eşimi affetim pişman mıyım değilim

oketo30

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2012
61
0
0
İstanbul
14 yıllık evliyim 10 yılımda eşimin hal ve hareketleri değişmeye başladı.birşeyler olduğunu sezinlemiştim ama çıkmasını bekliyordum yani hiç ortaya çıkarma ihtiyacı duymadım çıkarsa çok üzüleceğimi biliyordum.birgün telefonum bozuldu diye benim telefonumu istedi.bende verdim ama çokta aramız iyi değildi soğuktu bna karşı nebiliyim ilgisizdi.telefonum 2 gün sonra geri geldi bende baktım ama birşeyler çıkıcağınıda biliyordum biryandan okuyorum biryandan ağlıyorum elim ayağım tutmadı.benim tek desteğim ailesinin bu duruma ona karşı cephe almasıydı.kızın numarasınıda aldım aradım seviyeli bir şekilde abla gibi nasihat ettim biz evlenicez diyo başka birşey demiyo.kızla konuştum diye eşim sölemediğini bırakmadı bana hafta sonu evde durmazdı sürekli yeni kıyafetler marka takıntısı başladı bile bile lades gibi birşey demiştim ama hiç bir zaman üzgün halimi göstermedim ona ağladıysam ondan gizli ağladım yani beni herşeye rağmen güçlü görsün diye elimden geleni yaptım.hafta sonu bir çay bahçesine oturup onun işden eve gelmesini bekledim yani ondan sonra eve girersembelki biiraz kıskanır diye yine hiç bir gelişme yok adamda artık kendi haline bıraktım iki yabancı insan olduk evde 3 ,4 ay böle sürdü sonra yavaş yavaş beni kıskanmalar başladı ailesi çok tepkiliydi belki destekleselerdi şuan ayrılmış olabilirdik ama kimseden destek alamadı eski haline geri döndü 1 çocuğumuz oldu şuan 4 yıldır herşey yolunada hafta sonu bizimle telefonu ortada duruyo yani şuan böle bir mesaj görsem dahi umrumda bile olmaz 2.ci bir şans yok çalışıyorum kendimi çok rahat geçindirebilirim bununda farkında ama beni mutlu eden pişmanlığı ve bazen yaptıklarına dalga geçip gülüyo ben affetim ama asla unutmadım amcası çok konuştu her erkeğin böle dönemleri oluyo diye çok umursamamıştım ama doğruymuş şuan ipler bende

Son düzenleme:
Peki neden pisman degilsin? Kocani cok sevdigin icin mi?

ne diyelim o zaman mutluluklar size...Insallah hep boyle devam eder de pismanligi yasamazsin.

Büyük sabır göstermiştiniz,tebrik ediyorum. Allah bir ömür boyu mutluluk versin. Bu çabaya değmiş :)

evet çok seviyordum böle birşeyi yaptığında hemen boşarım ederim diyenlere örnek olsun diye paylaştım .hiç öle olmuyor yaşamadan ahgam kesmek

nası bu kadar tepkisiz kalabiliyosun ya . herşeyi kabullenmişsin resmen. adam canı istemiş başkasıyla seni hiç umursamadan uzun süre birlikte sevgili hayatı yaşamış sende bana geri döndü diye seviniyosun. tabi sen kabul ediyosan ben seni yagılayamam o durumda olmadığım için ama bana çok ters bi durum. sen artık eşini eskisi gibi sevip güvenebiliyo musun yani. o kıza bide evlilik sözü vermiş ya ve sende birşey yokmuş gibi davranmışsın kendi haline bırakmışsın. en azından evi terketseydin birşey yapsaydın bari o sürede eşin kızla konuştuğunu olaydan haberin olduğunu bildiği halde hiç birşey söylemedi hem kızla görüşmeye hem de eve gelip gitmeye devam etti yani sen de kabullendin aklım almıyo benim şu anda çocuğunuz da yokmuş o dönemde

haklısın... bi anda yuvayı yıkmak kolay değil.. hele bi de ortada çocuk varsa
ben her zaman kestirip atılmamasını, mücadele edilmesini savunmuşumdur
bundan sonra o ipleri sıkı tut ama
mutluluklar...

deneme mesajı...

Son düzenleme:
Büyük sabır göstermiştiniz,tebrik ediyorum. Allah bir ömür boyu mutluluk versin. Bu çabaya değmiş :)

şimdi bunu yazarken beni arıyor bi taraftan da bişey istiyomusun marketten diye bilse bunu paylaştığımı.bence 1 şans verilmeli die düşünüyorum ne biliyim mücadele etmeli biz bu evliliğe kolay başarmadık ayrılmak 5 dk iş 14 yıllık mazimiz var acı tatlı

ben boşarım hemde bir an bile düşünmeden...
sizin gibi aslaaa olamam

14 yıl olmuş insallah bundan pişman olan taraf siz olmazsınız

zor şeyler yaşamışsınız .Allah bir daha yaşatmasın diyorum.

fakat '' ben affettim ama unutmadım '' demişsiniz.

unutmamak içten içe affedememektir bana göre.

-----------

( burada boşarım ederim diyenlere örnek olay evet. tabiri caizse siz bekara koca boşamak kolay diyorsunuz ama herkesin bunu kaldırabilirliği farklı olur netice de.

Şimdi de siz ahkam kesiyorsunuz bilmem farkında mısınız ? Burada kimsenin aldatılan kadına el birliğiyle suratına iki elham bir ihlas okuyalım düzelir kocan demesini bekleyemezsiniz değil mi ? Siz kazanmışsınız ya da öyle sanıyorsunuz bilemem ama bunu sanki bir lutufmuş gibi de anlatmanız bana garip geldi açıkçası..Size mutluluklar zira burada bütün aldatılmaların mutlu sonu sizinki gibi olmuyor.

Allah bidaha yasatmaz insallah, zor dönemlerden gecmissin belliki.

Ilerde esim olacak adam beni aldatirmi, aldatmazmi bilmiyorum,
affedermiyim affetmezmiyim bunuda bilmiyorum.

Sanirim artik sunu düsünmeye basladim:
Her erkek aldatir, ve her kadinin kaderidir aldatilmak.
Artik bunu yapmayan erkek yok diye düsünmeye basladim..
Ne aci..

sadec sunu merak ediyorum..
hersey tazelendi kesinlikle şüpe etmiyorum diyebiliyormusun..
ramazanda geceleri uyku tutmuyodu ikimizide cok su içmekten gece wc ye gitmekten
valla yatakta kaafmı kaldırdıgımda eşim yoksa nerdeydin sorma gereği hissediyodum
tama mwc de ama kesinlikle 100 de 100 güvenmem ben erkek kısmına..

insan sevince deliye dönüyo,yapmayacagı şeyleri yapıyor.FAKAT ONLAYKEN AKLINDANDA ŞUNU ATAMIYOSUN<.ACABA O KADINADA BUNLARI YAPTIMI,GÜZEL CÜMLELER KURDUMU,ONUDAMI BOYLE SEVDİ...çok zorr bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…