Eşime tokat attım

Htckubraaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2017
18
0
1
33
Merhaba. Çok uzatmadan konuya girmek istiyorum. Yeni evliyim. Ben nisanliyken annem ve babami bi trafik kazasında kaybettim. Kisa sure sonra da evlendik herşeyim hazırdi çünkü. Ama psikolojik olarak cok zor zamanlar geçirdim. Esimden once ciddi düşündüğüm bi iliskim vardi ve aldatilmistim. Bu benim hayatimda baya bi travma olmustu. Neyse daha bi aylik evliydik. esimin telefonunu karıştırirken internette "kapaliyken asiri derecede açılan bi kadinla cicis kardeşler esra&ceyda nin haberlerine baktigini gördüm. Tartisarak sordum "sen boyle mi haberlere bakiyosun diye". Merak ettim baktim dedi. Ama tesetturlu olup açılan kadinin adini falan internette aratmis. Ben arattigimda da hep poposunu falan paylasmis asiri tahrik edici fotoğraflari vardi. Asiri kiskandim sonuçta bi aylik evliydik. tartistik ve sinirle esime vurdum. Ve o gunden sonra oda bana vurmaya başladı. Normalde iyi bi insandir ama esim cabuk sinirlenir yada baskalarindan daha fazla tepki verir. Cok pisman oldum ozur diledim her sekilde gönlünü almaya çalıştım aldim da. Ama her kavgamızda saygi yavas yavas azaldi. Artik Vurmasa bile hep "agzini yuzunu kirarim senin" diyor. Hep beni sucluyor. Cok cabaladim. Eşimi nasil sakinlestirebilirim ya da nasil eskisi gibi olabiliriz?

Keşke hıc hakaret şiddet olmasa :( inş düzelirisniz. Bende ona benzet seyler yaşadım ve sinirlenince ayağına vuruyorum bazen . Sözlü şiddet yuguluyordu şimdi yapmıyo ama cokkk büyük bi kavgadan sonra yapmıyo birbirimize girmiştik

Bide vurmaya başladı derken kaç kez el kaldırdı bi kez oldu bittmi

Bu işler öğrenilmez, insanın içinde varsa vardır yoksa yoktur. Kocan seni her türlü dövecekmiş zaten. Senin ilk etapta ona vurman da doğru değil ama en azından tekrarlamamışsın.
Sinirli bi insan oldugunu kabul etmiyor hiçbir zaman. Ben hatali oldugumu biliyorum kopek gibi pişman oldugumu da biliyor ama yinede en ufak tartismada bile bana siddete yoneliyor.

Sinirli bi insan oldugunu kabul etmiyor hiçbir zaman. Ben hatali oldugumu biliyorum kopek gibi pişman oldugumu da biliyor ama yinede en ufak tartismada bile bana siddete yoneliyor.
Hmm bende öyle bişey yaşadım cok şiddetli kavga ettik bana el kaldırdı sonra ben saldırdım günlerce agrı çektik oda bende ben kendimi cok kasmıştım bide . Ondna sonra olmadı ama aklıma geldikçe ben ayağına gecırıyorum bitane ama devam ermedi etse zaten yol veririm tahammulum yok. Eskiden sözlü soyluyordu bazen kavgalarda onu da kestim cok ciddi uyardım tahammulum yok çünkü . Uyar yapmıyorum ben de sen neden devam edıyosun ama adam da huy olduysa bilemıyorum doktora gidin

8
Yaşadığınız ağır bi travma, dengesiz hareketlerinizi hoş görmeliydi.
Demekki onunda içinde bi yerlerde bi kazma vardı onu uyandırdınız.

Yanlış anlamadıysam ya dövüyor yada dövmekle tehdit ediyor değilmi?
Ne kadarlık evlisiniz ve çocuk varmı ?
9 aylik evliyim ve cocugumuz yok. Eski sevgilim aşırı dindardi ama evlenmemize yakin onun aslinda bi sapik oldugumu ogrendim. Eski iliskim yuzunden erkeklere karsi hicbi guvenim yok. Yeniden aldatilmaktan korktum. Ve anne babami bi anda kaybetmenin acisini yasayamadan evlendim. Tek cocuktum. Ailemden baska kimsem yoktu.

Şiddete yönelıyo derken yapıyor mu bunu ? En ufak tartışma mesela yemek temizlik konusu gibimi

8

9 aylik evliyim ve cocugumuz yok. Eski sevgilim aşırı dindardi ama evlenmemize yakin onun aslinda bi sapik oldugumu ogrendim. Eski iliskim yuzunden erkeklere karsi hicbi guvenim yok. Yeniden aldatilmaktan korktum. Ve anne babami bi anda kaybetmenin acisini yasayamadan evlendim. Tek cocuktum. Ailemden baska kimsem yoktu.
Allah yardımcın olsun ne diyim

Siz öğretmişsiniz ona şiddeti(içindeki ö.üzü uyandırarak),şimdi de unutturmanız gerekiyor.O da asla tekrarlamayarak
Unutturamiyorum ki. Her kavgada Vurmasa bile vurucu cumleler kuruyor. Dayagi hakediyosun diyor mesela. Evlenmeden once sozlu kavga ederdik. Bana cok bağırdığı olmustu. Son ses ama hic vurmadi ta ki evlenene kadar. Ben ona bi tokat attiysam o bana 10 vurdu ama gecmedi kini

Bazen yapiyo koluma yada bacagima bi iki kere vurmustu. Ama ben artik aglamaya başlıyorum kavgada. Hakli olsamda ona karsilik veremiyorum. Oda dayagi halettin yoksa agzini yuzunu dagitirim senin diyor
Aptal ne demek o ... Of karışık konular ayrıl desem böyle gider mi dizelse düzelir mi sen daha iyi bilirsin durumunu

Keşke hıc hakaret şiddet olmasa :KK43: inş düzelirisniz. Bende ona benzet seyler yaşadım ve sinirlenince ayağına vuruyorum bazen . Sözlü şiddet yuguluyordu şimdi yapmıyo ama cokkk büyük bi kavgadan sonra yapmıyo birbirimize girmiştik
Hep herşeyi unutup yeniden baslayamaz miyiz dedim tamam dedi ama unutmuyor. Cok kinci. Asla unutmuyor ve affetmiyor

8

Psikolojik yardım alın önce daha çok zaman geçmemiş kayıplarınızın üzerinden. Ama sorumun cevabını alamadım dövüyor mu?
Bence eşininde öfke kontrolü için yardım alması lazım. İkna olurmu dersin?

Birde evliliğiniz düzene girmeden çocuk istesede bi süre yapmayın.

Daha evliliğin basinda siddet gosterdiginiz icin aranizdaki saygi bitmis..Saygi kalmadigi icin de size vurmakla sindirmeye calisiyor. Peki nasil bu kadar tartisabiliyorsunuz? Güzel güzel anlatincada mi anlamiyor? Bence biraz siz de kafanizi toplayin. Tartisilacak konulari uzatmayin, umursamayin..

Back
X