Eşime telegramdan gelen mesaj

benkutlamiyorom

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2025
187
189
18
33
Kızlar telegram kullanmıyorum ama chatcptden öğrendiğim kadarıyla sayfalardan bildirim gelse de mesaj yazamıyormuşsun. Geçen haftalarda bi sesli mesaj bildirimi gördüm(akıllı saatinden) sonra telegramına girdim baktım yabancı isimli ama Türkçe konuşan bi kız "Allah yardımcınız olsuuun" Diye sesli mesaj atmış, ben de pek önemsemedim sayfa gurup tarzı bişeydir görmesin diye salak gibi sildim. Şimdi sorsam saçma mı olur kimdi neydi desem hatırlamıyorum falan derse off..

Karşılıklı sohbet olduğunu biliyorum ama sayfalardan gelen bi bildirim gibi zannettim, gurup olsa başka yazanlar da yok sadece bi kişi sesli mesaj göndermiş, ara ara bakacağım yine de

Allah yardımcınız olsun diyen ses kadın sesi mi diye huylandınız aynı şeyi bir erkek dese burda konu açar mıydınız:)))

Telefon rehberinde olmayan biri gönderebiliyormu
Evet telefon rehberinde olmayan kişiler de yazabilir. Telegram kullanıyorum. Psikoloji , eğitim vs ile ilgili gruplardayım. Özelden yazanlar oluyordu bana daha önce, birbirimize psikolojik kitap öneriyorduk. Siz takip etmeye devam edin gizlice.

Gruplardan bulup özelden yazmaları da benim açımdan problem ne gerek var ne idüğü belirsiz insanlar yazsınki, yorum için teşekkürler bilenlerle konuşmak rahatlattı

Bana da geliyor öyle mesajlar, dolandırıcı onlar, direkt silip engelliyorum. Endişe etmeyin

Ben telegram kullanıyorum bana da bazen dolandiricilardan mesaj geliyor "merhaba bugün nasılsın" "günün nasıl gecti" gibi pp'de de kadın resmi oluyor ama hiç sesli mesaj gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…