Eşime yetemiyorum.. Yada ben bu işi bilmiyorum!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

elisa3434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2025
10
-1
1
34
Kızlar iyi geceler. Akıcı bir şekilde anlatmaya çalışacağım;

Aşağıdaki konuyu ben açmıştım

Eşimi Soğutuyorum Sanırım
Konu Linki

Eşimle oturduk konuştuk sorunları çözmek adına iki tarafta adım atacak dedik. Her şey güzel buraya kadar...

Eşim bugün işten çıktı 20:00 da, bende bebeğimiz ve kardeşimle bugün bir mevlüt vardı kuzenimizin ona gittik. Mevlüt bitti sonra anneme geçtik.

(annem 2. evliliğini yaptı, il dışında oturuyorlar ve mevlite uğradılar ardından beraber annemin evine geçtik. Düzenini evlenince bozmadı buradaki)

Eşimde iş çıkışı geldi anneme ama 1 saat geç geldi bir yere uğramış, aslında iş çıkışı bir yere biz gelene kadar uğrayacağını söylemişti. Annemde biraz eşim gelmeden söylendi bana, hani oturacaktık eşin akşam otururuz demişti diye. Eşimde az geç gelince bozuldu ve biz çocuk durmayınca kalktık evimize döndük. Annemin eşi de uyuyordu diğer odada eşimle görüşemediler haliyle.

Eve geldik, eşim annemi aradı kalktık diye kalbine bişey gelmesin diye ince düşündü.
Anne kalkmak zorunda kaldık çocuk durmadı dedi ve O sırada da hep beraber oturuyorlarmış yeni eşi ve kardeşlerim. Eşimde ayıp olmasın hazırlandı ve annemin evine tekrar gitti. Oturdular 1 saat ve eve döndü. Bende çocuğu uyuttum, uyuyakalmışım.

Mesajlar gönderdi oraya giderken: bugün mevlite gitmesende olurdu 4 5 kere cenaze evine gittik ben hatta sen yokken de gittim kuzenlerinle vakit geçirdim biliyorsun dedi.

Arkadaşlar bu gece ilişkiye giremedik diye bozuldu. Dün yorgunduk uyuduk bugünde böyle geçti diye hayıflandı. Bundan sonra ÖNCELİĞİN KOCAN OLSUN yıllarca ben senin yanında olacam, şimdiden bu sorunları kafaya takıp hastalıklara kapılmak istemiyorum yine sen çekeceksin bana bakacaksın. Bir birimizi el için yıpratmayalım. Gerekirse işin harici boş zamanlarında benimle daha çok ilgilen dedi. Hatta bir ara ağzından çocuk olmasa bu evlilik aşırı sıkıntıya girerdi imasında bulundu... Beni seviyor bende onu seviyorum ama cinsellik konusunda sorun tartıştık mı düşmanıymışım gibi her şeyi silip atacak beni boşuyacakmış gibi adam deliriyor.

İkimizde aynı mesleğe sahibiz aynı kurumda. Mesai saatlerimiz yoğun ve ek bazen akşam yada hafta sonu çalıştığımız oluyor. Artık bana neredeyse istifa et deme durumuna geldi. Aşırı ilgi bekliyor. Benimle teması seviyor. Sürekli öpmek öpüşmek istiyor. Bana biraz fırsat kollasan hiçbir sorun kalmayacak hep ben ortam yaratmaya çalışıyorum diyor. Sabah işi olunca gece de duş al yat saç kurut zor geliyor... İstediği şu bi lere yaptık diyelim ertesin gün yoksa diğer gün mutlaka olsun.

Sorun tamamen benden daha çok cinsellik beklemesi ve benim onun istediği sıklıkta ilişkiye girememem. Uykuyu seviyorum ve yoğun çalışıyoruz. Bebekde var haliyle aşırı hareketli ve yoruyor 3 yaşında erkek.

Çalışan her kadın benim gibi mi ?
Ben mi abartıyorum.. Eşim mi aşırı istekli kafayı yicem ya.....

Son düzenleme:
BEnce beraber terapi alın. Ben yine kocayı haklı buluyorum. Annenin gönlünü yapmaya tekrar gitmesi büyük nezaket. Bebek bebek diyip durduğunuz da artık 3 yaşında. emse hadi memede kalır bi şey okur daha çok arar. Ama uyuyunca da sevişmeye bi yarım saat ayırmak çok gelmemeli. Zaten yaz geldi sürekli duş alıyoruz akşam sabah. Siz isteksizsiniz. Istekli olsanız duş asla zor gelmez.

ikiniz de ayni kurumdasiniz
peki bu 1 haftada aksam yemekleri sen kac kez hazirliyorsun o kac kez hazirliyor?
kahvaltiyi?
cocugu biraktiginiz yere yemek veriyorsaniz bunu kim hazirliyor?
cocugu kim hazirliyor?
cocugu kac kez sen yikiyorsun kac kere esin yıkıyor?
temizlikte senin gorevin ne onun görevi ne?
cocugu kim uyutuyor?

eger bunlarin cevabi esitsizse, esin haftada bir yemek yapti diye, sofra temizledi iki kez cocuk uyuttu diye kendini sana yardim ediyor sanan biriyse görev dagilimini degistir.
misal "bebegin aksam dusu, uyku rutini ve uyutmasi tamamen sende olsun.Benim de sevismeye dermanim kalsin de. bakalim senin kadar is yaparken libidosu ne olacak

Şöyle oluyor;

Gece vardıyasından geldiğinde normalde uyuması gerekirken sırf çocuk 1 saat fazla uyusun ve ben arabayla işe giderken daha fazla yol yapmim diye uyumuyor çocuğu bırakıyor bezini değişip üstünü giydirip.

Çocuğa banyo yaptırıyor.

Yemekler bende ama genellikle dışardan yiyoruz.

Sadece 2 işle uğraştığı için temizlik de sık yardım etmiyor gerekirse kadın al parasını vereyim diyor.

Çamaşır bende ütü de ihtiyaç oldukça yapıyorum.

ben hiç anlamadım sizin nasıl bir aile mefhumunuz var

adam sevişmek istiyor yok saç kurutcam yok öpüşmüyecem diye sevişmiyorsunuz

fakat 1 cenaze için 4-5 kere gidiyorsunuz -ev hanımı olsanız yaşı 50 başka sosyalleşme imkanı olmayan birisi olsanız tamam da, ne alaka çalışan çocuklu kadın 5 kere cenaze sebepli ziyarete mi gider?

en önemlisi
annenizle program yapıyorsunuz (tamam olabilir)
e adam zaten işten 20.00'da çıkıyor?
sizin çocuğunuz zaten 3 yaşında o çocuğun uyku saati zaten neredeyse? o saatte işten çıkacak adam daha gelecek de annenizde oturacaksınız?

deli misiniz pardon? o adam anca sizi alır eve geçersiniz.
hadi çocuk anenizin evinde de uyurdu diye düşündünüz farz edelim. e uyumamış durmamış işte adam bir de annenizi aramış anne durmadı çocuk demiş
hönk!

anneniz hiç mi çocuk yetiştirmedi? bilmiyor mu çocuk bu durmaz. görmedi mi huysuz olduğunu? onun evinde değil miydiniz ayol? ne alaka damat k.valiyei arayıp öyle bir şey diyor. ilk kez duyuyorum.

hakikaten adam tekrar giyindi ve anenzin evine geri mi gitti? sizsiz?

hayatımda bu kadar saçma az şey okudum

adama iç güveysi muamelesi yapıyorsunuz ilginç bir şekilde oda bunları kabul ediyor.
adam da işi gücü şirketi filan olan adam bu arada.

vayy anasını ya

adam sizinle evlenirken kördü herhalde ben diğer konuyu kısaca bir okudum sonra burayı okudum düşüncem bu adam düz duvara tırmanıyordu veya başka hiç kadın görmemişti sanırsam. benim etrafımda eşinizin yaptıklarını yapacak k.valideyi arayacak, saat gecenin bir yarısı olmuş, adma işten gelmiş, karısıyla sevişmek de istiyor kadın sevişmiyor zaten, bu giyinip tekrar gidecek 1 (Bir) tane bile erkek yok işin doğrusu.

Valla daha önceki konunuzu da okudum kocanız haklı bence.Siz sürekli yorgunum diyorsunuz herşeye yetişiyor ama kocaniza geç kaliyorsunuz. Bence mümkünse ikinizde bir hafta izin alin bu süreçte bı tatil yapın birlikde hiç kimseyle görüşmeden birbirinize vakit ayirin

Eşiniz neden annenizin yanına gitti ki bir daha.
Bakın annenizin eşi yatıp uyumuş oralı olmamış,anneniz çok saygı bekliyorsa önce kendi eşine de baksaymış.
Ailenizi evinizin içine çok katıyor olabilir misiniz?
Onun dışında evde iş yükünüz de birbirine yakın ise eşiniz haklı.
Bu konuya bakarak haklı gibi durmasa da önceki konunuzu baz alırsak haklı yani adam.

Eee alın bir temizlikçi zamandan kazanın.

Ama sevişmeli tatil di mi? Ekleyelim. Yazık adama valla.

Eleştirileriniz ve yorumunuz için teşekkür ederim. Hatalı olduğumu düşünüyorum haklısınız.

Eşim aileme ailesi gibi değer veriyor 2 kardeşim var abi arkadaş gibiler yaşları da yakın. Çocuk orada diğer kuzeni ile oynuyor diye erken kalkmadım annemi de gelmişken göreyim dedim
..

Annemi aramış bugün,

Anne akşam otururuz geldiğinizde sohbet ederiz diyince annemde beklentiye girmiş..

Her gün her gün ben de üşenirdim ama bence kolay hedefle başlayın, mesela haftada 2 kere ama süper kalire 2 kez. Onda da dinamik olduğunuz günleri seçin, mesela cumartesi akşamı , çarşamba akşamı. Sonra 3e çıkın. 3te devam edin bir süre sonra bakarsınız.

tamam kardeşleriniz kuzenlerinizi de sevsin, sevmemesi için bir sebep yok zaten
siz annenizi görün

eşiniz de uğrasın bir iyi akşamlaaar desin herkese, çocuk çok mızmızlanmıyorsa 10 dk otursun, 1 çay içsin

sonra kalkın gidin evinize, çocuk da uyutursunuz sevişirsiniz de ayol

ne anneyi aramak
ne tekrar eşi göndermek
normal insan işi şeyler değil

diyorum ya sizin çok değişik bir aile mefhumunuz var
yani buradaki 2 konudan gördüğüm siz varsınız anneniz var sizin aileniz var, aileniz onlar ve belki çocuğunuz bir de ekstradan para kazanan babalık yapan bir adam var, adama eş gibi davranmıyorsunuz (ilk konuyu ışık hızıyla okudum aralarda başka şeyler varsa bilemem)

Annemi aramış bugün,

Anne akşam otururuz geldiğinizde sohbet ederiz diyince annemde beklentiye girmiş..

O konuda haksızsınız, işi gücü olan insanın işi çıkabilir gayet normal anlayışla karşılamak lazım. 2.kez gitmek tamamiyle saçmalık zaten.

Akşam yorgun bir şekilde işten geleceğim, eve gelip üstümü değiştirmiş yatacakken tekrar hazırlanıp kayınvalideme gideceğim öyle mi?
Mümkün değil. Okuyunca küçük bir şaşkınlık yaşadım ben de.
Öncesinde arayıp söz vermişsem bile işim uzamıştır, çocuk durmamıştır bu plan es geçilir yani. Eve gelmişken tekrar çıkmak yapacağım iş değil.
Kesinlikle çift terapisi alın konu sahibi.
Konu sizin hatalı olmanız ya da bunun farkında olmanız değil.
Bazı şeyler içinizden geliyor mu, neden gelmiyor ya da eşinize karşı duygularınız gerçekten ne durumda bunları gözden geçirmeniz gerekiyor.
Bahsettiğiniz şeyleri görev gibi yapamazsınız istemediğiniz sürece.
Profesyonel destek önceliğiniz olmalı.

Anneniz halden anlamıyor.mu?
Eşiniz gonlunu yapmak için iki iki git gel.yapti yani?
Üzerine hala sevisememe problemi çözülmedi de duş alma, saç kurutma bahaneleri de mi eklendi..

Zaten ziyarete gitmissiniz ne olurdu yani bugünde evde durup cocugunuzu vaktinde uyutup eşiniz geldiginde bir saat birlikte vakit geçirip sarılıp uyusaniz mesela... Yani bu da bı tercih değil mi?

Sizin geçinmeye gönlünüz var mı kuzum?!?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…