Esimhakkinda ?

Melisaaam575757

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2022
255
65
28
31
Arkadaşlar daha öncede hep anlatmıştım size tartışmalari , ve bu sefer debayram da ettik kvga ve işte bitti bitsin artık fln dedi bana. Ve byram da ben annemlerdeydim geldi byrmlsti gitti vve hala beni almya gelmedi hiç yzmiyor aranıyorda hep tehdit ediyor bni ayrilmkla fln sizce npmalym ya ? Vllada üzgünüm ya

Konularına soyle bir göz attım bilmediğim icin. Daha evleneli coK olmamış
Cinsellik yok
Ilgi yok muhtemelen aldatıyor
Sen neden ayrılmak istemiyorsun ?

Valla basit görülen bi alışkanlık kelimesi tüm hayatinizi mahvedebilir iyi düşünün derim . Hani adam seni bırakmış oraya ne arama var ne sorma var bitsin demeler vs bu evlilik oyuncak degil . bu kadar kisa zamanda nasil olmus bunlar oda ayri bi sorun .

Biz 5 yıldır hep böyleydik evlenelim diye o diretti şimdi de bitsin diyor senden sonra da evlenmem diyor çünkü rahatlığına düşkündü bende calışmıyorum onun aldığı da yetmiyordu

Biz 5 yıldır hep böyleydik evlenelim diye o diretti şimdi de bitsin diyor senden sonra da evlenmem diyor çünkü rahatlığına düşkündü bende calışmıyorum onun aldığı da

Biz 5 yıldır hep böyleydik evlenelim diye o diretti şimdi de bitsin diyor senden sonra da evlenmem diyor çünkü rahatlığına düşkündü bende calışmıyorum onun aldığı
Konu maddi değilse ya özgürlüğüne duskunse aldatma şüpheleriniz var çünkü. Adam kafada bitirdiyse size yazik olur

biz sizin hayat hikayenizi bilmek zorunda mıyız?
biraz düzgün yazın konuları açarken ne yazdığınız bile okunmuyor.

Arkadasim sakamisin ?

1 Adam seni aldatmis
2 cinsellik yok
3 sonra whatsapta kari kiz fotolari goruyorsun sana hesap bile vermiyor
4evden kovuyor
5 ayrilalim diyor
Hala sen ne halt etmeye ugrasiyorsun bu adam icin yok yani istemiyor bu adam seni gurursuzluk neden yapiyorsun
Bitmis zaten bu evlilik neden yapiyorsun bunu kendine

Evdedir konusmuyoruz ki
Canım evdedir ama kimledir bide o var bu adam sabıkalı. Kendinde kusur aramayı birak . acaba söylemi yaptim ondan mi böyle oldu diye suçlama kendini , sende bsey yok. dırdırda edersin ilgide istersin kadın başka ne isterki? ilgide göstermiyorsa ne diye koca bu. Adam sevse duramaz aramadan sormadan görmeden yapamaz .evinde karısı olsun ister . Bunun gözü dışarda ailende arkandaysa git davanı ac. şimdiden böyleyse 5 6 sene sonra ne olacak dahs ilişki tazeyken bunu yapan ilerde neler neler yapar. Gençliğini bunla heba etme derim sevip sevilebileceğin kişiler elbet çıkar karşına. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…