eşimi affetim pişman mıyım değilim

zaten sorun bu yani düzelme şansı belki olur biri böle bişey yazınca yardım edin falan diye hemen yaşayanıda yaşamayanıda evliside bekarıda ben olsam g-hemen boşarım kimin ne yaşadığını kendi harici kimse bilemez böle insanlara sözüm körüğünüzü alın gelin düzelmeyecek durumda ise zaten kangren olmuş dönüşü yok ben eşimi tanıyordum ve düzeleceğine inandığım için mücadele ettim

eski calıştıgım yerd bi bey vardı
karısı ondan daha cok kazana biri lap diye işyerine gelirdi onu kontrol ederdi
ama yine becerip adam asnafişna ederdi
bi de üstelik damda kalp pili vardı bigün hık deyip gidecek diye korkuyoduk..

ben her şeyini alıp öyle boşardım. hiçbir şeyi olmazsa sevgilisi de olmaz

sakınan göze çöp batarmış..

ne yaparsa yapsın kadın adamın içinde olduktan sonra..

Arkadaşım, öncelikle yaptığın şey bir marifet değil. Hatta pek çok insan için mide bulandırıcı bir şey, sen tüm o yaşananlardan sonra hala mutluysan o senin farklılığındır... Bu bahsettiklerini yaşayıp da mutlu olabilecek kadın zor bulursun, istisnalar kaideyi bozmaz.

Adam seni aldatmış. Elalemin kadınına giden, onunla zaman geçiren paçavra adam hiçbir şekilde benim kocam olamaz. O adam kirlidir, beni zaten ezip geçmiştir. Hiç de "aman kocacığımı elimde tutayım, erkektir, gözü kaymış" demem. Acaba o benim gözümün kaymalarını kabul eder miydi? Ben edebimi takınıyorsam karşı taraftan da aynı muameleyi beklerim, ha uymuyorsa defolur gider ve bu benim fevri tavrım olmaz. Şerefim olur.

Her erkeğin öyle dönemleri oluyormuşmuş... Lafa bakın amcadaki... Her erkek namussuz değildir. Ben ne namuslu erkekler gördüm, onların hakkını yemiş oluyorlar bu şekilde. Ayrıca bunu diyerek akılları sıra bu durumu meşrulaştırmaya çalışıyorlar. Erkeğin f*hişeliğini kanıksatacaklar akıllarınca, avuçlarını yalarlar.

"hemen boşanırım diyenlere örnek olsun diye yazdım" demişsin, sağ ol kardeş, senin miden genişmiş de gelip de bunu bize örnek olarak gösterme.

Yuva yıkmak bu kadar kolay olmasın mantığı güdüyorsundur eminim... De bacım, yuva nedir biliyor musun? 1 kadınla bir erkeğin aşkı, sevgisi oluşturur yuvayı, yavrular da o mutluluğa mutluluk katar. Senin bahsettiğin adamlarla yuva falan olmaz, zoraki evlilik olur...

Normalde senin tercihindir der karışmazdım da kendin de demişsin ki "örnek olmak" istiyorum. Sağ ol, bacım, kalsın.

Ben affedebilir miyim hayır

unutabilir miyim hayır

en az bir şüphe duyarmıyım evet

ufak bir şüphe duyduğumda başına kakar mıyım evet

bu şekilde evlilik ne derece yürür HİÇ BİR ŞEKİLDE....

herkesin yapısı farklı ben affetmeyen kısmındayım kendi kendine bir sor bence sen bu şekilde yapmış olsaydın aldatsaydın 14 yılın hatrını düşünür müydü eşin yoksa seni elaleme rezil mi ederdi ??

neyse ömür boyu mutlu olursunuz inşallah ama sen nekadar güvenebilirsin bu adama bilemem.

telefonunu ortada bırakması güven teşkil etmiyor hatlar cok uygun fiyata telefon olmadanda insan aldatabilir . . . bilmiyorummmm garipp ben yapamazsım bir daha asla güvenemezdim ikinci şansı hak ettiğine inanmıyorum .

bekara karı boşamak kolay gelir dersen evliyim ve başıma gelse aynı şekilde söylediğim gibi yaparım . . .

Son düzenleme:

inşalllah böyle gider...

ben her şeyini alıp öyle boşardım. hiçbir şeyi olmazsa sevgilisi de olmaz

napimm herseyini..
aldatıp beni boşayıp yenisini almaya niyetlenen
zaten bana bişeyuini bırakmamanın yolunu coktan hesaplamıştır..

işte beni çok iyi anlamışsın uzaktan davul sesi hoş geliyor burda anlattığım özeti

hakkınızda hayırlısı düzelmenize sevindim ama gerçekten zor bir süreç geçirmişsiniz..

şimdi rahatça anlatıyorsunuz da o zamanlar eminim çok sıkıntı çekmişsinizdir

bir şeye deyinmek istiyorum herkesın ağzında ''bekara karı boşamak kolay'' bekarkende aynı şeyleri düşünüyodum evlendım hala düşüncelerim aynı değişen birşey yok tamamen kişilikle duruşla alakalı bir durum bu anlayıp anlamamakla alakası yok....yuva kolay kurulmuyor ama bunu sadece kadın düşünüyor erkeklere göre hava ne kadar da hoş tek taraflı caba olmaz ...

aynen öyle hemen bu lafı söylerler deli oluyorum bende.

şuan mutlu olmanıza sevindim, allah bozmasında yinede bu başlık garip geldi bi derdin yok sonuçta
benzer durumda olanlara hemen boşan diyosunuz ibret olsun diye yazdım boşanmak kolay değil diyosunda şuan sende eleştirdiğin benzer bişeyi yapıyosun, herkesin ilişki dinamiği, bu iki kişinin karakteri vs.. vs.. farklı, sende eleştirdiğin insanlar gibi genel geçer konuşuyorsun şuan
altadılan kimse boşanmasa senin gibi mutluluğa kavuşacak diye bi şart yok, belkide affedip bin beter olacak nerden bilebilirsin

Son düzenleme:
konu sahibi yasamıs atlatmıs demekki cok seviyordu ayrılamadı..
ama ben olsam ne yapardım bilmiyorum ben olsam demek bile,
rahatsız etti benii..
konu sahibi inşallah pişman olmazsın..
kararına saygı duymak lazım...:26:

inşalllah böyle gider...

napimm herseyini..
aldatıp beni boşayıp yenisini almaya niyetlenen
zaten bana bişeyuini bırakmamanın yolunu coktan hesaplamıştır..

bazı erkeklerin gözü mal mülk görmüyor, boşan gitte kurtulayım diyenler var. parası olmayınca sevgilisi de basar tekmeyi

ne malımdan geçerim ne de sevgilimden diyorsa o ayrı tabi...

şimdi ben böle oldu boşandım desem beni ayakta alkışlardınız ama hertürlü zorluğu çekende ben olurdum siz sadece boşan diye yorumlar yapardınız siz bilgisayarı kapatınca herşey bitiyor 1 çatı altında 2 kişi kalıyoruz diyorum ya sizin gibi düşünen karı boşamak kolay

bazı erkeklerin gözü mal mülk görmüyor, boşan gitte kurtulayım diyenler var. parası olmayınca sevgilisi de basar tekmeyi

ne malımdan geçerim ne de sevgilimden diyorsa o ayrı tabi...

yaa bide aldatan erkeğin sevgilisi diyorya zaten evlilikleri bitmişti
yataklarını bile ayırmışlardı
sanki baslarını tutyodu tövbe estagfurullah..

Yürekten affettim bana yaşattıklarını. Ama unutmam mümkün değil. Untursam atalete sürüklerinim, unutursam hatanın tekrarı halinde aynı ruh haline bürünüp canını yakamam. İnsan olana şans bir kez verilir. Kıymet bilirse ne ala, bilemez ise kapının dışında kendine ölümlerden ölüm beğensin

Sen eğer boşansaydım, başıma şunlar şunlar gelirdi demedin. Ben bunları yaşadım ve boşanmadım, çok da mutluyum sizlere de örnek olayım öyle hemen boşanılmaz tarzı bir şeyler yazmışsın...

Eğer bunu örnek olma iddiasıyla anlatmasaydın zaten senin düşüncen der saygı duyardım... Ama şu an anlaşılıyor ki sen mecbur olduğun için boşanmamışsın. Biz zaten biliyoruz ki bunları yaşayıp da mecbur olmadığı halde o adamla evli kalacak kadın milyonda birdir.

Ayrıca bunları yaşadım ama mecburum, boşanırsam kötü şeyler olur kendi adıma demedin... Sen çok farklı anlatmışsın ilk mesajında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…