Merhaba hanımlar; uzun zamandır yazmıyorum sizlere şimdi ise eşimin ve benim canımı sıkan bir konu var sizlerle onu paylaşmak istiyorum ve fikir danışmak.Biz evlenirken ilk önce anlaşmamız birlikte oturmaktı ama düğüne 3 ay kala babam sağolsun ben peşinat için 20.000 bulcam düğünden sonra verirler siz de 10.000 verin çocuklar ev alsın iki ev üst üste olmaz dedi onlarda,biz 10.000 veririz ama bilezik takamayız kabul eder mi gelin dediler bende tabi ki zaten bozulcak onlar en azından ben evime geçim direk dedim ve böylelikle evimizi aldık çok şükür.Sorun şu ki şimdi kaynım evlenmek istiyor ve kaynıma ev almak istiyolar biz hariç herkese buna annem ve babam dahil biz küçük oğlana 30.000 yardım edicez dediler ama bunu bizimle paylaşmıyolar ama biz duyuyoruz tabi ki benim kulağıma gelsin onlarla kavga edeyim diye bekliyolar ama öyle birşey yapmıcam sessizliğimi koruma taraftarıyım.Eşime de öyle bişey yaparlarsa senin annen babandır görüşme diyemem ama ben istemiyorum görmek onları dediğimde oda haklısın ama ben arada kalıyorum sen olmadan gitsem bana bir dünya laf ederler canımı skarlar diyor.Bende ona aslında bu sana yapılan bi haksızlık bana değil sende sessiz kalma diyorum ama oda ailesini kırmak istemiyor çünkü babasına kıyamıyor annesi umrunda değil.He bu arada anneme kaynımın çocuğu olursa ona bakacağını söylemiş benim çocuğuma annem bakıyor çalışıyorum haftada 1 gün alıyor oda her gittiğimde şikayet ediyor şunu yaptı bunu yaptı diye benim çocuğuma bakmıyor yani şimdi kızlar sizce ben şimdiden tavırmı koyayım ki sorsunlar neyin var diye bende söylim herseyi yoksa bekliyim mi neler oluyo bütün ilişkimi kesiyim.