eşimi ailesini evini SEVEMİYORUM...

yok bilerek kalkmadı.çok yakın arkadasım evleniyodu.9 da kuaförde randevu vardı.beni götür dedim.götürmem o saatte dedi.ben de babamın arabasıyla gittim onlara.o da bilerek kahvaltıya kalkmadı.babasına ben gidiyorum demedim.o hatam olabilir.ama karsımda aynı eşim gibi birini görmek beni yıktı resmne.o küfürler hakaretler.insan hata yapabilir de yerin dibine sokmak gerekmez.cahildir hata yapar dersin.ama onlarda öyle değil.küfürle dayakla halledilir.annem dedi ki sen söyledin dmi kızıma vur uslanır diye.babası da laftan anlamayana lazım dedi.yani hiç hata yapmış oğlum demedi bu konuda bile.ben şok oldum resmen.o yüzden ondan bişey beklemiyorum artık.çok acayip insanlar.dağın başında yaşayan medeniyetten uzak insanı döverek küfürle yola getireceklerini sanıyolar.
ben onların arasın boğuluyorum.onu bırak eşimle bu evde yaşarken bile boğuluyorum.
 
Valla çok dayanmışsın öyle insanlarla aynı çatı altında ne işin var git sen babana o babasına kavga da çıkmazdı o zaman
 
Sevilecek bir taraflarını göremedim haklısınız. Şu an sadece kpssye odaklanın kazanın Eşinizi de boş verin
 
ilkonce kendine kizmaktan ve kendine acimaktan vaz gec.daha sonrada kafani bosalt ve derslerine konsantre ol.guzel gunler gelicek illaki ama bunu istemeli ve de bunun icin bir seyler yapmalisin
 

Ah canım be, evlenmeden önce hiç farketmedin mi böyle olduklarını, kendini yakmışsın. İnsanın kendi babasının bile hakaret etmeye hakkı yokken kayınpeder de kim oluyormuş. Bence hemen boşanma ve hakaret davası aç, yol ver gitsin.
 
Cnm ya okuyunca cok uzuldum. Ben de sesin çıkmayınca işler rayında gidiyor diye düşünmüştüm. Dışardan destek almalısın. Bu işin icinden başka türlü cıkamayacaksın gibi. Allah yardımcın olsun cok cok üzüldüm
 
bi ara öyleydi ama insan da karşılık bekliyo iyi niyetine.
yarın arayıp randevu alcam.
ama evliliğimi kurtarmak için değil.
kendi ruh sağlığım için.
kafamda bin bir soru ile gezmekten yoruldum.
ve ben evliliği yürütemyiorum.bütün yük bendeyken yapamıyorum bunu
 
ilkonce kendine kizmaktan ve kendine acimaktan vaz gec.daha sonrada kafani bosalt ve derslerine konsantre ol.guzel gunler gelicek illaki ama bunu istemeli ve de bunun icin bir seyler yapmalisin
ya ben bu şartlara boyun eğip ömrüm boyunca mutsuz olmak istemiyorum.
ailem bunu görmüş ve bundan başka bi şekilde yol gösteremiyolar.bi de küçük bi ilçede ömürlerini geçirmişler.onlara da kızamıyorum.8 ayda tak diye boşansın kimse istemez çocuğu için.
özel bi psikolog olmasa bile devlet hastanelerindekilere gitmek istiyorum.belki de sandığım kadar çıkmaz bi yolda değilimdir.biraz iyi gelir bana konuşmak.bilen birinin yol göstermesi.
 
Bu ne böyle ya Allah kolaylik versin.pardon da nereli bunlar.memleket ayrımı için değil de,kendi anne baba evinde kalmamak artık hangi yöre de kalmış.
Eşin değişse herşey degisir.onların aynı kalması bile etkilemez.umarım herşey yoluna girer olumlu veya olumsuz. Kpss yi de umarım kazanirsin hayat önünde
 
allah yardimcin olsun canim. cok zor ya bu durumda bisey demek. sabret canm sabrin sonu selamettir. hayirlisiyla gir sinava kazanirsan birakip gidersen ha kazanamazsan da bos durma gir bi ise ekonomik özgürlüğünu eline al. ne isi olursa olsun marketler adam ariyo calistiracak. sakin cocuk yapmaya kalkma korun kesinlikle. ailende arkanda gibi gozuksede degil belliki. kimseye guvenme sirtini dayama. kendi ayaklarinin ustunde dur. sana senden ve allahtan baska kimse yardim edemez belliki.
 
zaten bu evlilik gonulde bitmis kagit uzerinde devam ediyor.
sIk disini,ver sinavini ve bosan o adamdan.
 
Bence kpss gecince gir bi ise calis ne ailene ne o adama muhtacsin. Ufak bi daire tut bosan gitsin o adamla omur mu gecer ya
 

Canım ben sana söyliyim devlet hastanelerini boşuna umutlanma. Bende büyük umutlarla gittim evliliğim kötü ben kötüydüm bi destek olur kafamı toplarım diye ama ben boş boş anlatırken ilaç yazıp gönderdiler. Yani paran varsa psikoloğa git. Krşılıklı sohbet rahatlarsın ama devlet hastaneleri ilaç yazıp göndermekten ibaret..
 
Aileyle aranıza mesafe koyup evliliğinizi tekrar gözden geçirin diyeceğim fakat siz " eşimden tiksiniyorum" diyorsunuz. Maalesef bu halin düzeltilebilir bir tarafı yok.

Kpss yi kazanırsınız inşaallah, kazanamazsanız da , başka bir iş başka bir yol mutlaka bulursunuz.
Bu kadar çıkmazda hissetmeyin kendinizi. Allah büyük.
Sizin şuan için yapacağınız en önemli hareket en az yara alarak çıkmak bu evlilikten.
Tartışmayın, duymayın, suratınıza bakmamasına aldırmayın.
3 ,5 para biriktirin. Şuan için masraflarınızı kısıp biriktirebilirsiniz.. Dar bir gününüzde en azından kendinizi idare edersiniz.
 
Içinde herşeyi bitir sınavına çalış ve KAZAN. Sonra sen yoluna o yolunda. Ailesini ve onu çekecek başka enayi bulsun canım
 
Sen ailemde kalacagim dediginde korkmustum ben zaten insallah hersey yolunda gider diye : ( cok uzuldum isler bayagi cigrigindan cikmis. O kayinpederine ne desemki ne desemki..vicdansiz! Nasil bir seref tasiyorsun sen ki gelinin hakkinda 'alin goturun!' gibi laflar sarfediyorsun! O gelin namusunuza serefinize bi lafmi getirmis Allahtan korkmazmisiniz yahu!

Ufff. Ne dense bos. Sinavini kazan, bi an once kendi ayaklarinin uzerinde durmaya bak. Ha diyince ayrilamiyorsun madem, ozaman sabirla biraz bekle. Hala sasiriyorum, esin nasil sana yedirdigi yemegi haram eder diye. Nasil bir insandir bu. Neyse. Aksam aksam sinirimi bozan kacinci konu oldu bu. Herkeste bir dert..
Allah sabir versin canim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…