Eşime yetemiyorum.. Yada ben bu işi bilmiyorum!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim kadınlar iyi adam kıymeti bilmiyor...
 

Terapi ile destek alın vs oraları geçiyorum.
Eşiniz çok talepkar biri değil sadece bu konu onun için çok önemli. O zaman öncelik sırasını değiştireceksiniz. Mesela o gün bulaşık yıkanmadı sorun değil ama o gün çocuk yemek yemedi bu bir sorundur ya aynı şekilde o gün cenaze evine gitmedinizbu sorun değil ama o gün eşinizi reddettiniz bu sorun. Önce bunu kabul edeceksiniz. Ve ilişkiyi başta görev gibi görseniz de onun sizi arzuluyor olmasının ne kadar önemli olduğunu düşünüp bu hayatınızı nasıl renklendireceğinize odaklanacaksınız. Yorgun mu oluyorsunuz, işi yarına bırakın düzenli yardımcı alın. Bir gün eşiniz bunu istemez olduğunda geri dönüşü olmayacak. O yüzden terapi alın ve bakış açınızı değiştirin. Çocuğun yemeklerini nasıl geçiştirmiyorsanız bunu da geçiştirmemeniz gerektiğini bilin. Rahatsız olduğunuz şeyler olabilir bunu da çift terapisinde halledin. Mesela geç saate kalması sizin için sorun ise çocuk uyuduktan sonra siz eşinize talepte bulunup (resmi davet yazısı gibi değil ne dediğimi anladınız) ilişkiden sonra bu saatte olunca daha iyi oluyor da diyebilirsiniz. İlla her şeyi oturup konuşup kelime kelime karara bağlamaya gerek yok. Anlattığınıza göre sizin daha memnun olduğunuz duruma eşiniz hemen adapte olur.
 
Bana bu konu artik geçmiyor.
Gecenin bilmem kacinda buraya konu açıp kendini ifade etmeye yeltenene kadar eşinle sevisseydin :)
Uykuyu sevmek, yorgun olmak böyle bir şey değil.
Şu konuyu yazmak 10-20 dakika. Gelen yorumlara cevap yazmak vs derken etti sana 1 saatten fazla bir zaman dilimi.
Ee esin evde değil mi kaldır, seviş?
Sosyal deney yapiyorsun sanirim.
Çünkü ikinci kez esini evde bırakıp kayınvalidesi ve karısının kuzenleriyle oturmak için hazırlanıp gidecek erkek yok gibi. Isterse yağla bal olsunlar. Karısı yokken kalkıp hazırlanıp evden cıkıp K. Valide gönlünü egleyecek adam delidir muhtemelen :)

Saçma ötesi saçma bir konu içeriği.
Hangisini daha fazla saçma bulayım sasirdim
Amacınız sanırım yorum toplamak ve ilgi çekmek.
Belki de ortada böyle bir koca yok..
Ya da konudaki asil istekli kadın sizsiniz, eşiniz isteksiz.
 
Son düzenleme:
İki cümle yazıp kayboluyor sonra tekrar konu açıyorsunuz
Önceki konuya da “mesaj çok gelmiş inceliyorum ” gibi bir şey yazmıştınız

Sayfalarca fikir verildi
Bu konunun diğerinden farkı cenaze evi ve kayınvalide
İncelediğiniz mesajlardan anlaşılan bir şey öğrenememişsiniz

Defalarca da açsanız haksız olduğunuzu duyacaksınız
Biz gelip düzeltemeyeceğimize göre ya da size libido yükleyemeyeceğimize göre tekrar konu açmanın bir anlamı yok gibi

Aklınızı başınıza almanız dileğiyle
 
Ayyy benim neden sinirlerim bozuluyor bu konuyu okudukça. Hayatımda, çevremde hiç böyle bir erkek görmedim duymadım.

Diğer konunuzu da okumuştum eşiniz çok haklı. Annenizin evine gelmiş, çocuk huysuz olunca eve döndünüz , arayıp tekrar gitmesi saçma olmuş.


Yok saçım ıslanır kurutmam lazım, yok öpüşmek istemiyorum. Çok yoruluyorsanız , eşinizin dediği gibi bir temizlikçi kadın tutun. Cinsel terapi de alın mutlaka.
 
Sizin sorununuz yorgunluk falan değil bence. Siz eşinizi sevmiyorsunuz, arzulamıyorsunuz. Ya da siz eşinizi onun sizi sevdiği kadar sevmiyorsunuz. Sadece alışkanlık olmuş bu evlilik sizde. Şuan sadece anne görevini üstlenmişsiniz. Eş olarak yoksunuz. Asıl sorun da bu. Çift terapisine gidin. Ama önce siz de bi terapist ile baş başa konuşun.
Ayrıca eşinizin anneniz yanlış anlamasın, üzülmesin diye de eve gelince arayıp açıklama yapması on numara hareket. Böyle bir ince düşünceli adam ömrünüzde daha da bulamazsınız. Eve gelince tekrar giyinip gitmesi fazla geldi ama ailenize çok değer veriyor belli. Bu adamın değerini ancak onun sevgi ve ilgisini kaybedince anlayacaksınız. Yorgunluk bahanenize sığınmayı bırakın artık. O adam yorgun argın işten gelip ailenizin gönlünü yapabiliyorken sizin de artık bazı fedakarlıklar yapmanız gerekiyor. Ben eşimi yorgun argın işten gelince tekrar yollamazdım mesela anneme. Otursun evinde, dinlenelim, beraber vakit geçirelim isterim.
 
Son düzenleme:
Diğer konunuza cevap bile vermediniz, yeni konu açtınız.

Başka şeylere gelince enerjiniz var, cenaze evinde bir haftada 5 kez gidebiliyorsunuz, tatil gününüzü mevlüt ve annenize ayırmakta sorun görmüyorsunuz, iş sevişmeye gelince yorgunum, uyudum, kim duş alacak şimdi…

İflah olmazsınız.
 
Bazen böyle koca ideal koca diyorum. Bazense böyle koca çekilmez diyorum. İnsan sürekli öpüşemez. Ben öpüşemem ya. Iyyyyy sevmem öyle vakitli vakitsiz. 42 yaşında olmamın etkisi mi bilmiyorum da, gece gündüz yeni evli gibi cilveleşemem. Bunalırım. Seni bu noktada anlıyorum galiba.

Yeni evli genç bir çift aylarca bu hali sürdürebilir. Orta yaş ve üzeri için yorucu olabilir.

Evliyim. Eşim böyle olsa bunalırdım yalan yok. Mıç mıç sevmem ben. Dozunda güzel her şey. Öpüşmek ne ya sürekli
 
Yarın öbür gün bu adam hasbelkader boşanırsa ve başka biriyle tekrar evlenirse ikinci kadının burnundan getirir kesin. İlkine yaptım yaptım değerim bilinmedi bundan sonra yapmayacağım der, öküze bağlar. Sütten ağzı yandı adamın, yoğurdu üfleyecek.
 
Yüzüme seni arzulayamıyorum diyen bi kocam olsaydı ben de böyle kandırmaya çalışırdım kendimi tutku böylr bir şey ya
 
Yüzüme seni arzulayamıyorum diyen bi kocam olsaydı ben de böyle kandırmaya çalışırdım kendimi tutku böylr bir şey ya
Ben hep aynıydım hepimizin huyu karakteri farklı.

Misal sen hep evliliğinle kocanla ilgili konular açmışsın. Saçma sapan dertlerin var. O evlilikte çocuk bile yapmışsın kaç yaşına gelmişsin hala baba derdi çekiyorsun.

Ben ne öyle bi evlilik devam ettiririm nr de o babanın yüzüne bakarım.

Hayatım şu an mis gibi. Eşimle sorunları aştık hatta eşim 2.senemizde komple değişti. Ben de sorunları ardımda bıraktım. Gül gibi geçiniyoruz. Her dert bitiyor. Bugüne bakmak lazım. Bugün tek derdim nereye gitsem. Ne yesem içsem.

senin çooook tutkulu evliliğinde mutluluklar
 
Bir aylık evliyken fiziğinizi beğenmediği için sizi arzulamadığı söyleyen bu nedenle öpmeyen bir eşten neden şikayet ettiniz o zaman?
Aksine insan öpülmekten sevilmekten zevk alır. Almıyorsa eşini sevmiyordur.
Burada konu sahibi eşini sevmiyor mesela
 
Ben eşinizi haklı buldum açıkçası kusura bakmayın.
 
Cinsellikten karşılıklı elinizi eteğinizi çektiğiniz için gül gibi geçinip gidiyor olabilir misiniz?

Adamda da belli ki kuş sıkıntılı, bulmuş sevişmek istemeyen, ilgi istemeyen kadını da (ya da kabullenmişsiniz durumu istemiyorum diye kendinizi kandırıyorsunuz) mis gibi sürer o evlilik.

Bu konu sizin evliliğinizden farklı. Burda bir taraf durumdan memnun değil. Adamın kuşu ötüyor, cinsel isteği yerinde, karısını arzuluyor. Gençler ve içleri geçmemiş henüz.
 
Bir de duş almak nasıl bir bahane olabilir aklım almıyor benim ya. Sadece sevişince haftada bir mi duş alıyor bu insanlar?

Ben sabah işe giderken ayrı akşam eve dönünce ayrı duş alıyorum. Tamam benimki de fazla ama insan en azından bahar gelince her gün bi suya girmez mi ya? Pis misiniz arkadaşlar?
 
Duş olayını valla bu memlekette hiç anlamadım dışarı çıkıp geldim mi bitti o duş alınacak
Toplu taşımalar neden ceset gibi kokuyor sence sanarsın herkes kudurmuş sudan korkuyorlar pis misiniz diye sormaya gerek olduğunu düşünmüyorum :)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…