendini değerli hissettirecek bir sürpriz hazırlamak istiyorum ama öyle mum ışığı yemek falan değil.
Bu konuda önerileriniz paylaşırsanız çok sevinirim.
çok kibarsınız , hiç mi danışmadınız birilerine bu tarz bir konuyu ayrıca öneride bulunmak gibi bir zorunluluğunuz yok tabiki.Siz bilmemkaç yıldır evli olduğunuz, tanıdığınız adama ne sürpriz yapacağınızı bilmiyorsunuz, biz mi önereceğiz?
Böyle konular acayip saçma geliyor bana. Hakkında hiçbir şey bilmediğimiz biri için ne önerebiliriz ki? Tatile götür, maça götür önerileri gelir gelse gelse.
yani tabiki öyle ama bazen insan belki farklı bir bakış açısı yakalar mıyım diyorEşiniz nelerden hoşlanıyorsa ona göre bir sürpriz yapabilirsiniz. Bunu en iyi sizi bilirsiniz. Eşe yapılacak sürpriz için fikir istenmesi bana değişik geliyor.
Bungalov tarzı değil mesela sağlık otelleri maasajlıpek düşkün değil
bungalov tarzı mı aklıma o geldi ama bilemedim
geçen atv den bahsettik alsam berbaer gezerdik falan diye ama işte nereye koyucaz falan dedi. Acaba atv safari falan mı alsam , 1 yıl geçerliymiş ona baktım bilet alıncaYapmaktan keyif aldığı şeyler ya da hobisi filan varsa onun üstünden ilerleyebilirsiniz
Yunanistana tatile gidin . Kapıda vize vs kolay bayaMerhaba kızlar ...
Geçenlerde kocama yaptığım bir hata yüzünden epey gerilmiştlk , şu an toparladık çok şükür iyiyiz.
Eşime ona kendini değerli hissettirecek bir sürpriz hazırlamak istiyorum ama öyle mum ışığı yemek falan değil.
Bu konuda önerileriniz paylaşırsanız çok sevinirim.
haklısın sanırım :))Ne sever bu adam onları yaz bari Yok mu bir hobisi? Yazlığı boşver baş başa adult bir otele gidin bungalovu boşver kamera kayniyo internete dusmeyin
Tabi ki danışmadım. Eşimi benden iyi tanıyan, neyi sevdiğini, neyle mutlu olabileceğini bilen biri yok çünkü.çok kibarsınız , hiç mi danışmadınız birilerine bu tarz bir konuyu ayrıca öneride bulunmak gibi bir zorunluluğunuz yok tabiki.
PekiTabi ki danışmadım. Eşimi benden iyi tanıyan, neyi sevdiğini, neyle mutlu olabileceğini bilen biri yok çünkü.
Öneride değil eleştiride bulunmayı tercih ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?