mesela sınavdan 5 gün sonra bayram var.ve ben gitmek istemyiorum.bi işe gircem hemen.ve izin vermiyolar dicem.Düzelmediki.daha öncelerde buna benzer bi konu açmıştım.bi arkadaş dediki ailesinden uzak durarak ver cezasını.bana mantıklı geldi.bende kendimi iyice soyutladım.düğündü bayramdı benden kimse bişey beklemez.öyle sorumluluklarım yok. Ilk bir yıl ailemle aynı şehirde yaşıyorduk.ailemin evine sayılı gittim bayramdan bayrama.uzaktan bile yettiler.boşanmaların eşiklerinden döndük hep.ama eşimin Yüzünden herşeyi annesine yetiştirdi hep Ağzına laf verdi sanane bile diyemedi.dört yıl oldu kimse beni sevmez.bende çıkarıma bakarım. Sonuçta benim annem babam değiller ya ohh çok rahatım:))
Eşiniz askeri personelse psikolojisi iyi olmayabilir doktora gidin terapi görün eğer sizi isteniyorsa bosaningitmek gibi bi amacım yok değil.ama şartlarım şu anda bunu elvermiyo.sadece mantıklı düşünüp karar vermem lazım.
kv filan yaşamıyorum.sadece 2 günlüğüne gitmiştik.
biz balayına bile gitmedik.ne tatili.ben çok istemiştim.ama eşim daha o zamandan balayını hak etmediğmi söylemişti.zaten 10 gün sonra da görev gereği urfa sınıra gitti.3 ay gelmedi.ne olduysa o zaman oldu.evlendiklten 10 gün sonra ayrılmak her şeyi boka çevirdi.
evet öyle.Eşiniz askeri personelse psikolojisi iyi olmayabilir doktora gidin terapi görün eğer sizi isteniyorsa bosanin
Boyle evliliği devam ettirmeyin saygisizlasmaya lüzum kendinize zaman verin bir sure şölende kal bu şekilde girecegin sınavdan hayır gelmezevet öyle.
emir ast üst vs vs
ve işi eve getirir.bana da emreder.yapmazsam üstüme yürür.hakaret eder.ben de artık onun gibi oldum.hakaret küfür gırla.
iyide canım seninki de inatlaşır gibi olmuyormu.kendimden örnek veriyim ben.boşanmayı çoğu zaman düşündüm .sonra vazgeçtim.eşim kv ye sponsor olucaktı biliyorum.tamam kabul ediyorum mutlu bi evliliğim yok belki ama boşanırsam bunlar kanun filan dinlemez bana zırnık koklatmazlar.inatlaştıkça iş inada biniyor.o yüzden hiç muhattap olmuyorum. ama birkerede kesmedim ilişkimi yavaş yavaş.senin annen baban öle böle de demedim.doğru zamanı kolladım hep.benim kocacında kafa nasıl basıyorsa.bide elti çıktı başıma.benden daha kıymetli mübarek.toplasan on kere görmemiştir.ama huyu bu işte beni ezdirecek ya.diyorum bak böyle yapma sen kendini de ezdiryorsun aslında.senin eşin kötü diğeri iyi diyecekler.yok anlamıyor.anlamayana laf anlatmak kadar zor iş yoktur.şimdi bayram arkası zorlu günler bekliyor bakalım eltimin düğünü var.beş aydır izinie nezaman çıkcaz kavgası ediyoruz.en son üztün çabalarım sayesinde düğüne birgün varken izne çıkıyorum.dedim banane ben düğün telaşesiyle kendimi yoramam.yapıyom ediyom da sanki yaranıyom.eee tabi bunda da annesinin davranışlarıda etkili tabi.ne arıyo ne soruyo aradığğımda nerdeyse suratıma kapatacak teli.mesela sınavdan 5 gün sonra bayram var.ve ben gitmek istemyiorum.bi işe gircem hemen.ve izin vermiyolar dicem.
memleketimiz aynı.ama ben gidip annemde kısıtlı saatlerde durabilcem.oarası senin evin değil,annen baban değil diyen bi zihniyet var karşımda.EŞİM DAHİL.ve ben artık katlanamıyorum ya kimseye.bişey değil kendi annem babam da onlara karsı gelemiyo.ne demek bizi ziyarate gelmicek.bi saatliğine gelcek ne demek diyemiyolar.tamam belki sorun çıkmasın diye böyle diyolar ama ben gelemiyorum böyle şeylere.ben kimseyi annem babam olarak göremem ya.bi evlendik diye nedir bu bu kadar insanın üstüne gelinir mi.
ya sen halen mazeret arıyosun,boşver tatlım gelmıyorum demesela sınavdan 5 gün sonra bayram var.ve ben gitmek istemyiorum.bi işe gircem hemen.ve izin vermiyolar dicem.
memleketimiz aynı.ama ben gidip annemde kısıtlı saatlerde durabilcem.oarası senin evin değil,annen baban değil diyen bi zihniyet var karşımda.EŞİM DAHİL.ve ben artık katlanamıyorum ya kimseye.bişey değil kendi annem babam da onlara karsı gelemiyo.ne demek bizi ziyarate gelmicek.bi saatliğine gelcek ne demek diyemiyolar.tamam belki sorun çıkmasın diye böyle diyolar ama ben gelemiyorum böyle şeylere.ben kimseyi annem babam olarak göremem ya.bi evlendik diye nedir bu bu kadar insanın üstüne gelinir mi.
bi insan bu kadar tiksinir eşinin ailesininden.
bu kadar batar her şey.
memlekete gittik eşimle.
bi gece kaldık onların evinde.ben ertesi gün döncektim.bi gece de annemlerde kalayım dedim.evden çıkarken eşim uyuyodu.kv söyledim.kp de ağzına geleni söyledi.çok kıymetliyse annenler git gelme dedi.
akşam annemler beni kv getirdi geri.baya tartışma oldu.kp ağzı sürekli küfür.önceki konuları bilenler tahmin edebilir.
işin kötüsü eşim onlar gibi düşünüyo.kp kv bi kere bile bizim oğlumuzun hatası vardır demedi.
annem babam evet tmm kızım yanlış yapmış olabilir dedikçe bana geldiler.
bi de kp ve eşim ikisi bu evlilik sürmicek,ayrılsınlar bilmem ne diyolar.biz buraya ayrılmak için mi geldik de siz ne diyosunuz dedim.annemlerde kalmamak ne demek dedim.
artık onlar benim anne babammış.yo değilsiniz dedim.beni bi tane anne babam var dedim.
kadın kriz geçirdi.dönüp bakmadım.nasılsın demedim.
ben de çok kriz geçirdim eşim gidip tv izliyodu.
bi de eltim aradı ikide bir.
eşimin beni çok seven bi halasını da götürdük giderken.o da dönüşte annemlere demiş ki eltisi çok kurnaz bilerek arıyo.çocuğu olmuyodu.onun masraflarını filan hep ödettiriyo.zateb tartışma sırasında kp kaç kere kıyasladı.elimden bi çay içmemiş.ben evde oturuyomuşum sabahtan akşama kadar.ne diyosunuz siz ya dedim.6 da kalkıp dersaneye gidiyorum akşam 8de geliyorum ben dedim.ama eve para getirmediğim için evde oğlunuzun parasını yiyo oluyorum dedim.
neyse ki dün döndüm.eşim dönmedi.izni vardı bi hafta.dün aksam eve ulaştın mı diye aramadı.bende aramadım.
kız gibi arkasını koruyo ailesi.
daha nefret ettiriyo kendinden.
ben nasıl sevebilrim böyleyken onun ailesini.
tek başıma onların yalakası olmak istemiyırum.çnükü eminim ben böyle davransam eşim sen iki yüzlüsün dicek.iki gün kahvaltı hazırlamadım diye bana yediklerini haram etmişti.annem sordu.yine haram ediyorum dedi.böyle artık tiksinimiyorum bile ondan.ama hala gelip onun evinde kalıyorum.ama acımıyorum.çünkü madem ona nikahlıyım benim ihtiyaçlarımı karşılamak zorunda.ben tek taraflı düzeltmek için uğrasamam.
bi kere dayak bile yedim.evi terk ettim.ama sonra kendim döndüm.yaptığım en büyük hataydı belki de.zaten ondan sonra ona hiç ısınamadım.şimdi de bi annemde kalmak istedim diye kp babamı arayıp eşyalarını toplasın gitsin demiş.bu kadar sorun edicek ne var.beni en kötü hissettiren eşimin de bi kere bile beni savunmaması.beni karısı gibi görmemesi.buna rağmen o mükemmel ben sorun çıkaran biriyim.ve bi kavga sırasında sesimi kaydetmiş.bela okuyomuşum annesine babasına.bunu da söyledi.
açık olacak biraz ama yatakta bile öyleydi.hep kaçıyodum.hatta istemesin diye soğuk duruyodum.
napcamı bilmiyorum.evden gidemem.yine baş belası kpss var.mecbur bu evde kalmak zorundayım.zaten bu mecburiyet beni o kadar yordu ki.
anne babanın bile bi yere kadar olduğunu düşünüyorum artık.herkes kendi mutluluğunda.annem diyo ki boşanırsan bu ailenin kızları geçinemiyo bi yerde derler.bizden kız almazlar.tövbe tövbe dedim.bunların daha üstünde bi akıl verene ihtiyacım var.annem ağzıyla diyo onlarada da dedi madem bu kadar istemiyosunuz ben alıp gidiyorum kızımı dedi.ama ağzıyla işte.
eşimin iyilik hak ettiğini düşünmüyorum.başta ailesiyle sorunum yoktu.ama o bana soğuk davrandıkça ben de soğudum.ve kavgalar ailelere de yansıdı.
öyle diyosun ama insanlar bu kadar salak mı sence.Bende aynı şeyleri yaşadım, çok karışıyorlardı eşimin ailesi. Bir senedir evliyim, neler oldu neler.. En sonuncu kavgada eşim babamı arayıp gel dediğinde babam artık "ben kızımı bir kocaya verdim, üç değil" dedi. Kala kaldılar öyle. O zamandan beri bana dokunamazlar, birşey diyemezler. Babam sonra aldı beni o evden gittik. Eşim bir kaç gün sonra özür dileyerek geldi, babam ağır tepki verdi ve barıştık.
Aileninde tepki vermesi şart. Seni çantada keklik sanmasın. Benim ailemde seninkisi gibi bakarsan, onlara karşı beni korurlar kollarlar, evdeyken aman kızım dul olmak iyi değil diye başlarlar. Ama olsun ailen hiç değilse onlara karşı bunu yapsın, seni sahipsiz sanmasınlar..
savunmaz.hiç bi zaman da savunmadı.daha böyle davranırken sen benim ailemi sevmiyosun oldu.nasıl seveyim ki ben onun ailesini.haklı da haksız da olsalar ben suçluyum.şöyle yapsa ona bile razıyım.ya ben onların karşısında böyle yetiştim mecbur onlara haklısınız dicem ama şu olayda aslında sen haklıydın.dese tmam dicem.benim hakkımı yemiyo en azından.yok ama onlar doğru ben yanlış.burda görüyorum ki anne ve babanız arkanızda durmuyor.dursa zaten bunların hiçbiri olmaz çok yazıkkk lafta değil kızımı alıp giderim demek icraat lazımmm icraat.....bunun yanısıra siz sanırım memurluk için uğraşıyosunuz 2 kat daha fazla verin kafanızı sınava alın ve memur olur böylelikle kimsenin kahrını çekmeyip ayaklarınızın üzrinde durursunuz.Eşiniz ailesinin yanında sizi savunmayıp yeriyor ise çoook yazıkkkk.Demekki birşey haketmiyo bu adam sadece sabredin.bazu şeyleride duymayın .eşiniz ile ortam musait olduğu zaman tekrar oturup güzelce konuşun üzüldüğünüzü ve bu durumları hakketmediğininizi dile getirin anlamıyorsa yapacak bişey yok bu durumda...
istemiyorum çünkü.annesi babası eşim bile bana aileni görmiceksin,burda kalcaksın.bi saat görsen yeter aileni derken ben niye memlekete gitmek istiyim ki.her şeyden soğuttular beni.artık anne babamda bil art niyet aramaya başladım.bizim aile ilişkilerimizi de bozcaklar.eşim hem bana diyo sen sorunlusun diye.ama kendi yaptıklarını görmekten aciz.bunun tek bi açıklaması var CAHİLLER...kendi köylerinin dışında da bi hayat olduğunu unutmuşlar.evlendim diye sadece onların hayat tarzına göre yaşamam gerekiyo.ve bunu zorla yaptırmaya çalışıyolar.iyide canım seninki de inatlaşır gibi olmuyormu.kendimden örnek veriyim ben.boşanmayı çoğu zaman düşündüm .sonra vazgeçtim.eşim kv ye sponsor olucaktı biliyorum.tamam kabul ediyorum mutlu bi evliliğim yok belki ama boşanırsam bunlar kanun filan dinlemez bana zırnık koklatmazlar.inatlaştıkça iş inada biniyor.o yüzden hiç muhattap olmuyorum. ama birkerede kesmedim ilişkimi yavaş yavaş.senin annen baban öle böle de demedim.doğru zamanı kolladım hep.benim kocacında kafa nasıl basıyorsa.bide elti çıktı başıma.benden daha kıymetli mübarek.toplasan on kere görmemiştir.ama huyu bu işte beni ezdirecek ya.diyorum bak böyle yapma sen kendini de ezdiryorsun aslında.senin eşin kötü diğeri iyi diyecekler.yok anlamıyor.anlamayana laf anlatmak kadar zor iş yoktur.şimdi bayram arkası zorlu günler bekliyor bakalım eltimin düğünü var.beş aydır izinie nezaman çıkcaz kavgası ediyoruz.en son üztün çabalarım sayesinde düğüne birgün varken izne çıkıyorum.dedim banane ben düğün telaşesiyle kendimi yoramam.yapıyom ediyom da sanki yaranıyom.eee tabi bunda da annesinin davranışlarıda etkili tabi.ne arıyo ne soruyo aradığğımda nerdeyse suratıma kapatacak teli.
Şiddet görmüş bu en ufak birşey mi sizce?Bosan Bosan diyip durmayin millete kendiniz koca bulamamissiniz milletide kendinize benzetceksiniz. Duzelecek iliski var duzelmeyecek iliski var en.ufak bside bosanilmaz ask evliliyse eger. Bnmde esimin ailesiyle onun benm ailemle problenlerimz oldu egerki ikili iliskinizde bi sorun yoksa ucuncu kisiler cozulur gider.gecici bi donem ordaysaniz bu kadar cikismayin bence relax olun zaten sayili gun sen evliligine mutluluguna bak anladigim kadaryla misafrlige gttiniz ? Yoksa ayni sehirde misiniz. Kocanla arana baskalarinin grmesine ve sebep olmasina izin verme.gicigina gden bi tavirlari varsada sen coz onun.haberi olmasin erkekler ailelerini tutar her zaman cunku mumkun oldugunca onlardan.uzak.kal
Orayi Atladim sanirim kafamda beliren araya giren ucuncu kisiler oldu genelde ona gore yorum yaptim. Senin kafandada bseyler belirmis anlasilan o zaman neden fkir aliyorsun ? Yanlisi goruyorsan ve bunu idrak edip anlatabliyorsan harekete gec kimseden akil alma sadece surekli Bosan Bosan diyorlar senin icin demiyorum herkese bole yorum atiyolar bnm snde okudugum seyde siddet kismini atlamis olsam grekki suan ogrendm o zaman bosan kardesim senin icinde yatkin olan secenek bu gbi duruyoŞiddet görmüş bu en ufak birşey mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?