- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
işte beni çok iyi anlamışsın uzaktan davul sesi hoş geliyor burda anlattığım özeti
Ben affedebilir miyim hayır
unutabilir miyim hayır
en az bir şüphe duyarmıyım evet
ufak bir şüphe duyduğumda başına kakar mıyım evet
bu şekilde evlilik ne derece yürür HİÇ BİR ŞEKİLDE....
herkesin yapısı farklı ben affetmeyen kısmındayım kendi kendine bir sor bence sen bu şekilde yapmış olsaydın aldatsaydın 14 yılın hatrını düşünür müydü eşin yoksa seni elaleme rezil mi ederdi ??
neyse ömür boyu mutlu olursunuz inşallah ama sen nekadar güvenebilirsin bu adama bilemem.
telefonunu ortada bırakması güven teşkil etmiyor hatlar cok uygun fiyata telefon olmadanda insan aldatabilir . . . bilmiyorummmm garipp ben yapamazsım bir daha asla güvenemezdim ikinci şansı hak ettiğine inanmıyorum .
bekara karı boşamak kolay gelir dersen evliyim ve başıma gelse aynı şekilde söylediğim gibi yaparım . . .
şimdi ben böle oldu boşandım desem beni ayakta alkışlardınız ama hertürlü zorluğu çekende ben olurdum siz sadece boşan diye yorumlar yapardınız siz bilgisayarı kapatınca herşey bitiyor 1 çatı altında 2 kişi kalıyoruz diyorum ya sizin gibi düşünen karı boşamak kolay
Sen eğer boşansaydım, başıma şunlar şunlar gelirdi demedin. Ben bunları yaşadım ve boşanmadım, çok da mutluyum sizlere de örnek olayım öyle hemen boşanılmaz tarzı bir şeyler yazmışsın...
Eğer bunu örnek olma iddiasıyla anlatmasaydın zaten senin düşüncen der saygı duyardım... Ama şu an anlaşılıyor ki sen mecbur olduğun için boşanmamışsın. Biz zaten biliyoruz ki bunları yaşayıp da mecbur olmadığı halde o adamla evli kalacak kadın milyonda birdir.
Ayrıca bunları yaşadım ama mecburum, boşanırsam kötü şeyler olur kendi adıma demedin... Sen çok farklı anlatmışsın ilk mesajında.
ben mecbur değilimki çalışıyordum ve çocuğumda yoktu gözünün yaşına bakmazdım sadece sevgim için mücadele ettim 1 kötü gidip başıma 1 iyimi gelicek
merak ediyorum acaba eşiniz 3-4 aydan daha uzun süre dönmeseydi siz boşanmayı ne zaman düşünmeye başlardınız
yoksa görmezden devam mı ederdiniz kendiliğinden gelene kadar
ben mecbur değilimki çalışıyordum ve çocuğumda yoktu gözünün yaşına bakmazdım sadece sevgim için mücadele ettim 1 kötü gidip başıma 1 iyimi gelicek
emin ol bir arkadaşım da böle birşey yaşadı ve boşan dedim ne tutuyosun adamı dedim ama yaşayınca olmuyor hemen boşanmak arkadaşım
oketo illa basına birinin gelmesini bekleme zaten yani biz kadın olarak illa biri ile hayatımızı daim ettirmek zzorunda değilizz..
ama sen bir yükün altına girmişsin
bu durumu kaldırmıssın ..
sana hesap sormaya hakkım oldugunu düğşünmüyorum..
ama biri gidip basıma daha iyisimi gelecek dersen..
demekki asıl affetmenin sebebi yanlız kalmamak sonucunu cıkartırım ben burdan..:26:
Arkadaşım, öncelikle yaptığın şey bir marifet değil. Hatta pek çok insan için mide bulandırıcı bir şey, sen tüm o yaşananlardan sonra hala mutluysan o senin farklılığındır... Bu bahsettiklerini yaşayıp da mutlu olabilecek kadın zor bulursun, istisnalar kaideyi bozmaz.
Adam seni aldatmış. Elalemin kadınına giden, onunla zaman geçiren paçavra adam hiçbir şekilde benim kocam olamaz. O adam kirlidir, beni zaten ezip geçmiştir. Hiç de "aman kocacığımı elimde tutayım, erkektir, gözü kaymış" demem. Acaba o benim gözümün kaymalarını kabul eder miydi? Ben edebimi takınıyorsam karşı taraftan da aynı muameleyi beklerim, ha uymuyorsa defolur gider ve bu benim fevri tavrım olmaz. Şerefim olur.
Her erkeğin öyle dönemleri oluyormuşmuş... Lafa bakın amcadaki... Her erkek namussuz değildir. Ben ne namuslu erkekler gördüm, onların hakkını yemiş oluyorlar bu şekilde. Ayrıca bunu diyerek akılları sıra bu durumu meşrulaştırmaya çalışıyorlar. Erkeğin f*hişeliğini kanıksatacaklar akıllarınca, avuçlarını yalarlar.
"hemen boşanırım diyenlere örnek olsun diye yazdım" demişsin, sağ ol kardeş, senin miden genişmiş de gelip de bunu bize örnek olarak gösterme.
Yuva yıkmak bu kadar kolay olmasın mantığı güdüyorsundur eminim... De bacım, yuva nedir biliyor musun? 1 kadınla bir erkeğin aşkı, sevgisi oluşturur yuvayı, yavrular da o mutluluğa mutluluk katar. Senin bahsettiğin adamlarla yuva falan olmaz, zoraki evlilik olur...
Normalde senin tercihindir der karışmazdım da kendin de demişsin ki "örnek olmak" istiyorum. Sağ ol, bacım, kalsın.
yorumunuza saygım sonsuz ama ben kaçarak evlendim yani aileme bişey diymedim beklemekle yetindim kendin buldun kendin yaptın derler ya bu lafları duyucağımı biliyordum ama eğer eşim hala huyu aynı olup devam etseydi kendime bir hayat kurardım asla 2. şansı olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?