Eşime yetemiyorum.. Yada ben bu işi bilmiyorum!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
e adam daha ne yapsin o zaman
anlattiginiza göre esit sorumluluk aliyorsunuz evlilikte. madem o kadar yoruluyorsunuz ölü evine 5 kere gitmeye cidden gerek var miydi onca isin gücün arasinda? ölen dedeniz degil teyzeniz degilse gereksiz bir atraksiyon olmus mevlude gidip yorulup aksam esi reddetmek

Eee alın bir temizlikçi zamandan kazanın.
yahu zaten 8de işten çıkıyorlar, çocuk da akşama kadar evde yok, yemek dışardan yeniyor, bir cenaze için 5 akşam evde yoklar. (bu düğünde bayramda bohçada nişanda da evde yoklar demektir)

e kim kirletiyor arkadaş bu evi ?

çok kirleniyorsa da dediğniz gibi temizlikçi alsınlar adam zaten öyle "sen kadın mısın bi temizlik bile yapmıyorsun" adamı değil ki (onlar b.k yesin zaten)

bu adam evi mok götürse ama kadın bol bol sevişiyor olsa mutlu olur, ben nah şuraya yazıyorum.

Hep mi bu şekilde isteksizdiniz yoksa birşeyler oldu ve bu duruma mı geldiniz? Acaba bi değerlerinize falan baktırsanız artık bu durumu tetikleyebilecek etkenlere. Belki kendinizi bu kadar yorgun hissediyor olmanıza da sebep olan bi şey vardır. Ama böyle şeyler bugün konuştuk yarın düzeldi şeklinde de olmaz. Eşiniz o konuda biraz hayal kuruyor. Eşinizin biraz size vakit tanıması sizinde yeni düzen kurmak için çabalamanız gerek. Belki bi kez iki kez çabanızı görse sizi sıkıştırmayacak. Bi kere olsun güzel bi kıyafetle karşılamayı deneyin eşinizi gönlünü yapmak için romantik bi ortam ayarlayın. Bence eşinizin beklentisini gayet karşılar bunu yapmak. Ama ne biliyim bende sevişirken öpüşmeyi seviyorum sanki duyguları ortaya döküyor gibi hissediyorum. Eşinizin eşimle değilmişim gibi hissediyorum derken ne anlatmak istediğini anlıyorum yani. İlla hemen sarmaş dolaş yatmayın tamam da bi günaydın ta da hoşgeldin öpücüğü de zor bişey değil mesela? Deneyin derim

Bu seks görev gibi geliyorsa sıkıntı bi isteksizlik olabilir ki bende de var hamileyim çünkü. Buna rağmen haftada 2 3 yaşıyorum çünkü soğumak istemiyorum ayrıca bana iyi geliyor. Yapmadıkça soğuyo insan. Libidonuz düşük belki. Bunu harekete geçir ginseng vs araştır

2 konuyu üst üste koyunca: kim yine neyi araştırıyor duygusu geçmedi mi size de ? Normal, sağlıklı , akıl ve ruh sağlığı yerinde bir adamın yapacağı hareketler bunlar mı olur gerçekten.

Şu kadar yorgunluğun içinde sevişmeye kocaya vakit yok mevlüte şuna buna varsa bende bozulurum eşin hadi ince düşündü tek geri dönmek istedi sen diyemedin mi hayatom gitme yeterince yorulduk beraber vakit geçirelim diye ben sizin konuda kocadan yanayım adam çok haklı

Bir önceki konunuzdan ve o kadar yorumdan sonra ortadan kayboldunuz. Herhalde seviştiniz artık diye düşünmüştüm.
Siz artık bir çift terapisine gitseniz çok iyi olacak.
Kahkaha attım bu yoruma bende 1 sayfa dil döktüm ama işe yaramamış ne diyelim bol sevişmeli geceler diliyorum bu dertsiz dertli hanımefendiye

çocuk alerjik filan mı özel yemek mi yapılıyor ki?

bunun dışında maddi sorunları var gibi anlaşılmıyor, aksine durumları iyi gibi duruyor. hatta kızın annesi başka şehirde yaşarken bu şehirdeki evini bozmamış, böyle bir lüksü var yani (ortalama aile hemen kiraya verirdi orayı) erkeğin ailesinin şirketi var. hani KOÇ holding değillerdir de konuda herkesin hali vakti yerinde duruyor. zaten maşallah işşler de yoğun. (yani çocuğu her nereye bırakıyorlarsa yemeğini de veriyordur herhalde diye düşündüm)

evet, bazı hali vaktinde yerinde ailelerde de görgü yoktur, dışardan hizmet alma alışkanlığı yoktur adam gayet görgülü, edilgen birisi gibi, (ay kaç Türk erkek akşam tekrar giyinip k.valideye gider yavv. gözününüzde canlanıyor mu bu?) bu adam temizlikçi tutmayı yemek yapmamayı sorun edecek birisi midir? bana hiç öyle gelmedi de .

konu bana şey gibi geçti
hani bazı erkeklere "vitrin olsun, evde hanım olsun, çekip çevirsin, çocuğa baksın, yanıma da yakışsın, maaşı da olsa kaymaklısı olur tabi" diye evleniyorlar diyoruz da
bu kadın da sanki vitrin olsun, ama tabi işi gücü olsun, yanıma yakışsın, hem bebeğim olsun işte işe de yarasın şöforlük filan yapsın, evlenmedi de demesinler diye evlenmiş adeta.

yani hani mantık evliliği yapmış olsanız zaten bize ne de bir de severek evlendik diyorsunuz, adam seviyorsa da sizin tarafınızda bi sevgi var gibi durmuyor.

libidonuz düşük olabilir, düşük libido sevmiyor demek değildir.

kast ettiğim o değil benim. kim kocasını tekrar yollar yav. üstelik aranızda böyle bir sıkıntı varken, buraya konu açacak kadar?
sevmemek adamın sorun gördüğü birşeyi bu kadar basit şeyler için görmezlikten gelmektir bence.

Eşinizi kendi ellerinizle itiyorsunuz.
Önceliği eşinize verin. Aileniz, mevlüt eşinizden önemli değil.
Yarın çok pişman olursunuz fakat iş işten geçmiş olur.
Eşinzin ailenizin gönlü olsun diye gecenin bir vakti tekrar onların uzak evine gitmesi ne kadar mantıklı. Anneniz de biraz havai herhalde. Normalde büyükler der sonra görüşürüz vs diye.

2 konuyu üst üste koyunca: kim yine neyi araştırıyor duygusu geçmedi mi size de ? Normal, sağlıklı , akıl ve ruh sağlığı yerinde bir adamın yapacağı hareketler bunlar mı olur gerçekten.
ahaha o kadarını bilemedim valla , sosyal deney yapmak için konu açmaya üşenirim ben.

Gecenin bu saatinde hala forumdasınız uyumuyorsunuz ama iş sevişmeye gelince yorgunluğu ve uykuyu bahane ediyorsunuz. Bi sevişmek kaç dakika yahu? Bu arada annende normal değil. Misafir olarak gitmişsiniz daha kendi kocası sizi önemseyip uyanmamış ama kocanıza gelmediği için laf mı ediyor?

Aşırı ilgi bekliyor. Benimle teması seviyor. Sürekli öpmek öpüşmek istiyor. Bana biraz fırsat kollasan hiçbir sorun kalmayacak hep ben ortam yaratmaya çalışıyorum diyor.
Öyle bir yazmışsınız ki libidosu pek yüksek biri değilim ona rağmen hayret ediyorum. Eşinizi gerçekten sevdiğinizi düşünmüyorum. Teması sevecek tabi yani neden sevmesin ki, sizi seviyor ki evlenmiş. Teması siz de sevin arada sarılın öpün yani illa cinsellik esnasında mı temasta bulunulacak. Libido çok mu düşük yoksa sevmiyor musunuz neden bu durumdasınız
Mesela gece yatarken telefona bakma sarılalım gibi bir şey söylemiş yani sevişelim bitsin diyen biri de değil aksine siz öyle diyormuşsunuz. Sevmiyor musunuz neden bu durumdasınız iyice düşünün böyle davranmanız eşinizi doğal olarak üzer. Yani teması tabi sevecek. Öyle bir yazıyorsunuz ki böyle bir eşim olsa beni sevmiyor mu, çekici bulmuyor mu neden böyle davranıyor diye düşünür dururum. Böyle davrandığınız için eşiniz kendini yetersiz de buluyordur

hep ben ortam yaratmaya çalışıyorum diyor.
E biraz da siz ortam yaratın yani ne istediğini bile açık açık söylemiş duygularını açıkça anlatıyor. Böyle iletişime açık biriyle beklentilerini hislerini de paylaşabilirsin zaten gözünün içine bakıyor. Dediğim gibi böyle davranman uzun vadede kendini yetersiz bulmasına sebep olur. Böyle devam edersen belli bir süreden sonra o da senin gibi soğuklaşır ama o soğuklaşması da duyguları bittiği için olacaktır.

Kocandada iyi istek varmış bunca yorgunluğa bence biraz fazla istekli gibi geldi. Yürüyen libido sanırım:) ben sana hak verdim haftada 1 neyıne yetmıyo yani sürekli öpüş kokuşa gerek yok ki. Bende çalışınca dinlenmek istıyorum cinsellık 2. Planda oluyo yorucu gelıyo enerkı sarfedıp sonra duş sac bas ugrasıyosun

Ben sizi anlamadım. Hele anneni hiç anlamadım. Kadın tripli bir tip ki demek ki adam işten gelmiş. Bir daha kalkmış gitmiş kaynanasını görmeye. Siz de galiba bir yere birden fazla gitme adeti var. Cenaze,kaynana evi...
Vala aynı konuyu bir daha açmana nasıl izin verildi o ayrı. Yani ne yapalım sana aynı konu üzerinde defalarca kim haklı manifestosu mu verelim.
Belli ki adam seksi seviyor. Sık olsun istiyor. Ama iş nedeniyle bir de kuzey kutbu yapınla bu pek mümkün olmuyor. Terapist falan sizi paklamaz. Terapist ne yapacak alıp seni adamın koynuna mı atacak. Aranızda hep aynı konu döndüğü belli. Adamın iki seçeneği var. Ya bu şekilde hayatı kabullenip susacak. Ya da boşanacak. Çünkü sen değişmezsin.

Gönlünüz yoksa adamı yormayın insanlar naz çekmek için gelmedi dünyaya. Azıcık düşünseniz adamın kıymetini bilirdiniz de neyse. Hep yazıyorum buraya bir kaç iyi adam varsa onlarda böyle telef oluyor. Ha bu arada anneme tekrar kocamı yollamazdım yazık adamı gram düşünen yok ev zaten uzak dediniz başta, acıyın etrafınızdaki insanlara bu kadar kalbiniz taş olmasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…