Eşime yaklaşmak istemiyorum

Visenyaa ben de çok sevgi sözcüğü kullanırım. :KK53: Ağız alışkanlığı oluyor, araya yapıştırıyorsun istemsiz.
Ruhum ince ne yapayım? :KK53:
-Rosa- güzelim senin ruhun ince anlarım anlamasına da konu sahibi baştan aşağı komplike. Eski nickindeki konularını bulursan oku. İnsan için tehlike oluşturuyor. Hayvanlara yapacakları ve yazdıkları. Anne ve babasına bile az duygusu olduğu(?) -ne kadar dogru bilemem- söylüyordu. Kimseyi sevmiyor.
Çocuk için katlanıyormuş esine. Herkes çocuk sevgisiz büyür yapmayın dedi. Oralı olmadı.
Param çok parasız kalmaz ilerde herşeyini alır gezer tozar yoksulluk çekmez diye yorumlarda bulundu. Sevgisiz büyüdükten sonra ne olacaksa.

Yani bu tarz yorumlar yapan bir kadından “bacım” kelimesini okuyunca insan ister istemez irkiliyor, noluyor falan oluyor. “Kuzum” dese bile altında bi bit yeniği ararım vallahi.

Evliliğin başından beri benim gonulsuzlugum sorun oldu. Eşim de diğer erkekler gibi düşkün değil ama onun için bile yetersiz geliyorum. 5 ay boyunca vajinusmustum iliskiye giremedik. Ondan sonra da hep kastım acı verici oldu. Doğru dürüst ilişki olmayınca bebek de olmuyor. Zaten sorun da var.
Eşim cinsellik yaşamadıkça beni itiyor önceden en ufak kabalıkta özür dilerdi bir sıkıntım olsa sabaha kadar başımda beklerdi. Şimdi ise tahammülsüz ben yokmuşum gibi davraniyor. Hayatını trajediye cevirmişim.
Herşey cinsellik mi ? Bir insanın bir insana ilgisi neden yetmiyor? Evlilik cinsellikten mi ibaret . Bu olmayınca birbirimizi mi bogazlayalim. O zaman evlilik çıkar için demek ki .cinsellik veya başka ihtiyacin karsilanmayinca ortalığı velveleye veren biri evliliği çıkar ilişkisi gibi görmüyor mudur ?
Eşim artık talepkar değil ama ovulasyon günlerini değerlendirmek için mecbur kabul ediyorum. O da sirf üremek için yapılan eylemden mutlu olmadığını söylüyor
Ama kendisi de beni mutlu etmeye çabalamıyor. Beni darlamasa rayına girecek belki ama sürekli cinsel bir gerginlik var. Gergin oldukça beni çemberin dişina itiyor.
Eşin çok ama çok haklı düşüncelerin yanlış.Evlilikte eşleri birbine bağlayan en önemli şey cinselliktir.Adami kendinden sogutmussun .Senin isteksizliğin eşine de geçmiş.Birbirinizi arzulamiyorsaniz bu evlilik olmaz çocuk için hiç olmaz

-Rosa- güzelim senin ruhun ince anlarım anlamasına da konu sahibi baştan aşağı komplike. Eski nickindeki konularını bulursan oku. İnsan için tehlike oluşturuyor. Hayvanlara yapacakları ve yazdıkları. Anne ve babasına bile az duygusu olduğu(?) -ne kadar dogru bilemem- söylüyordu. Kimseyi sevmiyor.
Çocuk için katlanıyormuş esine. Herkes çocuk sevgisiz büyür yapmayın dedi. Oralı olmadı.
Param çok parasız kalmaz ilerde herşeyini alır gezer tozar yoksulluk çekmez diye yorumlarda bulundu. Sevgisiz büyüdükten sonra ne olacaksa.

Yani bu tarz yorumlar yapan bir kadından “bacım” kelimesini okuyunca insan ister istemez irkiliyor, noluyor falan oluyor. “Kuzum” dese bile altında bi bit yeniği ararım vallahi.
Biliyorum canım az evvel konularına erişme şerefine nail oldum. :olamaz:
Olası bir bebeğe neler olur, bir ürktüm ben de ne yalan söyleyeyim.
İnşallah fakedir, hatta kadın bile değildir de şu bebek senaryosu gerçek olmaz. O kadar diyorum.

Biliyorum canım az evvel konularına erişme şerefine nail oldum. :olamaz:
Olası bir bebeğe neler olur, bir ürktüm ben de ne yalan söyleyeyim.
İnşallah fakedir, hatta kadın bile değildir de şu bebek senaryosu gerçek olmaz. O kadar diyorum.
İsmini cismini kimliğini bilsem elindeki bebeği alır kaçarım. Ömrü billah bulamaz beni.

Sırf çocuk için cinsellik yaşamaya çalışmak berbat bir şey. Önce sorununuzu halledin ve bunun kafanızda olduğunu biliyorsunuz. Tedavinizi olun cinselliğin tadını çıkarın daha sonra bebek düşünün.
Ben bekarım cinsellik yaşamadım ama evliliğin büyük yüzdesinin cinsellik olduğunu düşünüyorum.

Yalnız cocuk istediği de yok. Birgün hamileyim cok ani oldu aldirsam mi filab diye konu acti, daha sonra 2 -3 gün icinde yeni konu acti hic çocuğum olmayacak heralde gibilerden ne istediğini bilmiyor. Cocuk istiyor mu cevre dayatmasından dolayi ister gibi mi yapiyor anlayamiyorum.

Son çare kısırlaştırmak.
Yalnız cocuk istediği de yok. Birgün hamileyim cok ani oldu aldirsam mi filab diye konu acti, daha sonra 2 -3 gün icinde yeni konu acti hic çocuğum olmayacak heralde gibilerden ne istediğini bilmiyor. Cocuk istiyor mu cevre dayatmasından dolayi ister gibi mi yapiyor anlayamiyorum.
Ayyy deştikçe altından neler çıkıyor hatunum, baksana. :olamaz:

Sosyopat bir tablo ciziyorsunuz. Hiç profesyonel yardım aldınız mı? İçinizdeki sevgi boşluğunu bir bebek doldurmayacak. Dünyadaki en sevimli varlıklara bile zarar verebilecek potansiyele sahipsin. Bebek saatlerce agladiginda ya da uykudan 10 kere uyanınca ne olacak?
Katılıyorum. Duygusal bir şeyler hissedemiyorum demiş, anne babasını dahi sevmeyen birinden bahsediyoruz. Uzman değilim ama sosyopat olması çok muhtemel. Kaldı ki hayvanlara eziyeti seven biri... Şu cuma günü Rabbimden dilerim inşallah böyle sevgisiz birine evlat nasip etmez.

Evliliğin temel taşlarından biridir cinsellik.
Cinsellik olmadan evlilik olmaz.
Cinsellik istemiyorsanız ne diye evlendiniz ??
Bir ev arkadaşı bulup yaşayıp gitseydiniz.

Ayrıca siz ne yapacaksınız çocuğu ? Olsa bile ne vereceksiniz cocuga ? Ailenizi sevmiyorsunuz, eşinizi sevmiyorsunuz , hayvanları sevmiyorsunuz .. içinizde zerre kadar sevgi kırıntısı yok , ne vereceksiniz ne öğreteceksiniz çocuğa ??

Back
X