Eşime yaklaşmak istemiyorum

Ben konulara göre yorum yapıyorum, eski konuları için kolay kolay saldırmam. Her sorduğu soru farklı yorum gerektiriyor gözümde. 2 gün önceki konusuna da "anne olma" diye yorum yaptım.

Kırıcı hakaretvari yorumlar sadece saldırganlaştırıyor. Konu sahibi garip bir insan evet ama güzellikle konuşulsa bazı şeyleri sorgular belki.

Arkadaşlar , eski üyeliğini de yazmışlardı. Hayvanlara ilişkin konusu ve annelikle ilgili çarpık konusu nedeniyle söylenenlerin faydası olur mu , bilemiyorum.

Yorumlarınızı okudum. Hatta bu yorumunuzu farklı konulardaki üyelerin benzer temelli konuları için de , aynı şekilde yayınlayabilirsiniz bence , okuyanlar umarım yorumunuzdan yararlanırlar.

Arkadaşlar , eski üyeliğini de yazmışlardı. Hayvanlara ilişkin konusu ve annelikle ilgili çarpık konusu nedeniyle söylenenlerin faydası olur mu , bilemiyorum.

Yorumlarınızı okudum. Hatta bu yorumunuzu farklı konulardaki üyelerin benzer temelli konuları için de , aynı şekilde yayınlayabilirsiniz bence , okuyanlar umarım yorumunuzdan yararlanırlar.
Denk geldiğim konulara yazıyorum zaten benzer yorumlar.

Konu sahibinin eski konularını biliyorum. Hepsini tek tek ayrıntılı okumadım ama konu açış mesajlarını biliyorum. Şimdi linç yiyeceğim belki ama umurumda değil. Konu sahibi konusunun başında hidiş geliş güzergahında sürü halinde köpekler bulunduğunu kendisine saldırmaları halinde kendini korumak için ne almasının uygun olacağını sormuştu. İnsanların ciddi hayvan fobileri var, kedi görünce çığlık atıp koşmaya başlayan bir komşum var. Fobisi olan bir kadın saldırıdan korunmak içi biber gazı ya da şok cihazı etkili olur mu diye sordu. Mahalledeki köpekleri zehirlemek ya da hepsinin peşine düşüp tek tek vurmak gibi bir amacı yoktu. Ama hakaret ve kışkırtmayla belki yapmayacağı şeyleri yapacakmış gibi konuştu. Bütün insanlar hayvan sever değildir, tiksinen de vardır ve bir köpek bir hayvan severi parçalamaya kalkışsa elinde imkanı olan hayvan sever de o köpeği vurur, kimse göz göre göre ölmek istemez.

Tekrar ediyorum konunsahibinin ciddi sorunları var evet ama burada da konu saptırmaya bayılan çok fazla insan var

Ben cinselliğe ilgisi olan bir kadınım ve cinsellik benim için önemliyse erkekler için hayli hayli önemlidir. Hele ki evlilikte her şey cinsellik değildir ama evliliği ayakta tutan şeylerden biri de cinselliktir. Bekarım ama öyle düşünüyorum. Sizin eşinizi sevdiğinizi düşünmüyorum. Vajinismuslu kişileri asla küçümsemiyorum ama vajinismus çözümü imkansız olan şeylerden biri değil kesinlikle. Çocuktan önce düzgün bir ilişki yaşamak önemli. Zira o olmayınca çocuk da olmuyor. Eski konularınız hakkında hiçbir fikrim yok siz de istiyor musunuz istemiyor musunuz onu da çözemedim.

Aseksuel erkekler de var. Aseksuellerin tanistigi siteler oluyor. Onlarin gruplarina dahil olup kendiniz gibi birini rahatlikla bulabilirsiniz. O zaman bu konuda sorun yasamazsiniz.

Bu arada benim de annem cocugumun olmasini cok istiyor. Ben istemiyorum ama yine de o umidini yitirmedi hala. Cocuk dunyaya getirmek hem fiziksel olarak sizi cok zorlayacak hem de normalde bir kac gun kucuk cocuk bakamiyorsaniz bunu yapmaniz cok zor. Hayatiniz mahvolacak. Ayrica cocuk dogurarak kuresel isinmaya ve cevreye en buyuk zarari veriyorsunuz. Annenizi bu konuda aydinlatin. Cok bebek bakmak istiyorsa evlat edinsin anneniz. O konuda yardimci olmaya calisin ona.

Son düzenleme:
Once cinselligin otursun tavsiyem…cocuk icin acele etme..ayrica cinsellik istemiyorsan evlenmen hata degil mi? Cok mu tuhaf cinsellik istemesi🙄 evlilikte sadece sevgi ilgi tabiiki yetersiz kalir hele genc yaslarda..bi hastalik vs olur ok

Kimseye ilgi duyamıyorum ki. Üstelik eşim sarışın mavi gözlü uzun boylu tipi oldukça düzgün biri. Ona bile yaklaşamıyorum. Evlenirim olur sandım olmadı.
Yazık olmuş Kıvanç çakması eşinize :D ay bu yoruma inanılmaz güldüm :D

Back
X