eşimi ailesini evini SEVEMİYORUM...

Birazda ben yazayım bi kere o adamı defet ilki önce plan kur sınav sınav sınav bu ne yağ hadi kazanamadın adamı mı çekeceksin yine bir sürü alternatif üret olayları her şekliyle değerlendir boşansan annelere gitsen yine bi dert ilk kendine bir iş bul dersane saatlerine uyan hangi şehirdesin sana belki bir alternatif söyleyebilirim

Bu kadar ana baba düşkünü olmanın ne anlamı var anlamıyorum. Tamam herkes anne babasını sever de elin kızı bu sonuçta, öz anne babası değil ki bu adamlar. Kurtul bu adamdan bu ne böyle... Ben çoğunlukla anneme giderim, eşimi de götürürüm. Akşam geldiğimde kayın validemin başı ağrır nedense. İstiyorsa gebersin, bana ne? Evde kayın biraderim var, kayın babam var. Rahat edemiyorum. Rahat edemediğim evde işim ne yani? Eşime de açık açık söylüyorum. Sıkıyorsa dinlemesin. Rahatsızsan sen annende kal ben rahat edemiyorum orada diyorum yani. Sen kimsenin kölesi değilsin, kaynananı sevmek zorunda da değilsin. Kayın babanın da nerede kaldığına karışmaya hakkı yok. Boşan bu adamdan, bu aileden de kurtul. Ya da kpssye kadar dişini sık ne diyeyim. Ben olsam sıkmam da, sen annem böyle böyle diyor diyorsun. Hoş bizimkiler demez ama deseler de gider iş bulur ev tutar çalışırım yani. Ne uğraşıyorsun bu baş belalarıyla...

Evet maalesef bu tarz aileler var.. bende eski esimin ailesinden aile yapilarindan tiskindim hatta eski esimden bile tiskindim.. Aman Allahim ben nasil bir aileye denk gelmisim dedim .. ve kendimi erkenden cocuk olmadan kurtardim bastim bosanma davasini, cunku koca koca degil ailesi ne derse o.. hadi yallah dedim ve tekmeyi vurdum..

yok şimdi benim merak ettiğim şu , sizin onların gözünde ne sıfatta olduğunuz, hani anne babanızlarmış ya insan kızına böylemi davranır, hele eşinize yorum bile yapamıyorum maalesef

aynen öyle.koca kocalığını yapsa ben kimseye nefret de duymam tiksinmem de.üçünüz karar alıp beni dışlıyosunuz dedikçe hala aynı davranmaya devam ediyor kocam olcak herif.
böyle oldukça da işler çığrından çıktı.ben de anlıyım ikimizin evli olduğunu.
babası her akşam bizi arayıp kontrol ediyomuş.napıyomuşuz diye.ben ders çalışıyorum.eşim ya dışarda ya tv karşısında.hiç bi yere gitmiyomuşuz.dışarıya dolaşmaya.paranız var mı diyen yok.ama eşim bunları söylemez babasına.neden ERKEKLİK GRURU VAR YA.yemişim onun gururunu.o gururu sadece bana bağırıp çağırırken görüyoyrz nedense.
öyle bi aile ki en başta eşim.ve babası.annesine bişey diyemicem.kadın aynen benim gibi ortada kaldı o akşam.tamam oğlunu savundu benim alttan almamı filan söyledi ama en azından git boşan demedi.asla boşanmanızı istemem dedi.
ama eşimle babası kestirip attı.boşanmamıza bile onlar karar veriyo baksanıza.eşimin ağzı yok.beyni yok.dili yok.konuşmasını bilmez.ben orda böyle deseydim keşke.beynim durdu çoğu şeyi diyemedim.
eşim de evde aynı babası gibi davrandığı için nefret ediyorum ya.sanki 60 yaşında babası zihniyetinde bi adamla evliyim.hala bana yaptıklarının sonuçlarına katlancaksın diyo.
ben emirle zorla iş yapmam.yaparsam da kimsenin yüzü gülmez.beni o gece zorla o evde kalkdırttılar.noldu.çok mu mutlu oldu herkes.akşam aynı sabah kahvaltıda aynı 5 karış suratlar.

yok şimdi benim merak ettiğim şu , sizin onların gözünde ne sıfatta olduğunuz, hani anne babanızlarmış ya insan kızına böylemi davranır, hele eşinize yorum bile yapamıyorum maalesef
eş ağzını açmış annesinin babasının ağzına bakan beni hiç gören ve benden her hizmeti bekleyen biri.eşim demek bile istemiyorum artık ona.

Severekmi evlendiniz, gorucu usulumu ?
2005 den beri tanışıyoruz.benim okul bitince ailesinin zorlamasıyla evlendik.aklımızda evlilik filan yoktu.ben kpssye gircektim formasyon alcaktım filan.ama eşimin annesi maşallah kadın diktatör gibi oğlunu yönettiği için.ikisi de oğlunu gerizekalı bişeyden anlamaz yumurta bile kıramaz gibi gördükleri için beni hizmetçi diye tuttular.kavga gürültü salonu tuttular.hep kavga ediyoduk.sonra ben nişan atmak istedim ailem yanaşmadı.neymiş evlenirsek kavga etmezmişiz.gördük çok etmiyoruz.valla şimdi kendime bile acımıyorum.bile bile bu evliliği yaptığım için.

1 seans 150 200tl.
mümkün değil gidemem.ancak kpss geçer bi işe girerim.ama o zaman da kpss olmazsa dersane parası biriktirmek için gidemem.gerççi sınavdan sonra ne olur bilmiyorum.eşim en son sınavdan sonra git demişti.inşallah kazanırsın da defolop gidersin demişti.
şöyle bi düşününce bu evde çıkar ne için kaldığımı bilmiyorm.
sınavdan sonra da kötü giderse kalkıp kardeşimin yanına gitcem..5 gün sonra da bayram var.madem bu noktaya geldi ve herkes memnun bu durumdan.şimdi elim kolum bağlı yapamadığımı o zaman yapcam

ailen çok kıymetliyse git gelme demiş tabiki kıymetli insan kendi anne babası bir yana dünya bir yana. bunlar ailecek deli galiba

ya Allah aşkına sana bunları yapan adama birde hizmet mi ediyorsun
hiçbirşey yapma elini hiçbirşeye sürme
dersine çalış

aynı benim yaşadıklarım.seneler geçti anladım ki herşey eşinde bitiyor.kv ve kp ağzını tıkıyacak tek kişi o.Allah sabır versin canım böyle koca çok zor.

1. sizin çalışmadığınız biilerek evlenmiş neden benimseyip karısı gibi davranmıyor neden benim paramı yior gibi bir düşünce var
2 ailenize düşkünsüzünü sanırım evlenince sizin aileniz ikiniz oluyorsunuz bunu bilin bu annemde annem tripleri kadınları olduğu gibi erkekleride kışkırtır
3 bukadar geçimsiz bir ortamda neden hala bekliyorsunuz eğer gitmek gibi bir amacınız yok ise neden kavga gğürültü devam ediyor
4 eşiniz aile olmayı becerememiş
5 hata sizde neden kv aynı evi kabul ettiniz burayıo okuyanlar bunun yanlış olduğunu görsün
6 ikiniz bir tatile çıkın
7olmuyorsaboşanın

aynı benim yaşadıklarım.seneler geçti anladım ki herşey eşinde bitiyor.kv ve kp ağzını tıkıyacak tek kişi o.Allah sabır versin canım böyle koca çok zor.
nasıl başa çıktın.yani nasıl eşin düzeldi.

ya Allah aşkına sana bunları yapan adama birde hizmet mi ediyorsun
hiçbirşey yapma elini hiçbirşeye sürme
dersine çalış
burda yazılan hemen her şeyi denedim.bu bunlar bi günde yaşanan şeyler değil.
dediğini de yaptım.o zaman yediklerim haram oldu.burnumdan getirdi.senin bi sorunun mu var diye soracak yerde işitmediğim laf kalmadı.
yani biz o masum aşamaları çoktan geçtik.ve asla da bidaha öyle bi ilişkimiz olmıcak.

gitmek gibi bi amacım yok değil.ama şartlarım şu anda bunu elvermiyo.sadece mantıklı düşünüp karar vermem lazım.
kv filan yaşamıyorum.sadece 2 günlüğüne gitmiştik.
biz balayına bile gitmedik.ne tatili.ben çok istemiştim.ama eşim daha o zamandan balayını hak etmediğmi söylemişti.zaten 10 gün sonra da görev gereği urfa sınıra gitti.3 ay gelmedi.ne olduysa o zaman oldu.evlendiklten 10 gün sonra ayrılmak her şeyi boka çevirdi.

ve ben sevmediğim insanlara karşı ikili oynayamıyorum.
kalbim buz gibiyken hiç bişey yokmuş gibi ailesine ona güler yüzlü davranamıyorum.bunu hak etmediklerini düşünüyorum.belki de bu yüzden bu kadar çatışıyourz.

Düzelmediki.daha öncelerde buna benzer bi konu açmıştım.bi arkadaş dediki ailesinden uzak durarak ver cezasını.bana mantıklı geldi.bende kendimi iyice soyutladım.düğündü bayramdı benden kimse bişey beklemez.öyle sorumluluklarım yok. Ilk bir yıl ailemle aynı şehirde yaşıyorduk.ailemin evine sayılı gittim bayramdan bayrama.uzaktan bile yettiler.boşanmaların eşiklerinden döndük hep.ama eşimin Yüzünden herşeyi annesine yetiştirdi hep Ağzına laf verdi sanane bile diyemedi.dört yıl oldu kimse beni sevmez.bende çıkarıma bakarım. Sonuçta benim annem babam değiller ya ohh çok rahatım:))

eşim bu kadar olay olmasına rağmen hala bana diyo ki bu davranışlarının sonuçlarına katlanırsın.ya benim gözüm onu görmüyo ki.ben kardeşimle ev tutup bi işe girip gayet hayatımı devam ettirebilirm.kardeşim de çalışıyo.ona muhtaç değilim.ama bu şekilde ailenle görüşmiceksin, onlarda kalmıcaksın,burda kalmak zorundasın sorun çıkarırsan buna katlanırsın tavırlarıyla benim onları seveceğimi ve istedikleri gibi davranacağımı düşünüyo.
ve ben eminim babası eşimin arkasaında bu kadar durmasa bence bunlar olmaz.sanki kızı zarar görmüş gibi babası onu savnuyo.tabiki sözden anlamayını dövceksin diyo.annemin babamın yanında.ben niye hala onların istediğini gibi davranayım ki.zorla onlarda kaldım da noldu.herkesin yüzü 5 karış.lokmalar boğazdan zor geçer.böyle iyi mi oluyo yani.
sınav geçince napcamı bilmiyorum.eşim gelmedi memleketten bi kaç güne gelir.nasıl davranır hiç bilmiyorum.düşünmemeye çalışıyorum.bı sırada kendimi deniyorum.tek başıma onu aramadan bi evde yaşayabilir miyim diye.gayet de yaşıyorum yani.en azından oturup onun yüzünü görmüyorum.
burda her şey eşte bitiyo bence.her şeyi aileler duysa da bişey değişmicek.eşim anne babasını mutlu etmek için beni olmadığım bi insan haline getirmeye çalıştıkça herkesin huzuru kaçacak.ama hala bunları yapmaya devam ediyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…