Eşimi affetmeli miyim?

Kesin bin pismandir. Kesin bir daha yapmicaktir cokda seviyordur seni.
Insan sevdigine siddet uygulayamaz kimse kusura bakmasin hala da napmaliyim diyorsan yazik sana.

dovdu ama pısman aldattı ama pısman kavga ettık ama pısman cıcek aldı hep amalar sankı burda kı hanımlara birseyler ıspatlanmaya calısılıyor gıbı zaten yanında kalarak hazmetmeye calısmıssın affedıceksın hayat senın karar senın canım kımse mudahale edemez ki devam nıtelıgınde gereksız bır konu olmuş hadı hayırlısı o zaman valla.

Ben o ilk tokatta onu affetigim icin cok pismanim 2 sene boyunca rutin araliklarla ben dayak yedim o da pismanim dedi agladi burnu surtsun die evden gittim olmadi evden attim yine burnu surtsun die karakollara kostum surtmuyor arkadas bunlarinki nasil bir burunsa surtmuyor bana en son kozunu oynadi kendini boruya asti ne mi yaotim o ambulansa hastanew gitti bende ewyalarini anasinin kapisina anlayacagin bunlar asla oisman olmaz

Bebek konusunu en yakın arkadaşım da hamile olmak için uğraşıyor onun adına da sorular soruyorum burda,.
Affet deseniz affetmicem tabi de siz olsanız ne yapardınız

ben olsam zaten yapacağımı o gün yapmıştım
arkadaşım zaten sen o evde olaydan yasadıysan affetmişsindir
daha da uzatma artık belli ne yapacağın
bize bir ley ispatlamak zorunda değilsin
kimse sana niye affettin diye boğazına yapışmaz kocan gibi
ama tekrar olursa da burada affet diyecek kadınlar gelip seni adamın elinden kurtaermayacak
siz ilişkiniz de başbaşasınız ne yaşarsanız kendinize
hayat sizin

neden boğazınıza yapıştı ?
Tartıştık olay büyüdü ben oturuyordum dizi izliyordum sinirlenip bağırmaya başladı ben de cevap verdim o da üstüme geldi ben de içeri gittim daha büyümesin diye,,arkamdan geldi boğazıma yapıştı geri elini çekti sıkmadan,.amacı beni korkutmakmış cevap vermemeliymişim kadın hep alttan alır susarmış

ben olsam zaten yapacağımı o gün yapmıştım
arkadaşım zaten sen o evde olaydan yasadıysan affetmişsindir
daha da uzatma artık belli ne yapacağın
bize bir ley ispatlamak zorunda değilsin
kimse sana niye affettin diye boğazına yapışmaz kocan gibi
ama tekrar olursa da burada affet diyecek kadınlar gelip seni adamın elinden kurtaermayacak
siz ilişkiniz de başbaşasınız ne yaşarsanız kendinize
hayat sizin
Yoo ona söyledim seni affetmicem dedim
Ama evden nasıl gidiyim babam tedavi görüyor morale ihtiyacı var gidip herşeyi ona anlatamam

Tartıştık olay büyüdü ben oturuyordum dizi izliyordum sinirlenip bağırmaya başladı ben de cevap verdim o da üstüme geldi ben de içeri gittim daha büyümesin diye,,arkamdan geldi boğazıma yapıştı geri elini çekti sıkmadan,.amacı beni korkutmakmış cevap vermemeliymişim kadın hep alttan alır susarmış
Bu adamı mı affedeceksiniz? Kadın susar, alttan alır demek.. Susmadıgın her konuda bunu yaşatacak o zaman?
Pişman dediğiniz bu mu yani?

Bu adamı mı affedeceksiniz? Kadın susar, alttan alır demek.. Susmadıgın her konuda bunu yaşatacak o zaman?
Pişman dediğiniz bu mu yani?
Düşünceleri bunlar evet..çünkü kendi annesi de böyle yani kv çok iyi kadın ama hiç konuşmaz hep susar ben ilk defa öyle kv gördüm..kendi annesi gibi olayım istiyor diye düşünüyorum..
Peşimde dolanıyor günlerdir

Düşünceleri bunlar evet..çünkü kendi annesi de böyle yani kv çok iyi kadın ama hiç konuşmaz hep susar ben ilk defa öyle kv gördüm..kendi annesi gibi olayım istiyor diye düşünüyorum..
Bundan sonra hep susup alttan alacaksınız yani?

şimdi baban hasta.
sen de kocanı bunaltmaktan, arkadaşlıklarını bitir demekten vazgeç.
kocanı bu raddeye getirenin senin suçun olduğunu düşünüyorum.

bu kadar hatalı olmana rağmen boğazına sarılmasının affı olmaz.
ama madem affedeceksin bence de susmayı dene.

Çocuk istiyor da sırf bu yüzden affetmek istiyor gibisiniz
Yazık günah ya
Kendi hayatınız kötü bir de bi çocuğu mutsuz etmenin ne alemi var sırf sizin illa çocuğum olsun diye istediğiniz için.
Çocuk olunca değişir diye bir şey yok bunu da unutma

Boğazına mi yapisti?
Affetmeli miyim diye sormussun?

Affet...

Boğazına 2.kez yapisip başarılı olduğunda...
Adalet affetmeyecek nasılsa!

Back
X