Şimdi de siz ahkam kesiyorsunuz bilmem farkında mısınız ? Burada kimsenin aldatılan kadına el birliğiyle suratına iki elham bir ihlas okuyalım düzelir kocan demesini bekleyemezsiniz değil mi ? Siz kazanmışsınız ya da öyle sanıyorsunuz bilemem ama bunu sanki bir lutufmuş gibi de anlatmanız bana garip geldi açıkçası..Size mutluluklar zira burada bütün aldatılmaların mutlu sonu sizinki gibi olmuyor.
eski calıştıgım yerd bi bey vardı
karısı ondan daha cok kazana biri lap diye işyerine gelirdi onu kontrol ederdi
ama yine becerip adam asnafişna ederdi
bi de üstelik damda kalp pili vardı bigün hık deyip gidecek diye korkuyoduk..
zaten sorun bu yani düzelme şansı belki olur biri böle bişey yazınca yardım edin falan diye hemen yaşayanıda yaşamayanıda evliside bekarıda ben olsam g-hemen boşarım kimin ne yaşadığını kendi harici kimse bilemez böle insanlara sözüm körüğünüzü alın gelin düzelmeyecek durumda ise zaten kangren olmuş dönüşü yok ben eşimi tanıyordum ve düzeleceğine inandığım için mücadele ettim
ben her şeyini alıp öyle boşardım. hiçbir şeyi olmazsa sevgilisi de olmaz
zor şeyler yaşamışsınız .Allah bir daha yaşatmasın diyorum.
fakat '' ben affettim ama unutmadım '' demişsiniz.
unutmamak içten içe affedememektir bana göre.
-----------
( burada boşarım ederim diyenlere örnek olay evet. tabiri caizse siz bekara koca boşamak kolay diyorsunuz ama herkesin bunu kaldırabilirliği farklı olur netice de.
bir şeye deyinmek istiyorum herkesın ağzında ''bekara karı boşamak kolay'' bekarkende aynı şeyleri düşünüyodum evlendım hala düşüncelerim aynı değişen birşey yok tamamen kişilikle duruşla alakalı bir durum bu anlayıp anlamamakla alakası yok....yuva kolay kurulmuyor ama bunu sadece kadın düşünüyor erkeklere göre hava ne kadar da hoş tek taraflı caba olmaz ...
inşalllah böyle gider...
napimm herseyini..
aldatıp beni boşayıp yenisini almaya niyetlenen
zaten bana bişeyuini bırakmamanın yolunu coktan hesaplamıştır..
Arkadaşım, öncelikle yaptığın şey bir marifet değil. Hatta pek çok insan için mide bulandırıcı bir şey, sen tüm o yaşananlardan sonra hala mutluysan o senin farklılığındır... Bu bahsettiklerini yaşayıp da mutlu olabilecek kadın zor bulursun, istisnalar kaideyi bozmaz.
Adam seni aldatmış. Elalemin kadınına giden, onunla zaman geçiren paçavra adam hiçbir şekilde benim kocam olamaz. O adam kirlidir, beni zaten ezip geçmiştir. Hiç de "aman kocacığımı elimde tutayım, erkektir, gözü kaymış" demem. Acaba o benim gözümün kaymalarını kabul eder miydi? Ben edebimi takınıyorsam karşı taraftan da aynı muameleyi beklerim, ha uymuyorsa defolur gider ve bu benim fevri tavrım olmaz. Şerefim olur.
Her erkeğin öyle dönemleri oluyormuşmuş... Lafa bakın amcadaki... Her erkek namussuz değildir. Ben ne namuslu erkekler gördüm, onların hakkını yemiş oluyorlar bu şekilde. Ayrıca bunu diyerek akılları sıra bu durumu meşrulaştırmaya çalışıyorlar. Erkeğin f*hişeliğini kanıksatacaklar akıllarınca, avuçlarını yalarlar.
"hemen boşanırım diyenlere örnek olsun diye yazdım" demişsin, sağ ol kardeş, senin miden genişmiş de gelip de bunu bize örnek olarak gösterme.
Yuva yıkmak bu kadar kolay olmasın mantığı güdüyorsundur eminim... De bacım, yuva nedir biliyor musun? 1 kadınla bir erkeğin aşkı, sevgisi oluşturur yuvayı, yavrular da o mutluluğa mutluluk katar. Senin bahsettiğin adamlarla yuva falan olmaz, zoraki evlilik olur...
Normalde senin tercihindir der karışmazdım da kendin de demişsin ki "örnek olmak" istiyorum. Sağ ol, bacım, kalsın.
bazı erkeklerin gözü mal mülk görmüyor, boşan gitte kurtulayım diyenler var. parası olmayınca sevgilisi de basar tekmeyi
ne malımdan geçerim ne de sevgilimden diyorsa o ayrı tabi...
hakkınızda hayırlısı düzelmenize sevindim ama gerçekten zor bir süreç geçirmişsiniz..
şimdi rahatça anlatıyorsunuz da o zamanlar eminim çok sıkıntı çekmişsinizdir
şimdi ben böle oldu boşandım desem beni ayakta alkışlardınız ama hertürlü zorluğu çekende ben olurdum siz sadece boşan diye yorumlar yapardınız siz bilgisayarı kapatınca herşey bitiyor 1 çatı altında 2 kişi kalıyoruz diyorum ya sizin gibi düşünen karı boşamak kolay
tabii böle bir dertleşicek kimsem de yoktu çünkü ailem şehir dışında arkadaşım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?