• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime tokat attım

sultannazik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
615
140
73
51
Bugün sabahtan bu yana kızım bizi hic dinlemedi.ögrenciyim yurt disinda yasiyoruz sınav yakın zaten stresliyim ... Eşimde gerildi kızımdan. Her herzamanki gibi bana yüklendi :hayır de suna vs dedi sesini yukselterek. Örnek: ben mesela oynamasina izin verdiğim bisey icin o kızıyor ve bana niye verdin vs diye sert cıkıyor arada kalıyorum hep.. Evi o temizledi ve mutfak dagınıktı. Bana berbat bir ev kadınısın dedi cok kırıldım ama sustum.. cünkü Ev hep temiz olur.kızımla ıigilenir ,yemel yapar, ders calısirım sporda yapıyorum.. Herseyi yapıyorum... Nasıl derki.. Sonra dısarı cıktık dönerciden ben nugget box aldım patatesli..esim kendi yemğini yedi ve üstüne kızımın ona bıraktıgım patatesi elinden aldı.. Kızım aglayınca: Beyinsiz senden bisey olmaz dedi sinirle.
Bende kızdım cünkü 4yasındakı cocugun elinden hangi cocuk olsa alırsan yemegini yersen aglar. Sonra kestane almak istedik kizimla yolda hayır dedi.. kendimce herseyi kontrol altinda tuttugunu dusunerek gidip aldim Herseyi ona sordugumu baskı altında oldugumu hıssettim. . Arabaya bindik kestaneyi elinde unutmusum kızımın..araba kirlenecek diye Al sunu dedi cıkıstı. En son sinirlendim herseye mudahale edüyorsun vs diye.. Bütün günün gerginligi vardı. Kapa ceneni salak gibü sesler deyip bagırdı.. Hep yapar.... bende ılk kez bagırdım sen kapa sensın salak gibi hitamlarla.. Devam etti salak vs gerızekalı beyinsiz hibi hakaretlerle ustune Disini kırarım o gibi laflar Bende tokadı grcirdim. Oda bacagima vurdu.. Kızımın yanında bana bagırma diyorsun bana tokat attın dedı.. Cocugun yanında oyle degil böyle yapılır dedım. Görürsün sen bu ıyı olmadı dedı hala konusmuyoruz. Bıde oturum iznim icin kagıt gelmisti 5 yilimi doldurdum oturum alicam. onu bir hısımla doldurdu. Kimlik parasını koydu.. Ne anlama geliyorsa anlamadim. ama özür dilemeyecegim resmen beni sindirmeye calisiyor. haksizmiyim bilmiyorum ama kendimce hakliyim..kizimin yaninda surekli kizima verdigim yaptigim biseyi elestirmesi benim disiplinime etki ediyor. kizim beni dinlemiyor. bana ilerde saygi duymayacak babasina duyacak. bu durumdan biktim tavrim nasil olmali bilmiyorum. tokat icin pisman degilim onoktaya getirdi cok kez tattistigimizda sesini yukseltip kapa ceneni gibi sozlerle beni bastirdi ben daha sakin sessiz biriyimdir.. bugunde aynisini yapti ne demek istedigimi genel olarak srtesimi dusunmeyerek hakaretede ugrayinca dayanamayip tokat attim sen kimsin dedim.. birdaha bunu yaparsan senin kafani gözünü kirarim dedi.. bende kir ben otokati sana atiyorsam herseyi göze almisimdir dedim. pisman olmam. birdaha yuzume baska vs seyler dedi. bu duruma inanamiyorum hersey cok iyi giderken. o biraz problemli buyumus annesi cok serrt herseye bahane bulan kadin ayni onun gibi memnun etmek zor. her Zaman saygimi koruyamiyorum beni surekli yonetmeye calisiyor. en basiti ben sucuklu yumurta yemek istedim o peynirli benim sucuklu yumurta yemeeme karsi cikip zorla peynirliyi denettiriyor omlet sevmem acmi kalim. cok basit ornek

Son düzenleme:
birbirinize karşı çok saygısızsınız.
saygı sevgiden bile öncedir bi evlilikte bana göre.
ve ikinizin de öfke kontrolü yok.
evlilik de en büyük şiddet belki ses yükseltmek olabilir.
onun dışında hakaret vs. sözlü şiddet, ya da fiziksel şiddet o evliliği çürütür.
daha çok gençsiniz bir an önce önleminizi alın yoksa cehenneme dönüşür o evlilik.

Kadina siddette nasil tepkiler veririz değil mi?..
aynisi gecerli..
insanlar birbirlerini kiskirtiyorlar sonra da sonuc bu..
herseye ragmen dayak yerine insan olmayi denemeliyiz.
iletisimi denemeliyiz.

Himmmm anlamadım ki? Tek eşin dayak yese anlayacağımda burada sen de dayak yedin. Ne desem ki bilemedim. ..

Esin yemek yapiyor, kızinizla ilgileniyor, evi temizliyor, sen spor yapip ders çalışıyorum herseyi yapiyorum demissin,
O kisimda yanlis anlatim mi var acaba.

Çünkü normalde bunlari yapip birde ustune tokat yiyen bir kadin olsa o kocayi burda gomerdik :)
Magdur olan esin gibi gorunuyor suan da.

almanyada mısınız? Oturum izniyle ilişkinizin boyutunu anlamadım:) Almanyadaysanız cocuğunuz oldu diye bütün sınırlar açık o konuda merak etmeyin eşiniz türk vatandaşı olsa bile. O konuda kafanız rahat olsun. eşiniz dağınıklığı sevmeyen biri ama anlayış göstermesi lazım sınavlarınız var. Siz sınavınıza odaklanın sınavların bittiğinde o işler ben de dersiniz. barışırsınız merak etmeyim muhim bir olay dğil ama çocuk önünde yapmayın kaybetme korkusu yaşar.

Nasıl evlendiniz severek mi??
İlişkide anlattığınız kadarı ile sevgi göremedim de ben...

E doğal olarak saygı da yok.

Bugün sabahtan bu yana kızım bizi hic dinlemedi.ögrenciyim yurt disinda yasiyoruz sınav yakın zaten stresliyim ... Eşimde geridi kızımdan. Hive herzamanki gibi bana yüklendi hayır de suna vs ben mesela oynamasona izin verdiğim bisey icin o kızıyor ve bana niye verdün vs diye sert cıkıyor arada kalıyorum hep.. Evi o temizledi ve mutfak dagınıktı. Bana berbat bir ev kadınısın dedi cok kırıldım ama sustum.. Ev hep temüz olur kızımla ıigilenir yemel yapar ders calısorım sporda yapıyorum.. Herseyi yapıyorum... Nasıl derki.. Sonra dısarı cıktık dönerciden ben nugget box aldım patatesli..esüm yemwğini yedi ve üstüne kıxımın ona nıraktıgım patatesi elinden aldı.. Kızım aglayınca.. Beyinsiz senden bisey olmaz dedi. Bendr kızdım 4yasındakı cocugun elinden alırsam yersen aglar diye. Sonra kestane aldık sordum hayır dedi.. Herseyi ona sordugumu baskı altında oldugumu hıssettom. Gittüm aldım.. Arabaya bindik kestaneyi elindr unutmusum kızımın.. Al sunu dedi cıkıstı. En son sinirlendim herseye mudahale edüyorsun vs diye.. Bütün günün gergünligi vardı. Kapa ceneni salak gibü sesler deyip bagırdı.. Hep yapar bende ılk kez bagırdım sen kapa srnsın salak gibi hitamlarla.. Devam etti salak vs gerızekalı beyünsiz vs. Disini kırarım o bu. Bende tokadı grcirdim. Oda bacagima vurdu.. Kızımın yanında bana bagırma fiyorsun bana tojat attın dedı.. Cocugun yanında oylr degül böylr yapılır dedım. Görürsün sen bu ıyı olmadı dedı hala konusmuyoruz. Bıde oturum iznüm icin kagıt gelmisti onu bir hısımla doldurdu. Kimlik parasını koydu.. Ne anlama geliyorsa..
Biraz daha sakin olun her ikinizde... Çocuk önünde bu tür davranışlar hiç hoş değil gelişim psikolojisi görmüş biri olarak diyrum. Sizin şu anki davranışlarınız çocugunuzun davranışlarında etkin rol oynayacaktır. Lütfen karşılıklı anlayışlı olun

Eşiniz çok dırdırcıymış ya.
Ama evliliğe gitmemesi gereken bir ilişki bu, tüm sorunlar ortada kalmış.
Bir de üstüne çocuk kötü olmuş.

Çocuk olunca ve yardim edenin yoksa boyle oluyor galiba. Çocuktan dolayi geriliyosunus ama az daha sabredin 4yasindaymis bir kaç seneye çok daha rahat olursunuz.bu sürede de birbirimizi çok yipratmayinki ilerde pişman olmayın. Hani ayrilirsiniz olan çocuklara oluyor.üvey anne üvey babalari görüyoruz.

Kadina siddette nasil tepkiler veririz değil mi?..
aynisi gecerli..
insanlar birbirlerini kiskirtiyorlar sonra da sonuc bu..
herseye ragmen dayak yerine insan olmayi denemeliyiz.
iletisimi denemeliyiz.
ben hep susan cozmeye calisan biriyim ama onun davranislari beni Boyle yapti cevremde herkes bana danisir iyi iletisim kurarim. ama artik dayanamadim. mesela butun gun ugrasip cok yogun oldugum sinavlara hazirlandigim bir gunde gecenlerde offf yemek yok diyor disari cikmam lagzim cocugum icin ancak yetistirdim. sormuyor hayatim ne yiyecegiz.. kiziyor vs. bende cikistim sormadin bile bisrseyler hazirlayabilirim yemek icin hemen diye. cunku evden ne Zaman cikacagi ne Zaman uyanacagi belli bile degil.. saygisiz buluyorum.. cok kez Boyle seylerde uyardim ama oböyle yapti en son dayanamadim ben sakin kaldikca beni sindiriyor. otokati hakketti. gun icinde demedigini birakmadi anneligimden ev kadinligima Kadar patladim sinav stresi 20 gun var 14 kitap ogreniyorum bizim gelecegimiz icin . kizima Zaman ayiriyorum benim bi hayatim yok en son ne Zaman biriyle bulustum hatirlamiyorum bile .. zamanim yok. bu stresin icinde surekli suclanmak isinirlerimi bozdu

Esin yemek yapiyor, kızinizla ilgileniyor, evi temizliyor, sen spor yapip ders çalışıyorum herseyi yapiyorum demissin,
O kisimda yanlis anlatim mi var acaba.

Çünkü normalde bunlari yapip birde ustune tokat yiyen bir kadin olsa o kocayi burda gomerdik :)
Magdur olan esin gibi gorunuyor suan da.
yok yanlis anlamissin. bunlarin hepsini ben yapiyorum. ama bugun o yapti temizligi cunku dun butun gece ders calistim .. cok Nadir yapar bunu. ve yapti mutfak daginik diyede berbat bir ev kadinisin dedi.. cocugum cok hareketli ev temiyz olur ama mesela cop poseti almaya yada bazen aksamdan kalma bulasiklari yikamam vs onun icin bunlari bana dedi

Sizin evliliğin çivisi çıkmış çok saygisizsiniz ve de terbiyesiz

Back
X