Eşime yetmiyorsa?

Guldurdunuz beni.
Böyle okuyunca bende bilemedim şimdi :)
Gün içinde herhangi bir anormal davranışı yok.
Sabahları uyandığında ve akşamları böyle bir ihtiyaç hissettiğini söylüyor.
Öncesinde bende bu konuda sıkıntı olmadı. Akşamları genelde bende istekli oluyorum, sabahları da bir şekilde isteyecek hale getirirdi beni. İliskiyi tek taraflı yada zorla yaşatacak biri değil.
İşi rahat, yorulacak bir durumu da yok.
Daha önce sadece kendi kadın doğum doktoruma danıştım konuyla ilgili, bir sıkıntı olmadığını söylemişti, ama birde daha soracağım gerçekten meraktayim

Vallahi benim eşim hamileyim diye 9 ay bekledi...
Risk geçtikten sonra teklif ettim bebegimize zararı olur diye korktu...bekleyen her türlü bekler...

Herkese teşekkür ederim vakit ayırıp, fikirlerinizi yazdınız.
Öncesinde konuyu kadin doğum doktoruma sormuştum, normal olduğunu söylemişti. Biyolojik ihtiyaç kimi fazla uyur kimi fazla yer kiminin de libidosu yüksektir diye. Ama bu kadar anormal olduğunu düşünen kadının yorumunu göz ardı edecek değilim.
Dediginiz gibi önce kendim bir uzmana danisacagim. Öyle yorumlar geldi ki, eşim normal davranış sergileyen bir adam ama beni düşündürdü bu yorumlar.
Uzmanın görüşüne göre yolumu belirleyeceğim.

Biz günde 5 kere yapıyoruz sizinki azmış cidden
eşime yetmiyor o da 3-5 defa kendını tatmın edıyor
böyle mutlu mesut geçiyor günlerimiz

Çoğu erkek sabah bu ihtiyacı hisseder. Normal olan budur zaten. Ama dediğim gibi kendine hakim olur. Sabah sevişme imkanı varsa ne ala ama sevişemiyor diye de masturbasyon yapıp öyle işlerine gitmiyorlar. Kendilerini kontrol ediyorlar.

Bebekle ilgili sorumlulukları paylaşsanız?.. böylece hem siz daha az yorulursunuz, hem de o daha çok enerji harcamış olur.

Eşinizin aynı zamanda ani sinirlenen,öfkesini kontrol edemeyen bi yanı varmı

kadın dogumcun zaten söylemiş. hastalık boyutunda degil. tadını cıkarttın

Biraz daha kendinizi aşağılayaçak misiniz ? Yada merak ediyorum yetmediğinin için eşinizin sizi aldatmasın falanmi izin vereceksiniz insanız bazen kendimize bile yemiyoruz ben evliliğin sadece yataktan ibaret olduğunu düşünen kadınlara çok kızıyorum ben eşim ede diyorum beni aklımla kişiliğiyle sev yatak için yada ihtiyacın için değil aynı şey benim içinde geçerli...

Kısa ve öz söylemek lazımsa..
Kaliteli seks denen cinsel hayatınız yok,eşiniz seriye bağlamış sanki sürekli bir ihtiyaç giderme havasında..

Yetmiyorsa ne yapabilirsiniz ki bu şartlarda? Sonuçta sorumluluğunuz var şu an. Ayrıca geri çevirmiyorsunuz,yorgunum,başım ağrıyorda demiyorsunuz anladığım kadarıyla, dolayısıyla bence bir problem yok sizden kaynaklı ama eşiniz tuhaf. Aklı fikri sürekli cinsellikte olması rahatsız edici. Hani haftada 1 olsa anlarım ama gün aşırı diyorsunuz,bekleyebilir.

Ben böyle erkeklerden hep korkarım.ya size bişey olsa nebileyim ilişki yaşayamazsanız uzun süre...ayrı kalmak zorunda kalsanız..ama adamında yapacağı bişey yok.sanırım çok yorulmuyor enerji fazla geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…