Eşime telegramdan gelen mesaj

Dolandırıcıdır banada yazıyorlar,annemde yazıyorlar isimler yabancı mesajlar Türkçe.

telegram gruplarından gelse bir sürü bildirim olur zaten sessize almıştır herhalde gruplara bir sürü insan yazacak neticede. gruplara mesaj atılıyor ayrıca ama bazı gruplar üyelere kapatıyor. bence bu mesaj eşinize özel olarak gelmiş. rehberde kayıtlı olmasına da gerek yok telegramda sadece kullancıı adı kullanarak insanlar birbirlerini ekliyor. kadının adını unutmayın arada kontrol edin. whatsapp gibi sohbet gizleme falan var mı bilmiyorum ama sorun gpt'ye varsa nasıl bulurum diye

Yok ekli filan değil kimleri takip ettiğini gördüm haber kanalları siyaset vs arama motorunda bile yok

Telegramı birkaç kitap grubu için kullanıyorum. Hiçbir aktivitem olmamasına rağmen sürekli mesaj geliyor. Sesli mesajlar da geliyor. Takılmayın yani

Aşko korkma telegramda o kadar çok öyle mesaj geliyor ki bana bile geliyor. Kadın ismi koyuyolar bi de hepsi dolandırıcı.

Geçen geçen dediğim 2 gün önce bana da bir kadın iyi günler dilerim miydi o tarz saçma sapan bir ses attı alakam yok. Olabiliyor.
Yemlemeye çalışıyorlar , böyle damdan düşer gibi bir mesaj atıyorlar rastgele sonra bu mesajlara cevap verip konuşma başlatanlar oluyor. Ordan sonra da gelsin dolandırıcılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…