ikiniz de ayni kurumdasiniz
peki bu 1 haftada aksam yemekleri sen kac kez hazirliyorsun o kac kez hazirliyor?
kahvaltiyi?
cocugu biraktiginiz yere yemek veriyorsaniz bunu kim hazirliyor?
cocugu kim hazirliyor?
cocugu kac kez sen yikiyorsun kac kere esin yıkıyor?
temizlikte senin gorevin ne onun görevi ne?
cocugu kim uyutuyor?
eger bunlarin cevabi esitsizse, esin haftada bir yemek yapti diye, sofra temizledi iki kez cocuk uyuttu diye kendini sana yardim ediyor sanan biriyse görev dagilimini degistir.
misal "bebegin aksam dusu, uyku rutini ve uyutmasi tamamen sende olsun.Benim de sevismeye dermanim kalsin de. bakalim senin kadar is yaparken libidosu ne olacak
Şöyle oluyor;
Gece vardıyasından geldiğinde normalde uyuması gerekirken sırf çocuk 1 saat fazla uyusun ve ben arabayla işe giderken daha fazla yol yapmim diye uyumuyor çocuğu bırakıyor bezini değişip üstünü giydirip.
Çocuğa banyo yaptırıyor.
Yemekler bende ama genellikle dışardan yiyoruz.
Sadece 2 işle uğraştığı için temizlik de sık yardım etmiyor gerekirse kadın al parasını vereyim diyor.
Çamaşır bende ütü de ihtiyaç oldukça yapıyorum.
Ama sevişmeli tatil di mi? Ekleyelim. Yazık adama valla.Valla daha önceki konunuzu da okudum kocanız haklı bence.Siz sürekli yorgunum diyorsunuz herşeye yetişiyor ama kocaniza geç kaliyorsunuz. Bence mümkünse ikinizde bir hafta izin alin bu süreçte bı tatil yapın birlikde hiç kimseyle görüşmeden birbirinize vakit ayirin
Eleştirileriniz ve yorumunuz için teşekkür ederim. Hatalı olduğumu düşünüyorum haklısınız.ben hiç anlamadım sizin nasıl bir aile mefhumunuz var
adam sevişmek istiyor yok saç kurutcam yok öpüşmüyecem diye sevişmiyorsunuz
fakat 1 cenaze için 4-5 kere gidiyorsunuz -ev hanımı olsanız yaşı 50 başka sosyalleşme imkanı olmayan birisi olsanız tamam da, ne alaka çalışan çocuklu kadın 5 kere cenaze sebepli ziyarete mi gider?
en önemlisi
annenizle program yapıyorsunuz (tamam olabilir)
e adam zaten işten 20.00'da çıkıyor?
sizin çocuğunuz zaten 3 yaşında o çocuğun uyku saati zaten neredeyse? o saatte işten çıkacak adam daha gelecek de annenizde oturacaksınız?
deli misiniz pardon? o adam anca sizi alır eve geçersiniz.
hadi çocuk anenizin evinde de uyurdu diye düşündünüz farz edelim. e uyumamış durmamış işte adam bir de annenizi aramış anne durmadı çocuk demiş
hönk!
anneniz hiç mi çocuk yetiştirmedi? bilmiyor mu çocuk bu durmaz. görmedi mi huysuz olduğunu? onun evinde değil miydiniz ayol? ne alaka damat k.valiyei arayıp öyle bir şey diyor. ilk kez duyuyorum.
hakikaten adam tekrar giyindi ve anenzin evine geri mi gitti? sizsiz?
hayatımda bu kadar saçma az şey okudum
adama iç güveysi muamelesi yapıyorsunuz ilginç bir şekilde oda bunları kabul ediyor.
adam da işi gücü şirketi filan olan adam bu arada.
vayy anasını ya
adam sizinle evlenirken kördü herhalde ben diğer konuyu kısaca bir okudum sonra burayı okudum düşüncem bu adam düz duvara tırmanıyordu veya başka hiç kadın görmemişti sanırsam. benim etrafımda eşinizin yaptıklarını yapacak k.valideyi arayacak, saat gecenin bir yarısı olmuş, adma işten gelmiş, karısıyla sevişmek de istiyor kadın sevişmiyor zaten, bu giyinip tekrar gidecek 1 (Bir) tane bile erkek yok işin doğrusu.
Ay robot süpürge filan da vardır kesin. Daha ne temizlenecek sürekli bilemiyorumEee alın bir temizlikçi zamandan kazanın.
Annemi aramış bugün,Mevlüt işini hiç anlamadım, adam geç geldiyse de geldi işi çıkmış. Saat 8 oldu diyorsunuz üstelik, o saatte insanın pili bitiyor ananın kaprisine bir de adam kalkıp o saatte yol mu teptiamma kaprislisiniz ailecek altından ýapılmasınız mübarek
tamam kardeşleriniz kuzenlerinizi de sevsin, sevmemesi için bir sebep yok zatenEleştirileriniz ve yorumunuz için teşekkür ederim. Hatalı olduğumu düşünüyorum haklısınız.
Eşim aileme ailesi gibi değer veriyor 2 kardeşim var abi arkadaş gibiler yaşları da yakın. Çocuk orada diğer kuzeni ile oynuyor diye erken kalkmadım annemi de gelmişken göreyim dedim..
Annemi aramış bugün,
Anne akşam otururuz geldiğinizde sohbet ederiz diyince annemde beklentiye girmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?