Eşime yaklaşmak istemiyorum

Evliliğin başından beri benim gonulsuzlugum sorun oldu. Eşim de diğer erkekler gibi düşkün değil ama onun için bile yetersiz geliyorum. 5 ay boyunca vajinusmustum iliskiye giremedik. Ondan sonra da hep kastım acı verici oldu. Doğru dürüst ilişki olmayınca bebek de olmuyor. Zaten sorun da var.
Eşim cinsellik yaşamadıkça beni itiyor önceden en ufak kabalıkta özür dilerdi bir sıkıntım olsa sabaha kadar başımda beklerdi. Şimdi ise tahammülsüz ben yokmuşum gibi davraniyor. Hayatını trajediye cevirmişim.
Herşey cinsellik mi ? Bir insanın bir insana ilgisi neden yetmiyor? Evlilik cinsellikten mi ibaret . Bu olmayınca birbirimizi mi bogazlayalim. O zaman evlilik çıkar için demek ki .cinsellik veya başka ihtiyacin karsilanmayinca ortalığı velveleye veren biri evliliği çıkar ilişkisi gibi görmüyor mudur ?
Eşim artık talepkar değil ama ovulasyon günlerini değerlendirmek için mecbur kabul ediyorum. O da sirf üremek için yapılan eylemden mutlu olmadığını söylüyor
Ama kendisi de beni mutlu etmeye çabalamıyor. Beni darlamasa rayına girecek belki ama sürekli cinsel bir gerginlik var. Gergin oldukça beni çemberin dişina itiyor.

Bir kadın olarak söylüyorum. Bekarım şuan ama evlenirsem cinsellik benim için çok önemli olur. Bu çıkar ilişkisi değil ki. Eşiniz evet anlayissiz ama cinsellik olmadan evlilik de olmaz.

Evlilikte hele en başında cinsellik olmayacaksa niye evlendiniz eşinize yazık değil mi? Sizin de eşinizin de kanka gibi takılacağı arkadaşlarınız olurdu cinsellik olmayacaksa. Niye düğün dernek yaptınız madem? Ha vajinusmus ayrı bir problem ve rahatsızlık ama artık dünya kadar terapist var. Önce evlilikten ve cinsellikten zevk alın eşinizi damızlık olarak görmeden sonra bakarsınız çocuk istiyor musunuz ya da eşiniz istiyo mu? Bir de aynı konuları tekrar açıyorsunuz biz eşinize açıyoruz size fikir veriyoruz 2-3 gün sonra bi daha aynı konu:KK20:

Evliliğin başından beri benim gonulsuzlugum sorun oldu. Eşim de diğer erkekler gibi düşkün değil ama onun için bile yetersiz geliyorum. 5 ay boyunca vajinusmustum iliskiye giremedik. Ondan sonra da hep kastım acı verici oldu. Doğru dürüst ilişki olmayınca bebek de olmuyor. Zaten sorun da var.
Eşim cinsellik yaşamadıkça beni itiyor önceden en ufak kabalıkta özür dilerdi bir sıkıntım olsa sabaha kadar başımda beklerdi. Şimdi ise tahammülsüz ben yokmuşum gibi davraniyor. Hayatını trajediye cevirmişim.
Herşey cinsellik mi ? Bir insanın bir insana ilgisi neden yetmiyor? Evlilik cinsellikten mi ibaret . Bu olmayınca birbirimizi mi bogazlayalim. O zaman evlilik çıkar için demek ki .cinsellik veya başka ihtiyacin karsilanmayinca ortalığı velveleye veren biri evliliği çıkar ilişkisi gibi görmüyor mudur ?
Eşim artık talepkar değil ama ovulasyon günlerini değerlendirmek için mecbur kabul ediyorum. O da sirf üremek için yapılan eylemden mutlu olmadığını söylüyor
Ama kendisi de beni mutlu etmeye çabalamıyor. Beni darlamasa rayına girecek belki ama sürekli cinsel bir gerginlik var. Gergin oldukça beni çemberin dişina itiyor.
Evlilik cinsellikten mi ibaret? Tabiki cinsellikten ibaret..dinimizce adamın seni boşama hakkı bile var..çok saçma bir soru olmuş,hayır sevgili olsan, tamam bu konuşmalar normal,ama evlisiniz hanımefendi..adam bı baskasinami gitsin,ee ondan sonrada beni aldatıyor dersin..aldatmasın ama..aldatmasın da napsin diyesi geliyor insanın,olmaz..düşünceni değiştirmelisin yanlış açıdan bakıyorsunuz..adam karisiyla bereber olmak istiyor,sevgilisiyle değil..tüm gün mö gibi birinizin gozune bak nereye kadar

Bu üyeden neden bu kadar nefret ediliyo? Bulamadım da eski konusunu.

Bu arada konu sahibesi mental olarak çok sağlıklı gelmedi bana. Umarım eşi de farkeder de çocuk yapma girişimlerine bir son verir

Konu sahibesi basbayağı sosyopat yahu burda da tepki alacağını bile bile konu açıp ortalığı karıştırmaktan zevk alıyor Mune Mune

Dünyadaki bütün ilişkiler fizyolojik ya da duygusal çıkarlar üzerine kuruludur. İlkel benliğin fizyolojik ihtiyaçları karşılanmadan başkalarının ihtiyaçlarını bile görmez. psikolojik ihtiyaçlar bunlar tamamlandıktan sonra ortaya çıkar ve tatmini için arayışa girilir. Cinsellik de ilkel benliğin ihtiyaçlarındandır, bazılarında ön sıradadır bazılarında geride. Burada cinsellik forumunda eşi cinsel ihtiyaçlarını karşılamadığı görmezden geldiği için çözüm arayan, boşanmayı düşünen pek çok kadının konusu var.

Evlilik temelde cinsel ihtiyaçların karşılanması ve üremenin ahlaki çerçeveler içerisinde karşılanması için oluşmuş bir kurumdur. Sevgi saygı dayanışma da bunun destekleridir. Biri olmadan diğerleri hiçbir işe yaramaz. Burada duyduğum bir söz vardı "iyi cinsellik evliliğin %10u kötü cinsellik evliliğin %90ınıdır." tutkulu bir yatak odası istemeyen çift olacağını hiç sanmıyorum. Ki aldatmaların da büyük çoğunluğunun altında bu tutkunun eksik oluşunun yattığını düşünüyorum ben. Seks sadece bedeni doyurmaz, dokunuşlardaki arzu sevgi, sarılmanın sıcaklığı ruhu da doyurur. Kişiye sevildiğini hissettirir. Sizin sevgiyle dokunduğunuz kişi karşınızda şişme bebek gibi durursa kalbiniz kırılır, sevilmediğinizi hissedersiniz. Bu da evlilikteki diğer yakınlıkları baltalar.

Sizin evliliğiniz fazlasıyla darbe almış. Toparlaması zor ama bir cinsel terapistle görüşmeli bu halinize çözüm bulmalısınız (aslında sizin çok yönlü genel bir psikolojik değerlendirmeye ihtiyacınız var, bu da bir tarafı sadece) yoksa evliliğiniz herkese sadece cehennem azabı olmaya devam edecek. Ha bunu da yapamayacaksanız lütfen boşanın çünkü genel halinize bakarak bu evlilikte eksikleri olan hakim huzurunda hatalı duruma düşecek olan da sizsiniz. Eşiniz boşanmada haklı taraf olur.

Eşinizin sizi yok sayması, kendi hayatını yaşamaya odaklanması, isteklerinizi görmezden gelmesi hatta reddetmesi sizin evlilik için gerekli özveriyi ve sıcaklığı göstermekten uzak oluşunuzla ilgili bence. Muhtemelen şu an içinizden vajinismusu yendim işte onun ihtiyacını gideriyorum daha ne istiyor diyorsunuz ama hayır, siz sadece mecbur kaldığınız kısmı tamamlayıp bırakmışsınız. Bazı erkekler, libidoları doymadan empati kurup şefkat gösteremez, sizin eşiniz uzun zaman size empati ve şefkat de göstermiş ama adam yorulmuş artık. Kurtarmak için atılacak adım varsa artık siz atacaksınız. Bence iş işten geçmiş ama denemeye değer. Zahmet ederseniz tabi

Yazdıklarınız doğru , yazdığınız kişi yanlış ( üyenin bir önceki günkü konusu ve diğer üyelerin bahsettiği konusu nedeniyle ) . Emeğinize sağlık.

Adamın parası var, şimdi boşansa bi şey alamaz. Çocuk olursa adam çocuğu için bu kadının da rahatını sağlar mecbur.

Burası dediğin yer de forum. Yöneticilerin inisiyatifinde, onlar istemezse giremez, kocasının evine benzemez burası, bacadan girse yakalanır. Bak bedeviye, farklı hesaplarla geliyor, 10 dk da yakalıyorlar.

Benim hayret ettiğim nokta : Neticede zamanında burada açtığı konu nedeniyle evinden aldırılmış bu kadın. Kocası da neler olduğunu öğrenmiştir bu durumda. Hala bu zihniyetteki bir kadınla nasıl evli kalır ki bu adam ?

Kadının anlattıklarına bakarak ; adam boşanma davası açsa tek kuruş vermeden boşanabilecek durumda gibi gözüküyor. O zaman neden ?

Dur yetmedi, gidemedim biraz daha dua edeyim. Canını yaktığın her canlının (hayvan insan bitki farketmez) yaşadığı acının bin katını yaşamanı diliyorum. Umarım kocanın aklı başına gelir de boşanıp normal bir insanla birlikte olur.
Noluyo ki bu kadın kim herkes beddua ediyor 😅

Nasıl ya ben kaçırmışım orayı😱😱😱
Bunu olur okumaz tüylerim diken diken oldu ürperdim midem bulandı Allah sizi bildiği gibi yapsın böyle bir şey yaptıysanız ..onlar Allah'ın sessiz kulları ama ahirette dile gelecekler senden hakkını alacaklar ..off yaa gerçekten yaptı mı çok sinirim bozuldu

Benim hayret ettiğim nokta : Neticede zamanında burada açtığı konu nedeniyle evinden aldırılmış bu kadın. Kocası da neler olduğunu öğrenmiştir bu durumda. Hala bu zihniyetteki bir kadınla nasıl evli kalır ki bu adam ?

Kadının anlattıklarına bakarak ; adam boşanma davası açsa tek kuruş vermeden boşanabilecek durumda gibi gözüküyor. O zaman neden ?
Adamın da sorunları varmış, onun da çocuğu olmuyormuş.

Adamın da sorunları varmış, onun da çocuğu olmuyormuş.

Fark etmez ki. Düşünsenize , Allah korusun , eşinizi gelip evden alıyorlar. Yazdıklarını önünüze koyuyorlar. Normal bir insan bunu öğrenip nasıl aynı evde yaşamaya devam eder ?

Bazı yorumlarda adama acımışlar. Adamın karşısına fırsat çıkmış, bilmiyorsa bile karısının zihniyetini karakolda öğrenmiştir , neden yolunu ayırmamış , ben en çok buna şaşırdım.

İnsan çocuğu yok veya olmuyor diye neden vicdansız , merhametsiz biriyle yaşamaya devam eder ki ?

Fark etmez ki. Düşünsenize , Allah korusun , eşinizi gelip evden alıyorlar. Yazdıklarını önünüze koyuyorlar. Normal bir insan bunu öğrenip nasıl aynı evde yaşamaya devam eder ?

Bazı yorumlarda adama acımışlar. Adamın karşısına fırsat çıkmış, bilmiyorsa bile karısının zihniyetini karakolda öğrenmiştir , neden yolunu ayırmamış , ben en çok buna şaşırdım.

İnsan çocuğu yok veya olmuyor diye neden vicdansız , merhametsiz biriyle yaşamaya devam eder ki ?
Adamın göresi yok ki bu kadını. Evden gönderip duruyormuş zaten hadi ben arkadaşlar ile takılacam sen de anana git diye. Vardır kafasında bir plan. Ona da melek demiyorum ama bundan iyidir. Kötüyse de bu kadın etti. Sırf konu sahibinin yazdıklarından çıkan sonuç bu.

Adamın göresi yok ki bu kadını. Evden gönderip duruyormuş zaten hadi ben arkadaşlar ile takılacam sen de anana git diye. Vardır kafasında bir plan. Ona da melek demiyorum ama bundan iyidir. Kötüyse de bu kadın etti. Sırf konu sahibinin yazdıklarından çıkan sonuç bu.

Gerçi devam eden boşanma davaları olsa nereden bileceğiz , herşey olabilir.

Yazdıklarınız doğru , yazdığınız kişi yanlış ( üyenin bir önceki günkü konusu ve diğer üyelerin bahsettiği konusu nedeniyle ) . Emeğinize sağlık.
Ben konulara göre yorum yapıyorum, eski konuları için kolay kolay saldırmam. Her sorduğu soru farklı yorum gerektiriyor gözümde. 2 gün önceki konusuna da "anne olma" diye yorum yaptım.

Kırıcı hakaretvari yorumlar sadece saldırganlaştırıyor. Konu sahibi garip bir insan evet ama güzellikle konuşulsa bazı şeyleri sorgular belki.

Back
X