- 4 Nisan 2022
- 255
- 65
- 28
- 31
- Konu Sahibi Melisaaam575757
-
Konularına soyle bir göz attım bilmediğim icin. Daha evleneli coK olmamışArkadaşlar daha öncede hep anlatmıştım size tartışmalari , ve bu sefer debayram da ettik kvga ve işte bitti bitsin artık fln dedi bana. Ve byram da ben annemlerdeydim geldi byrmlsti gitti vve hala beni almya gelmedi hiç yzmiyor aranıyorda hep tehdit ediyor bni ayrilmkla fln sizce npmalym ya ? Vllada üzgünüm ya
AliskanlikKonularına soyle bir göz attım bilmediğim icin. Daha evleneli coK olmamış
Cinsellik yok
Ilgi yok muhtemelen aldatıyor
Sen neden ayrılmak istemiyorsun ?
Ben bnmle ilgilenmiyosun dye fzla mi üzerine gdyrm anlmdm ama oda bnmle hiç ilgilenmiyrKonularına soyle bir göz attım bilmediğim icin. Daha evleneli coK olmamış
Cinsellik yok
Ilgi yok muhtemelen aldatıyor
Sen neden ayrılmak istemiyorsun ?
Valla basit görülen bi alışkanlık kelimesi tüm hayatinizi mahvedebilir iyi düşünün derim . Hani adam seni bırakmış oraya ne arama var ne sorma var bitsin demeler vs bu evlilik oyuncak degil . bu kadar kisa zamanda nasil olmus bunlar oda ayri bi sorun .Aliskanlik
Biz 5 yıldır hep böyleydik evlenelim diye o diretti şimdi de bitsin diyor senden sonra da evlenmem diyor çünkü rahatlığına düşkündü bende calışmıyorum onun aldığı da yetmiyorduValla basit görülen bi alışkanlık kelimesi tüm hayatinizi mahvedebilir iyi düşünün derim . Hani adam seni bırakmış oraya ne arama var ne sorma var bitsin demeler vs bu evlilik oyuncak degil . bu kadar kisa zamanda nasil olmus bunlar oda ayri bi sorun .
Biz 5 yıldır hep böyleydik evlenelim diye o diretti şimdi de bitsin diyor senden sonra da evlenmem diyor çünkü rahatlığına düşkündü bende calışmıyorum onun aldığı daValla basit görülen bi alışkanlık kelimesi tüm hayatinizi mahvedebilir iyi düşünün derim . Hani adam seni bırakmış oraya ne arama var ne sorma var bitsin demeler vs bu evlilik oyuncak degil . bu kadar kisa zamanda nasil olmus bunlar oda ayri bi sorun .
Konu maddi değilse ya özgürlüğüne duskunse aldatma şüpheleriniz var çünkü. Adam kafada bitirdiyse size yazik olurBiz 5 yıldır hep böyleydik evlenelim diye o diretti şimdi de bitsin diyor senden sonra da evlenmem diyor çünkü rahatlığına düşkündü bende calışmıyorum onun aldığı
Bitirdi heralde baksanıza almiyo bniKonu maddi değilse ya özgürlüğüne duskunse aldatma şüpheleriniz var çünkü. Adam kafada bitirdiyse size yazik olur
Kocan napiyor ki suan nerdeBitirdi heralde baksanıza almiyo bni
biz sizin hayat hikayenizi bilmek zorunda mıyız?Arkadaşlar daha öncede hep anlatmıştım size tartışmalari , ve bu sefer debayram da ettik kvga ve işte bitti bitsin artık fln dedi bana. Ve byram da ben annemlerdeydim geldi byrmlsti gitti vve hala beni almya gelmedi hiç yzmiyor aranıyorda hep tehdit ediyor bni ayrilmkla fln sizce npmalym ya ? Vllada üzgünüm ya
Evdedir konusmuyoruz kiKocan napiyor ki suan nerde
Neyii anlamadın diğerleri anlamış ama o zmn okuma sende ?biz sizin hayat hikayenizi bilmek zorunda mıyız?
biraz düzgün yazın konuları açarken ne yazdığınız bile okunmuyor.
İnsan itilip kakılmayı nasıl alışkanlık haline getirebilir asıl sorun toplum baskısı mutsuzsanız hazır adamda isterken uzatmayın kurtulunAliskanlik
Canım evdedir ama kimledir bide o var bu adam sabıkalı. Kendinde kusur aramayı birak . acaba söylemi yaptim ondan mi böyle oldu diye suçlama kendini , sende bsey yok. dırdırda edersin ilgide istersin kadın başka ne isterki? ilgide göstermiyorsa ne diye koca bu. Adam sevse duramaz aramadan sormadan görmeden yapamaz .evinde karısı olsun ister . Bunun gözü dışarda ailende arkandaysa git davanı ac. şimdiden böyleyse 5 6 sene sonra ne olacak dahs ilişki tazeyken bunu yapan ilerde neler neler yapar. Gençliğini bunla heba etme derim sevip sevilebileceğin kişiler elbet çıkar karşına. Allah yardımcın olsunEvdedir konusmuyoruz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?