Eşime yapılan sinema teklifi.

Ben zaten ilk söyledğinde sen yüz vermişsin yoksa nasıl böyle teklif yapsın demiştim.bozulmuştu, yüz falan vermedim, nalakası var klasik.ben btün işyeri gidicez derim ama başbaşa giderdim haberin olmazdı diyor bide .
Valla şu cevabın açılımı evliliğin ve senin pul kadar değerin yok demekle aynı. Evliliğinde sorun yaratacak yalan sokacak kadar ederi var demek ki o kadının. Benim kocam yapsa alır bir erkek arkadaşımı takar koluma onunla aynı seansa gider otururum. Görsün modernlik nasıl oluyor. Kusura bakmayın ama ati alan Üsküdarlı gecmiş. Eşiniz ile o kadının arasında birşey var. Yoksa ne kadar modern olursa olsun Türkiye de hiçbir kadın eşini tanimadiği bir adama boyle bir teklif ile gitmez. Kimseye kendinizi salak yerine koydurmayın

Ben bizim topluma göre çok geniş bir kadınım. Eşimin karşı cinsten yakın arkadaşı var benim de. Ama kadın arkadaşıyla başbaşa sinemaya gitmek mi? Teklif edildiğinde bile deli kavga çıkarırım. Tüm yazışmalarını görmek isterim. Bir daha asla muhatap olamazsın derım.Gunaydın günaydın o kadar. Haspam bir de alınacakmış. Bunlar bir iş çeviriyor bacım

Ya işte aslında kötü bir niyeti yok, arkadaşı da yok tarzı manipülasyon aslında.
E madem öyle niye size gelme diyor ki? Eşinizin size "sen de gel" demesi lazımdı. Hani işyerinde bir grup arkadaş eşler olmadan gidiyorsa o başka ama kadının arkadaşı yok diye eşinizle başbaşa mı gitmek zorunda, hem siz 1ben de geleyim1 demişsiniz, eşiniz gelme diyo... Bu doğru değil. Bu arada ben de gavatım ama asla doğru bulmuyorum, ne demek "sen çağırılmadın, gelme"

Bence fake. Kadınların sinir uçlarına dokunmak için açılmış bir konu gibi geldi lakin yazacağım.
İzne çıkmadan evvel bir arkadaşımızın tayini çıktı, ona veda yemeği düzenledik. Evli meslektaşlara "eşinizi de bekleriz" diye ekledik. Hepsi de eşi çocuğuyla geldi. Erkekler bile halısahaya gitme planı yaparken "ağabey yengeye bir danış ne zaman izin verir" falan der. Düşünüyorum evli erkek bir meslektaşıma "beraber sinemaya gidelim mi?" desem adam suratıma bakıp "ne saçmalıyorsun kızım" deyip güler ya da ertesi gün eşi kapıma falan dayanır. Bence eşinizde de bir sıkıntı var. Yok üzülüyormuş da kadın trip atıyor diye, yok izin istemiş de sizden. Bu nasıl bir genişlik ben anlayamadım. Makul görülecek bir tarafı da "benim nezdimde" yok.

Kadın umarım evli olduğunu bilmeden eşinize bunu söylemiştir, bildiği hâlde söylüyorsa ve bu muhabbet bu kadar uzayıp eşinizin size sitemlenebileceği, kadının nazlanacağını duruma kadar geldiyse bence kendinizi sorgulamanızda ciddi yarar var.

Eşinin burada engel koyması gerekiyordu. Eşim ile gelicem demesi gerekiyordu. Başbaşa ne ya? Sor bakalım seni böyle gönderir mi? Allahım sen böyle insanlardan koru!

Bence fake. Kadınların sinir uçlarına dokunmak için açılmış bir konu gibi geldi lakin yazacağım.
İzne çıkmadan evvel bir arkadaşımızın tayini çıktı, ona veda yemeği düzenledik. Evli meslektaşlara "eşinizi de bekleriz" diye ekledik. Hepsi de eşi çocuğuyla geldi. Erkekler bile halısahaya gitme planı yaparken "ağabey yengeye bir danış ne zaman izin verir" falan der. Düşünüyorum evli erkek bir meslektaşıma "beraber sinemaya gidelim mi?" desem adam suratıma bakıp "ne saçmalıyorsun kızım" deyip güler ya da ertesi gün eşi kapıma falan dayanır. Bence eşinizde de bir sıkıntı var. Yok üzülüyormuş da kadın trip atıyor diye, yok izin istemiş de sizden. Bu nasıl bir genişlik ben anlayamadım. Makul görülecek bir tarafı da "benim nezdimde" yok.

Kadın umarım evli olduğunu bilmeden eşinize bunu söylemiştir, bildiği hâlde söylüyorsa ve bu muhabbet bu kadar uzayıp eşinizin size sitemlenebileceği, kadının nazlanacağını duruma kadar geldiyse bence kendinizi sorgulamanızda ciddi yarar var.
Zaten her şeyi sorguladığım bi noktadayım.

Ben bizim topluma göre çok geniş bir kadınım. Eşimin karşı cinsten yakın arkadaşı var benim de. Ama kadın arkadaşıyla başbaşa sinemaya gitmek mi? Teklif edildiğinde bile deli kavga çıkarırım. Tüm yazışmalarını görmek isterim. Bir daha asla muhatap olamazsın derım.Gunaydın günaydın o kadar. Haspam bir de alınacakmış. Bunlar bir iş çeviriyor bacım
Bende kokusunun çıkmasını bekliyorum.

Merhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.
Kocam bana bunu söyleme cesaretinde bulunursa onu tebrik ederim 🤣 abla saçmalama gözünü seveyim sizin kocanızın hiç mi değeri yok, asla asla gidemez ya ne münasebet ve kadın evlenmiş boşanmış kaybedecek bir şeyi de yok, ayrıca şakalaşma vs ne demek ya! Git kendine uygun birini bul

Valla şu cevabın açılımı evliliğin ve senin pul kadar değerin yok demekle aynı. Evliliğinde sorun yaratacak yalan sokacak kadar ederi var demek ki o kadının. Benim kocam yapsa alır bir erkek arkadaşımı takar koluma onunla aynı seansa gider otururum. Görsün modernlik nasıl oluyor. Kusura bakmayın ama ati alan Üsküdarlı gecmiş. Eşiniz ile o kadının arasında birşey var. Yoksa ne kadar modern olursa olsun Türkiye de hiçbir kadın eşini tanimadiği bir adama boyle bir teklif ile gitmez. Kimseye kendinizi salak yerine koydurmayın
Duymak istediğim gerçekler bunlar işte.ben malım ya

Yok mu sizin boşanmış yanlız birçare arkadaşınız
Şöyle bir sinemaya gidesiniz eşiniz ok derse ok o zaman

Bunun bahsi size bile açılmadan eşinizin "sadece ailelerin katılabileceği etkinliklere katilmayi tercih ediyorum uygun olmaz ,"diyerek reddetmesi gerekmez miydi?
Kesinlike zaten bu teklifle gelmesi çok bozdu beni.bide aralarını açtım diye kötü niyetli ben oldum.

Şu aralar vizyonda materialists diye bir film var çok iyi aşk üçgenini anlatıyor ona mı gitceklermiş 😂😂 senin bu adam bu kadınla bir ilişki yaşayıp bunu da sana bu laflarıyla anlatmaya çalışmıyorsa bende bir şey bilmiyorum. Böyle bir normal erkek arkadaşım vardı sevgilisi olacak kadın arkadaşımı aldattığı otelde benim arkadaşımla buluşuyordu. Var böyle sapkınlar

Back
X