Eşime yapılan sinema teklifi.

Merhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.
2 gün sonra esim beni aldatiyor olabilir mi ? Diye konu acarsiniz.

Benim esime bir kadin bunu teklif edecek onunda gitmeye gönlü olacak tekmeyi basarim aninda. Saka mi bu ? Ne tuhaf tipler cidden. Ben asiri suphelendim su an yavas yavas sizi bir seylere mi alistirmaya calisiyolar ? Umarim aldatilmiyorsunuzdur izleyin biraz

Merhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.
Yok artık cidden ilk olarak o kadının böyle Bi isteğinin olması başlı başına hata ikincisi eşinizin de buna gönüllü olup sizi istediğini belirtmesi daha büyük hata ve üstüne sizin de izin vermeniz daha büyük Bi hata yerinizde olsam ikisiyle de yüzyüze bakılmayacak Bi kavga ederdim eşinizde de çok masum değil güvenmeyin ikisine de bu düşüncelerim yobazlık değil güvenip tamam dediyseniz bile yerinizde olsam takip ederek aynı filme girerdim izlerdim ne durumdalar diye

Yok artık cidden ilk olarak o kadının böyle Bi isteğinin olması başlı başına hata ikincisi eşinizin de buna gönüllü olup sizi istemediğini belirtmesi daha büyük hata ve üstüne sizin de izin vermeniz daha büyük Bi hata yerinizde olsam ikisiyle de yüzyüze bakılmayacak Bi kavga ederdim eşinizde de çok masum değil güvenmeyin ikisine de bu düşüncelerim yobazlık değil güvenip tamam dediyseniz bile yerinizde olsam takip ederek aynı filme girerdim izlerdim ne durumdalar diye çok iyiler güveniyorum vs diyorsanız da şunu beklemeliydiniz eşinizden arkadaşını seviyo madem eşimle gelmem daha uygun olur diyip sizi dahil edecekti

Şu anda kız arkadaşlarımla dertleşiyor gibi hissediyorum.hepinize teşekkür ederim.bu saçma konularda sinirden aptal aptal espriler hep yapılmaz mı 😀
Dünkü pijamalı kadın da bunu demişti “şu an kızkardeşlerimle dertleşiyor gibi hissediyorum” abssbskslsalsks

Saçmalama istersen

Yok artık.

Çocukluk arkadaşı olsa hadi neyse.

Ki öyle bile olsa, madem gitmek istiyor, eşimle geliriz denemesine sebep?

Bende sineme teklifi diye basligi okuyunca rol /dublor/figüran falan canlandı gözümde o.O ortam karıştı okuduktan sonra
:KK53:

Bi uye vardi hani, esi ingilizce ogretmeniydi, o da trafik kazasindaki kadina kahve ismarlayacakti hatirladiniz mi?

Aramizdaki en buyuk en genis yurekli abla oydu, hatirlarsaniz kocasini savunmak icin medeni hukuku bastan insaa etmisti.

Back
X