Eşime tokat attım

Hep herşeyi unutup yeniden baslayamaz miyiz dedim tamam dedi ama unutmuyor. Cok kinci. Asla unutmuyor ve affetmiyor
Bizde de kinci olan benim kavga etsek beş dk sonda unutur ana ben cok etkılenıyorum malesef :( evlilik cok zor benim bebeğim var bide onu düşünmek zorundayım

Psikolojik yardım alın önce daha çok zaman geçmemiş kayıplarınızın üzerinden. Ama sorumun cevabını alamadım dövüyor mu?
Bence eşininde öfke kontrolü için yardım alması lazım. İkna olurmu dersin?

Birde evliliğiniz düzene girmeden çocuk istesede bi süre yapmayın.
Psikolojik yardim almak istedim. Esim izin vermedi. Psikologa gidiyodum eskiden. Ama ucretli oldugu icin esim ucreti vermek istemiyo. Kendi kendine coz elin adamina anlatinca ne degisecek diyor.

Psikolojik yardim almak istedim. Esim izin vermedi. Psikologa gidiyodum eskiden. Ama ucretli oldugu icin esim ucreti vermek istemiyo. Kendi kendine coz elin adamina anlatinca ne degisecek diyor.
Dövmüyo ama cok sinirlenince üstüme ustume geldiginde ben bi iki kere ittirdim yada ayagina yastik aldim cok sinirlenip vurdu ayaklarıma

Ayrilmak istemiyorum eşimi çok seviyorum.

ya şunu diyen insana cevap vermeyin artık
ana yok baba yok başta, herif buna güvenip dövüp duruyo şunun dediğine bak
ha sen sevmeye devam et beş çocuk da yap tamam mı aferin

Ayrilmak istemiyorum eşimi çok seviyorum.
Onzaman düzelmenin yollarını arayın canım bide dua et çöl işe yarıyo güzel yapınca . Evde sürekli ya vedud cek yemeklere temizlik yaparken ütü ne yapıyorsan oku üfle bunu . Bazı sureler de iyi gelıyo netten bak canım evde kuran aç dinle . Boşanmak kolay olmuyo. Çoğu çift neler yaşıyo aşanda var aşamayanda. İnşAllah düzelir

İkinizde psikolojik yardım alın özellikle sen yaşadıkların kolay değil.
Aman sakın çocuk yapayım deme evliliğim kurtulur düşüncesine kapılıp.

Devlet hastaneleri, belediyenin psikoloji servisleri var ücretsiz.
Kocan pekte insan değil ama ne demek bu acıların üzerine para düşünmek. Madem öyle evlenmeseydi!!

Onzaman düzelmenin yollarını arayın canım bide dua et çöl işe yarıyo güzel yapınca . Evde sürekli ya vedud cek yemeklere temizlik yaparken ütü ne yapıyorsan oku üfle bunu . Bazı sureler de iyi gelıyo netten bak canım evde kuran aç dinle . Boşanmak kolay olmuyo. Çoğu çift neler yaşıyo aşanda var aşamayanda. İnşAllah düzelir
İnşallah cok dua ediyorum.

ya şunu diyen insana cevap vermeyin artık
ana yok baba yok başta, herif buna güvenip dövüp duruyo şunun dediğine bak
ha sen sevmeye devam et beş çocuk da yap tamam mı aferin
Size ne? Yardimci olmayacaksaniz konumu terk edin. Ben çözmek ve düzeltmek istiyorum.

Dua et cok ama vurmasına izin verme olmaz oyle şey sürekli yapar oyle yaşanmaz ki

Aramizdaki şeyleri baska bi adama anlatmamdan hoslanmiyormus.
İlla adammı olacak, kadın da olabilir. Ki bu erkek doktor kadın doktor zihniyeti uzun yıllar önce bitti kafası da biraz geride belli ki.

Baskın ol biraz, karşısında ağlama yapmak istiyorum kendim için, bu kadar net konuş. Ona söz hakkı düşmüyor onun kölesi değilsin sen bi bireysin önce kendinden sorumlusun.

Bacım ne demeye dert ediyorsun o zaman?
Adam seni döverek sindiriyor, sen onu çok sev.
Üstüne de git çocuk yap tam olsun.
Seni annen-baban elaleme kum torbası ol diye mi yetiştirdi?
Esim diger konularda çok yardimci oldu bana. Cogu erkegin yapmayacagini yapti. Benimle cok zahmet cekti. Aramizda siddet olayi olmasaydi evliligimiz mukemmeldi. O bi erkek olarak gururuna yediremedi bunu. Ben hata yaptigimi biliyorum zaten

Esim diger konularda çok yardimci oldu bana. Cogu erkegin yapmayacagini yapti. Benimle cok zahmet cekti. Aramizda siddet olayi olmasaydi evliligimiz mukemmeldi. O bi erkek olarak gururuna yediremedi bunu. Ben hata yaptigimi biliyorum zaten
Devamı geldi ama işte ve gelmeye devam edecek gibi bilemıyorum ikinizin doktora gitmesi şart bende kinciyim eşim afeedici ama bizde de şiddet oldu birbirimize girdik aylar oldu ben unutamam aklıma gelınce kavga çıkar evde zor bilemıyorum doktor bulsam gidceem bende ama sürekli olması saçma

İlla adammı olacak, kadın da olabilir. Ki bu erkek doktor kadın doktor zihniyeti uzun yıllar önce bitti kafası da biraz geride belli ki.

Baskın ol biraz, karşısında ağlama yapmak istiyorum kendim için, bu kadar net konuş. Ona söz hakkı düşmüyor onun kölesi değilsin sen bi bireysin önce kendinden sorumlusun.
O kadar yiprandim ki. Burda bile kimseye anlatamıyorum derdimi. Yasadigim travmadan ötürü ben kendime hakim olamadim bi hata yaptım. Esim cabuk sinirlenir ama kalkip bana hic elini kaldirmadi. En kötü bagirarak tartistik. Ona vurmam cok agirina gitti. Hep soyler bunu. Onun haricinde cok iyi bi insan. Benim en kotu zamanımda hic kimsenin yapmayacaklarini yaptı. Evliligimiz boyunca acimi unutturmak icin herseyi yapti. Cok emegi var evliligimizde.

Back
X