yok bilerek kalkmadı.çok yakın arkadasım evleniyodu.9 da kuaförde randevu vardı.beni götür dedim.götürmem o saatte dedi.ben de babamın arabasıyla gittim onlara.o da bilerek kahvaltıya kalkmadı.babasına ben gidiyorum demedim.o hatam olabilir.ama karsımda aynı eşim gibi birini görmek beni yıktı resmne.o küfürler hakaretler.insan hata yapabilir de yerin dibine sokmak gerekmez.cahildir hata yapar dersin.ama onlarda öyle değil.küfürle dayakla halledilir.annem dedi ki sen söyledin dmi kızıma vur uslanır diye.babası da laftan anlamayana lazım dedi.yani hiç hata yapmış oğlum demedi bu konuda bile.ben şok oldum resmen.o yüzden ondan bişey beklemiyorum artık.çok acayip insanlar.dağın başında yaşayan medeniyetten uzak insanı döverek küfürle yola getireceklerini sanıyolar.Biraz sakin olun bu bir birikimdir mutlaka
Madem çalışmamanız sorunmuş niye evlenmiş Kv ya da Kv nin annesi de mi çalışmış sanki herkes trilyonlar alıyor ülkede
Her neyse siz de sabah daha eşiniz uyurken giderek kavgaya davetiye çıkarmışsınız sanki
Aileniz boşanırsanız size sahip çıkacak gibiler çalışın kazanın o zaman eşiniz düşünsün ben ne yapacağım diye arkanıza bakmadan gidersiniz
zaten bunların hepsi ben babamda bi gece kalmak istediğim için olduValla çok dayanmışsın öyle insanlarla aynı çatı altında ne işin var git sen babana o babasına kavga da çıkmazdı o zaman
aynı evin içinde boş verilmiyor.Sevilecek bir taraflarını göremedim haklısınız. Şu an sadece kpssye odaklanın kazanın Eşinizi de boş verin
ilkonce kendine kizmaktan ve kendine acimaktan vaz gec.daha sonrada kafani bosalt ve derslerine konsantre ol.guzel gunler gelicek illaki ama bunu istemeli ve de bunun icin bir seyler yapmalisinzaten ben de öyle dedim.ne eşim arkamda ne ailem.herkes kendi derdinde.
bu kadar da mı kötü bi insanım ben.
eşim şimdi evde yok.beni sinir eden biri yok.
benim deli gibi sınava çalışmam lazımken geldim burada birinin bana akıl vermesini bekliyorum.
kime anlatsam herkes çıkarsız kalıyo.
yok bilerek kalkmadı.çok yakın arkadasım evleniyodu.9 da kuaförde randevu vardı.beni götür dedim.götürmem o saatte dedi.ben de babamın arabasıyla gittim onlara.o da bilerek kahvaltıya kalkmadı.babasına ben gidiyorum demedim.o hatam olabilir.ama karsımda aynı eşim gibi birini görmek beni yıktı resmne.o küfürler hakaretler.insan hata yapabilir de yerin dibine sokmak gerekmez.cahildir hata yapar dersin.ama onlarda öyle değil.küfürle dayakla halledilir.annem dedi ki sen söyledin dmi kızıma vur uslanır diye.babası da laftan anlamayana lazım dedi.yani hiç hata yapmış oğlum demedi bu konuda bile.ben şok oldum resmen.o yüzden ondan bişey beklemiyorum artık.çok acayip insanlar.dağın başında yaşayan medeniyetten uzak insanı döverek küfürle yola getireceklerini sanıyolar.
ben onların arasın boğuluyorum.onu bırak eşimle bu evde yaşarken bile boğuluyorum.
bi ara öyleydi ama insan da karşılık bekliyo iyi niyetine.Cnm ya okuyunca cok uzuldum. Ben de sesin çıkmayınca işler rayında gidiyor diye düşünmüştüm. Dışardan destek almalısın. Bu işin icibi ara nden başka türlü cıkamayacaksın gibi. Allah yardımcın olsun cok cok üzüldüm
ya ben bu şartlara boyun eğip ömrüm boyunca mutsuz olmak istemiyorum.ilkonce kendine kizmaktan ve kendine acimaktan vaz gec.daha sonrada kafani bosalt ve derslerine konsantre ol.guzel gunler gelicek illaki ama bunu istemeli ve de bunun icin bir seyler yapmalisin
ayları günleri saatleri çıkarırsak dediklerini yapmak dakikalarla ölçülebilir.Bence kpss gecince gir bi ise calis ne ailene ne o adama muhtacsin. Ufak bi daire tut bosan gitsin o adamla omur mu gecer ya
ya ben bu şartlara boyun eğip ömrüm boyunca mutsuz olmak istemiyorum.
ailem bunu görmüş ve bundan başka bi şekilde yol gösteremiyolar.bi de küçük bi ilçede ömürlerini geçirmişler.onlara da kızamıyorum.8 ayda tak diye boşansın kimse istemez çocuğu için.
özel bi psikolog olmasa bile devlet hastanelerindekilere gitmek istiyorum.belki de sandığım kadar çıkmaz bi yolda değilimdir.biraz iyi gelir bana konuşmak.bilen birinin yol göstermesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?