Eşime vurmak istiyorum

Mina sevde

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2016
420
435
18
32
Kızlar merhaba 4 yıllık evliyiz cocugum yok.kocamla kavga ediyoruz kavga etmesek cok iyi bir insanım sevgi ilgi destek güzel söz.ama eşim beni delirtiyor mutluyken bile atıyor ortaya bi konu ve ben sinirden patlıyorum laf sayıyıyom bagırıyom küfüre bile gittiğim oluyor ne yazıkki.sinirime hakim olamıyorum eşyaları kırıyorum dişleri mi sıkıyorum.eşim bana hiç el kaldırmadı ama ben ona vurmak istiyorum canını yakmak istiyorum ve bunu bazen yapıyorum da.bundan pişmanım ama olmuyor kendi mi unutuyorum. Önceden böyle değildim beni bu hale esim getirdi. Sizce napim kendime nasıl hakim olayim akıl verin

Öfke kontrol bozukluğun var sanıyorum.

Her insan çok yoğun yaşayabilir öfkesini kendi içinde, ama kontrol edemiyorsa, dışarı çıkış biçimi şiddet ve kırıp dökmek şeklindeyse bir sorun var. Bir psikiyatriste gitmeni tavsiye ederim. Psikologa da gidebilirsin ama gideceğin kişinin öfke kontrolü üzerine çalışıp çalışmadığını araştır derim

terapi almak en öncelikli çabanız olsun. belli ki öfke kontrolü ve stres yönetimi ile ilgili bir sıkıntınız, zaafınız var. bir an önce çözmelisiniz bu konuyu zira öfke kontrolsüzlüğü bir süre sonra sosyal hayatınıza, olursa çocuğunuza vesairede yansır.

Vur gitsin,demek istedim deli gibi zira ben de istiyorum bazen ama asla yapmadım,Allah göstermesin.
Vurmak istemekle vurmak ayrı şeyler.İstemekle yapmak yani.
Engel yok,iste ama YAPMA.

şuan bende çok sinirliyim eşime eve gelince bende ona vurmak istiyorum canını yakmak istiyorum ama istiyorum sadece işte benim ki de öyle boş hayal işte

Ben böyle zamanlarda evdeki cam vs kırıyorum,geçen gün koca mermeri kaldırdım ve indirdim,nasıl becerdim naptım bilmiyorum.Yalnızdım.Yaptım.Ona değil bir cisime zarar verdim,öfkem hafifledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…