Eşime tokat attım

Devamı geldi ama işte ve gelmeye devam edecek gibi bilemıyorum ikinizin doktora gitmesi şart bende kinciyim eşim afeedici ama bizde de şiddet oldu birbirimize girdik aylar oldu ben unutamam aklıma gelınce kavga çıkar evde zor bilemıyorum doktor bulsam gidceem bende ama sürekli olması saçma
Surekli olmuyor artik vurmuyor zaten. Ama siddet iceren kelimelerden de kurtulamiyor. Yapmasa bile söylüyor

O kadar yiprandim ki. Burda bile kimseye anlatamıyorum derdimi. Yasadigim travmadan ötürü ben kendime hakim olamadim bi hata yaptım. Esim cabuk sinirlenir ama kalkip bana hic elini kaldirmadi. En kötü bagirarak tartistik. Ona vurmam cok agirina gitti. Hep soyler bunu. Onun haricinde cok iyi bi insan. Benim en kotu zamanımda hic kimsenin yapmayacaklarini yaptı. Evliligimiz boyunca acimi unutturmak icin herseyi yapti. Cok emegi var evliligimizde.
Valla bacım pek çözemedim kocan ya öküzün önde gideni, yada fedakar çok sevilesi bir hayat arkadaşı..

Evlilikte her yapılanı kin içinde bana yaptığını unutamıyoruuuğğğmm a bağlasak kimse evli kalmaz. Önce bunu kesinleştir pekte iyi bi kalbi Yok yani eşinin.

Esim iyi bi insan. Oyle olmasa o kavgada biterdi zaten hersey. Ama onca seyin ustune benim ona bunu yapmam cok agirina gitti. Hep söylüyor zaten.

Ayagima diken batsa hastaneye goturup abartarak ustume dusen bi insan,yada ekmek keserken elimi kestiğimde annem kadar ilgilenen sen birak yemegi ben hazırlarim diye elimi bantlayan bi insan. Onun canini acitmaya kiyamadigim icin bana cok kizgin ve kirgin. Hala da en ufak bisey olsa ustume duser. Iste o yuzden aramizi duzeltmek istiyorum. O gunu unutturmak. Çünkü ben ona vurduğum icin bana kinli.

Kendinizi kontrol edebilseydiniz keske :( ama sizde zor bir donemden gecmissiniz onun anlayisla yaklasmasi sizi sakinlestirmesi gerekirdi karsilik vermek yerine.. İcinde varmiş demekki yazik olmuş.. Karsilikli konusup şiddeti hayatimizdan cikartalim diyin.. Siddet iceren cumleleri de anlasmaya varin bir sekilde

8

9 aylik evliyim ve cocugumuz yok. Eski sevgilim aşırı dindardi ama evlenmemize yakin onun aslinda bi sapik oldugumu ogrendim. Eski iliskim yuzunden erkeklere karsi hicbi guvenim yok. Yeniden aldatilmaktan korktum. Ve anne babami bi anda kaybetmenin acisini yasayamadan evlendim. Tek cocuktum. Ailemden baska kimsem yoktu.
Kiskanilacak bir sey gormedim ben internetten bi habere bakmis olabilir ozguveniniz mi eksik acaba ulasilmayacak hatunlari kiskaniyorsunuz sanki gitti buldu o hatunu..Reel dusunun bazi seyleri, fitili ateslemissiniz resmen..Esinizde hata yok mu tabiki fazlasiyla bu ne kindarlik boyle..Ikna edip aile terapistine kosun ya da acin Zafer Akinci'nin videolarini izleyin biraz..

Ayagima diken batsa hastaneye goturup abartarak ustume dusen bi insan,yada ekmek keserken elimi kestiğimde annem kadar ilgilenen sen birak yemegi ben hazırlarim diye elimi bantlayan bi insan. Onun canini acitmaya kiyamadigim icin bana cok kizgin ve kirgin. Hala da en ufak bisey olsa ustume duser. Iste o yuzden aramizi duzeltmek istiyorum. O gunu unutturmak. Çünkü ben ona vurduğum icin bana kinli.

Valla ne şiddetli tokat yiyen erkekler gördüm kimse senin kocan gibi değildi. Hiç karşılık vermeyen erkekler erkek değil mi?

Kocan seni sevse saygı duysa dövmezdi. Senin vurman da yanlışmış. Ama kocan başka bir boyuta geçmiş.

Kendini kandırıyorsun. Kocanı çok sevmeye devam et. Sen söylemeden ben söyleyeyim bana ne ya :D

Senin tokadinla cok da alakasi yok siddete meyilliymis zaten. Yoksa senin bi hatanla bunu aliskanliga cevirmezdi. Yani ne diyebilirim ki adamla tartisinca siddet uyguluyormus ya omur boyu hic tartismayacan hic kizdirmayacan yada yol verceksin karar senin.

Canim herif seni oyle bi sindirmis ki konu basligin bile esim bana siddet uyguluyor olmasi gerekirken ben tokat attim.sen 1 kere yapmisin adam her kavgada psikolojik fiziksel siddet uyguluyo ama sen kendi hatan olduhunu zannediyosun. Degil canim degil senin esin iyi falan degil. Seni bu kadar kotu doneminde doktora goturmeye parasina kiyamayan, alttan alamayan, canini acitmaktan zevk alan adamin nesi iyi Allah askina. Dunyada ne iyi adamlar var bi bilsen...

Ayrilmak istemedigin icin sana oneride bulunayim bari
Adem gunesin evlilik ile ilgili videosu var, youtubedan bulup izle derim
Sen sevgini ve saygini hep on planda tut, senin davranislarin onu etkileecektir mutlaka
Sakin ol, baktin tartismayi beceremeyeceginiz noktaya gidiyor, tartismayi o an sonlandir, daha sonra sakin bir zamanda konusulur
Bir cok seyi gormezden gel ( ozellikle yeni evliliklerde hersey goze batip tartisma konusu olabiliyor, muslugu tam kapatmamak, klozetin kapagini acik birakmak gibi hersey)
Mumkun oldugunca huuzur bulmaya calis
Ki sende rahat ol oda rahat olsun
Bu arada Allah rahmet eylesin
Annen seni baskalari seni hor gorsun diye buyutmemistir, bunu hic unutma olur mu
Kendine olan saygini yitirme ki saygi gor

Adamin içinde siddet zaten varmis. kendinizi suclamayin. Eger size:"sen vurdun, sen baslattin"a benzer bir cumle kuruyorsa inanmayin.
Sonucta siz ailenizi bir anda kaybetmissiniz ve iciniz buruk evlenmissiniz illaki bir sure normal olmayan davranislar sergileyeceksiniz. Karsinizda durmak yerine size destek olmalıydı.

Mesele tokat atman değil. Mesele 1 aylık evli adamın seni sanal da olsa aldatması. Bu da psikolojik şiddete girer.
Yani önce o sana şiddet uygulamış.
Sen hatayı kendinde bulup bir de özür dileyerek iyice adamı costurmussun.
Eşin hoduk belli ki psikolog hakkında yorumlarına bakarak.onun mantığıyla mesela miden kalbin hastalandığında da evde otur iyileşmesini bekle.
Dik dur kendine güven,yasin kaç bilmiyorum ama para kazanacak fırsatlar yarat kendine. Okul konusunda desteklemez sanırım ama el işi gibi bir uğraş bul. Hayatın boyunca benim kimsem yok kafasında yasarsan çok ezer bu seni. Yalnız geldik yalnız gidecez.herkes yalnız yani önemli olan kendine guvenmen

"ağzını burnunu kırarım" lafının ilerde fiiliyata dökülmeyeceğine emin ol :kahve:

aradaki saygı kayboldu mu ne yapsan nafile işte. belli sınırlar asla aşılmamalı. fiziksel şiddet olmasa bile sözlü şiddet var. ne demek ağzını burnunu kırarım senin? ayrılmak istemediğin için diyebileceim tek şey bundan sonra sabırlı ol. tartışma anında sen kendini frenle. sen sakin kaldıkça o da öküzleşemez belki.

Back
X