Eşime tokat attım

Sizde şiddete meyillisiniz eşiniz de,siz pişman oldunuz çünkü zararlı çıktınız.
Nasıl kurtarırsınız durumu bilemiyorum.

Eşinize güzel bir akşam yemeği hazırlayın, hediye olarak bir çift boks eldiveni verin. "Kıyamam bebeğime, bana vururken ellerin incinmesin" deyin, güzel bir masaj yapın filan. Sonra mutlu mesut dayağınızı yemeye devam edin, sonuçta onu çok seviyorsunuz, buna değer.
Vallahi sonraki yorumlari okudum verilecek tek cevap buymuş konu sahibine

Sizin çok büyük özgüven sorununuz var. Bir kaç habere baktı diye sinirlenip tokat atmak, sonra kendisini döven ve kimsesiz kalmasının yarattığı travmayı atlatması için psikiyatriye bile para vermeyen kötü bir insanı "seviyorum, kocam o benim" diye koruyan birinin problemleri vardır. Burada size kimse yardımcı olamaz, dayak yemeğe devam. Bir insanın kendine yaptığı kötülüğü başkası yapamazmış. Doğru.

devamlı dayak yiyorsan boşan.

zaten devamlı tartışıyosa da boşan. olmuyosa olmuyodur. iki insnaın devamlı tartışması normal değil.

ayrıca merak etmiş bakmış .

Herşey aynı devam eder sanma cocuk olunca değişecek 3 tane çocuğum var hiç bişey düzene girmesi daha da kötüye gitti iyi yönde yol almıyorlar emin ol şiddet yapan insan ne desem boş, zararın neresinden dönsen kardir

çocuk yapmayın,
çoook iyi korunun,
bu dayak ortamından sağ çıkar mı bilmiyorum ama yazık olur...

sağlıklı düşünemiyorsunuz şuan iyi bir destek lazım size :(

Ağzını yüzünü kırarım senin diyorsa bunu günün birinde yapacaktır ve arkası kesilmeyecektir. Bir kere bunu yapan artık hep yapacaktır. Bana da eşim bile demek istemediğim kişi aynı şeyi söyledi, sinirlenir dedim önemsemedim. Sonuç, söylediği gibi. 1 kez tokat atan belki pişman olup bir daha yapmayabilir ama 2 olduysa 3. Ve diğer tokatlar kesin daha şiddetli gelecektir

Fiziksel ve sözlü şiddet sebeplerinden eline bir boşanma kağıdı verirseniz, sakinliği doruk noktaya ulaşacaktır.

Back
X