Çocuk olunca evlilikte çocuk sorumluluğu ile stres artabilir zorlanabilir ama düzelebilen hiç görmedim duymadımEvet yageçen biri dedi çocuk olunca şu evlilik düzelebilir şok oldum...
Eltiniz ile kocanızın yakınlığı çok rahatsız edici… öncelikle buna müsade etmemeliydiniz..Eşimle severek evlendik ama kendimi çok yalniz hissediyorum. Kimseye içimi dökemiyorum. Farklı memleketten evlendim. Eltim var. Kv sürekli bana eltimi över tabi her işine ben koşarım. Eşime de keza hep onu ve ailesini över. Anlayacağınız ikinci plândayım. Ilk yıllarda çocuğum olmadı eşim hep o yıllarda eltimle ve cocuguyla yakınlık kurdu. Kendileri sabahlara kadar oturup sohbetler ettiler ve o yıllarda eşimle çok sorun yaşadım beni gözü görmedi. Bi ara eşim uzaklaştı. Ondan. Ama toz kondurmaz üzerine. Benimde bunlardan sonra bilmiyorum nedeni nedir eşime, kv yakın olmak gelmiyor içimden. Ayrıca 4 ay önce doğum yaptım gelin kaynana ikisi bir olup anneliği burnumdan getirdiler. Sütüm kesildi. Doya doya emziremwdim. Çok bunaldim içimi dökmek istedim. Kimseyle konuşmuyorum içimden o yakınlığı kurmak gelmiyor.
Tüm bunlar olurken esinizin abisi nerde?Eşimle severek evlendik ama kendimi çok yalniz hissediyorum. Kimseye içimi dökemiyorum. Farklı memleketten evlendim. Eltim var. Kv sürekli bana eltimi över tabi her işine ben koşarım. Eşime de keza hep onu ve ailesini över. Anlayacağınız ikinci plândayım. Ilk yıllarda çocuğum olmadı eşim hep o yıllarda eltimle ve cocuguyla yakınlık kurdu. Kendileri sabahlara kadar oturup sohbetler ettiler ve o yıllarda eşimle çok sorun yaşadım beni gözü görmedi. Bi ara eşim uzaklaştı. Ondan. Ama toz kondurmaz üzerine. Benimde bunlardan sonra bilmiyorum nedeni nedir eşime, kv yakın olmak gelmiyor içimden. Ayrıca 4 ay önce doğum yaptım gelin kaynana ikisi bir olup anneliği burnumdan getirdiler. Sütüm kesildi. Doya doya emziremwdim. Çok bunaldim içimi dökmek istedim. Kimseyle konuşmuyorum içimden o yakınlığı kurmak gelmiyor.
Ne yaptılar canım sana lohusalikta sütun kesinldi? Benim kayinvalide kızı ile bir olup evimde dedikodumu yaptılar yeni doğum yapmış kadına söylemeyecek şeyler söyledi bende ağladım çok ama sütüm kesilmesin istediğim için eşime dayanamıyorum artık dedim 1 hafta içinde evine döndü zaten eşimde kızıyordu onaEşimle severek evlendik ama kendimi çok yalniz hissediyorum. Kimseye içimi dökemiyorum. Farklı memleketten evlendim. Eltim var. Kv sürekli bana eltimi över tabi her işine ben koşarım. Eşime de keza hep onu ve ailesini över. Anlayacağınız ikinci plândayım. Ilk yıllarda çocuğum olmadı eşim hep o yıllarda eltimle ve cocuguyla yakınlık kurdu. Kendileri sabahlara kadar oturup sohbetler ettiler ve o yıllarda eşimle çok sorun yaşadım beni gözü görmedi. Bi ara eşim uzaklaştı. Ondan. Ama toz kondurmaz üzerine. Benimde bunlardan sonra bilmiyorum nedeni nedir eşime, kv yakın olmak gelmiyor içimden. Ayrıca 4 ay önce doğum yaptım gelin kaynana ikisi bir olup anneliği burnumdan getirdiler. Sütüm kesildi. Doya doya emziremwdim. Çok bunaldim içimi dökmek istedim. Kimseyle konuşmuyorum içimden o yakınlığı kurmak gelmiyor.
Mesafe en güzeli, sizin yerinizde olsam hiç dert etmezdim bunu ama evime çocuğuma da karıştırtmazdım,bir olup üzerinize geliyorlarsa ilişkiyi toptan kesin olsun bitsinEşimle severek evlendik ama kendimi çok yalniz hissediyorum. Kimseye içimi dökemiyorum. Farklı memleketten evlendim. Eltim var. Kv sürekli bana eltimi över tabi her işine ben koşarım. Eşime de keza hep onu ve ailesini över. Anlayacağınız ikinci plândayım. Ilk yıllarda çocuğum olmadı eşim hep o yıllarda eltimle ve cocuguyla yakınlık kurdu. Kendileri sabahlara kadar oturup sohbetler ettiler ve o yıllarda eşimle çok sorun yaşadım beni gözü görmedi. Bi ara eşim uzaklaştı. Ondan. Ama toz kondurmaz üzerine. Benimde bunlardan sonra bilmiyorum nedeni nedir eşime, kv yakın olmak gelmiyor içimden. Ayrıca 4 ay önce doğum yaptım gelin kaynana ikisi bir olup anneliği burnumdan getirdiler. Sütüm kesildi. Doya doya emziremwdim. Çok bunaldim içimi dökmek istedim. Kimseyle konuşmuyorum içimden o yakınlığı kurmak gelmiyor.
bacim ya KVlerin klasik taktiğidir, eltiyi ovup seni gaza getirip hizmet ettirmek, he he deyip gec. ettin daha mi guzel sarma sarıyor annecim bugun bize de sarsın yiyelim de.Eşimle severek evlendik ama kendimi çok yalniz hissediyorum. Kimseye içimi dökemiyorum. Farklı memleketten evlendim. Eltim var. Kv sürekli bana eltimi över tabi her işine ben koşarım. Eşime de keza hep onu ve ailesini över. Anlayacağınız ikinci plândayım. Ilk yıllarda çocuğum olmadı eşim hep o yıllarda eltimle ve cocuguyla yakınlık kurdu. Kendileri sabahlara kadar oturup sohbetler ettiler ve o yıllarda eşimle çok sorun yaşadım beni gözü görmedi. Bi ara eşim uzaklaştı. Ondan. Ama toz kondurmaz üzerine. Benimde bunlardan sonra bilmiyorum nedeni nedir eşime, kv yakın olmak gelmiyor içimden. Ayrıca 4 ay önce doğum yaptım gelin kaynana ikisi bir olup anneliği burnumdan getirdiler. Sütüm kesildi. Doya doya emziremwdim. Çok bunaldim içimi dökmek istedim. Kimseyle konuşmuyorum içimden o yakınlığı kurmak gelmiyor.
Bunun Behlül’le ne ilgilisi var Firdevs HanımEltiyle eşiniz sabaha kadar nasıl ve ne konuştular ? Siz bu arada ne yaptınız
Her şeyi geçtim. Kocanız! eltinizle sabahlara kadar sohbet ediyor. Kaynınız nerede? Siz neredesiniz? Bu ne genişlik yani. Biraaz baskın olup onu o ortamdan almalıydınız. Bu durumda her şeyi düşünebiliriz yani. Kocanızı karşınıza alıp tüm sorunlarınızı konuşmayı denediniz mi?Eşimle severek evlendik ama kendimi çok yalniz hissediyorum. Kimseye içimi dökemiyorum. Farklı memleketten evlendim. Eltim var. Kv sürekli bana eltimi över tabi her işine ben koşarım. Eşime de keza hep onu ve ailesini över. Anlayacağınız ikinci plândayım. Ilk yıllarda çocuğum olmadı eşim hep o yıllarda eltimle ve cocuguyla yakınlık kurdu. Kendileri sabahlara kadar oturup sohbetler ettiler ve o yıllarda eşimle çok sorun yaşadım beni gözü görmedi. Bi ara eşim uzaklaştı. Ondan. Ama toz kondurmaz üzerine. Benimde bunlardan sonra bilmiyorum nedeni nedir eşime, kv yakın olmak gelmiyor içimden. Ayrıca 4 ay önce doğum yaptım gelin kaynana ikisi bir olup anneliği burnumdan getirdiler. Sütüm kesildi. Doya doya emziremwdim. Çok bunaldim içimi dökmek istedim. Kimseyle konuşmuyorum içimden o yakınlığı kurmak gelmiyor.
Ohaaaa eltinle sabahlara kadar sohbetEltim var. Kv sürekli bana eltimi över tabi her işine ben koşarım. Eşime de keza hep onu ve ailesini över. Anlayacağınız ikinci plândayım. Ilk yıllarda çocuğum olmadı eşim hep o yıllarda eltimle ve cocuguyla yakınlık kurdu. Kendileri sabahlara kadar oturup sohbetler ettiler ve o yıllarda eşimle çok sorun yaşadım beni gözü görmedi. Bi ara eşim uzaklaştı. Ondan. Ama toz kondurmaz üzerine
Cok rahatsiz edici gercekten hem esinizin size olan tavri hemde eltinizin esinizle olan bagi cok sacma kaynin ne alemde karisi kocanla sabahlara kadar sohbet ederkenEşimle severek evlendik ama kendimi çok yalniz hissediyorum. Kimseye içimi dökemiyorum. Farklı memleketten evlendim. Eltim var. Kv sürekli bana eltimi över tabi her işine ben koşarım. Eşime de keza hep onu ve ailesini över. Anlayacağınız ikinci plândayım. Ilk yıllarda çocuğum olmadı eşim hep o yıllarda eltimle ve cocuguyla yakınlık kurdu. Kendileri sabahlara kadar oturup sohbetler ettiler ve o yıllarda eşimle çok sorun yaşadım beni gözü görmedi. Bi ara eşim uzaklaştı. Ondan. Ama toz kondurmaz üzerine. Benimde bunlardan sonra bilmiyorum nedeni nedir eşime, kv yakın olmak gelmiyor içimden. Ayrıca 4 ay önce doğum yaptım gelin kaynana ikisi bir olup anneliği burnumdan getirdiler. Sütüm kesildi. Doya doya emziremwdim. Çok bunaldim içimi dökmek istedim. Kimseyle konuşmuyorum içimden o yakınlığı kurmak gelmiyor.
Eşimle severek evlendik ama kendimi çok yalniz hissediyorum. Kimseye içimi dökemiyorum. Farklı memleketten evlendim. Eltim var. Kv sürekli bana eltimi över tabi her işine ben koşarım. Eşime de keza hep onu ve ailesini över. Anlayacağınız ikinci plândayım. Ilk yıllarda çocuğum olmadı eşim hep o yıllarda eltimle ve cocuguyla yakınlık kurdu. Kendileri sabahlara kadar oturup sohbetler ettiler ve o yıllarda eşimle çok sorun yaşadım beni gözü görmedi. Bi ara eşim uzaklaştı. Ondan. Ama toz kondurmaz üzerine. Benimde bunlardan sonra bilmiyorum nedeni nedir eşime, kv yakın olmak gelmiyor içimden. Ayrıca 4 ay önce doğum yaptım gelin kaynana ikisi bir olup anneliği burnumdan getirdiler. Sütüm kesildi. Doya doya emziremwdim. Çok bunaldim içimi dökmek istedim. Kimseyle konuşmuyorum içimden o yakınlığı kurmak gelmiyor.
Evet yageçen biri dedi çocuk olunca şu evlilik düzelebilir şok oldum...
Valla ben çocuk istiyordum, yaşım küçüktü evlendiğimde. Evliliğim sıkıntılı olmasına rağmen isterdim, ama su an iyi ki olmamış diyorum. En azından bu evlilik bittiğinde ortada masum bir yavrucak olmayacak.Eşimle uzun yıllardır evliyiz birbirimize çok düşkünüz. Çocuk olunca biz bile koptuk ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?