- 18 Temmuz 2017
- 18
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi Htckubraaa
Merhaba. Çok uzatmadan konuya girmek istiyorum. Yeni evliyim. Ben nisanliyken annem ve babami bi trafik kazasında kaybettim. Kisa sure sonra da evlendik herşeyim hazırdi çünkü. Ama psikolojik olarak cok zor zamanlar geçirdim. Esimden once ciddi düşündüğüm bi iliskim vardi ve aldatilmistim. Bu benim hayatimda baya bi travma olmustu. Neyse daha bi aylik evliydik. esimin telefonunu karıştırirken internette "kapaliyken asiri derecede açılan bi kadinla cicis kardeşler esra&ceyda nin haberlerine baktigini gördüm. Tartisarak sordum "sen boyle mi haberlere bakiyosun diye". Merak ettim baktim dedi. Ama tesetturlu olup açılan kadinin adini falan internette aratmis. Ben arattigimda da hep poposunu falan paylasmis asiri tahrik edici fotoğraflari vardi. Asiri kiskandim sonuçta bi aylik evliydik. tartistik ve sinirle esime vurdum. Ve o gunden sonra oda bana vurmaya başladı. Normalde iyi bi insandir ama esim cabuk sinirlenir yada baskalarindan daha fazla tepki verir. Cok pisman oldum ozur diledim her sekilde gönlünü almaya çalıştım aldim da. Ama her kavgamızda saygi yavas yavas azaldi. Artik Vurmasa bile hep "agzini yuzunu kirarim senin" diyor. Hep beni sucluyor. Cok cabaladim. Eşimi nasil sakinlestirebilirim ya da nasil eskisi gibi olabiliriz?