eşimi ailesini evini SEVEMİYORUM...

mesela sınavdan 5 gün sonra bayram var.ve ben gitmek istemyiorum.bi işe gircem hemen.ve izin vermiyolar dicem.
memleketimiz aynı.ama ben gidip annemde kısıtlı saatlerde durabilcem.oarası senin evin değil,annen baban değil diyen bi zihniyet var karşımda.EŞİM DAHİL.ve ben artık katlanamıyorum ya kimseye.bişey değil kendi annem babam da onlara karsı gelemiyo.ne demek bizi ziyarate gelmicek.bi saatliğine gelcek ne demek diyemiyolar.tamam belki sorun çıkmasın diye böyle diyolar ama ben gelemiyorum böyle şeylere.ben kimseyi annem babam olarak göremem ya.bi evlendik diye nedir bu bu kadar insanın üstüne gelinir mi.

Eşiniz askeri personelse psikolojisi iyi olmayabilir doktora gidin terapi görün eğer sizi isteniyorsa bosanin

Eşiniz askeri personelse psikolojisi iyi olmayabilir doktora gidin terapi görün eğer sizi isteniyorsa bosanin
evet öyle.
emir ast üst vs vs
ve işi eve getirir.bana da emreder.yapmazsam üstüme yürür.hakaret eder.ben de artık onun gibi oldum.hakaret küfür gırla.

evet öyle.
emir ast üst vs vs
ve işi eve getirir.bana da emreder.yapmazsam üstüme yürür.hakaret eder.ben de artık onun gibi oldum.hakaret küfür gırla.
Boyle evliliği devam ettirmeyin saygisizlasmaya lüzum kendinize zaman verin bir sure şölende kal bu şekilde girecegin sınavdan hayır gelmez

Şu yaşlı insanlar gençleri rahat bıraksa boşanma,huzursuzluk ve üzüntü olmayacak , nedlr bu karıişma ve huzur bozma becerileri

Onun ailesi tam manysk ama senin ailende malesef aile gibi davranmiyor ..
Ne demek bu aileden kimsekiz almaz , böyle evlilik olmaz ..

iyide canım seninki de inatlaşır gibi olmuyormu.kendimden örnek veriyim ben.boşanmayı çoğu zaman düşündüm .sonra vazgeçtim.eşim kv ye sponsor olucaktı biliyorum.tamam kabul ediyorum mutlu bi evliliğim yok belki ama boşanırsam bunlar kanun filan dinlemez bana zırnık koklatmazlar.inatlaştıkça iş inada biniyor.o yüzden hiç muhattap olmuyorum. ama birkerede kesmedim ilişkimi yavaş yavaş.senin annen baban öle böle de demedim.doğru zamanı kolladım hep.benim kocacında kafa nasıl basıyorsa.bide elti çıktı başıma.benden daha kıymetli mübarek.toplasan on kere görmemiştir.ama huyu bu işte beni ezdirecek ya.diyorum bak böyle yapma sen kendini de ezdiryorsun aslında.senin eşin kötü diğeri iyi diyecekler.yok anlamıyor.anlamayana laf anlatmak kadar zor iş yoktur.şimdi bayram arkası zorlu günler bekliyor bakalım eltimin düğünü var.beş aydır izinie nezaman çıkcaz kavgası ediyoruz.en son üztün çabalarım sayesinde düğüne birgün varken izne çıkıyorum.dedim banane ben düğün telaşesiyle kendimi yoramam.yapıyom ediyom da sanki yaranıyom.eee tabi bunda da annesinin davranışlarıda etkili tabi.ne arıyo ne soruyo aradığğımda nerdeyse suratıma kapatacak teli.

Atanamayadabilirsiniz bütün planlarınızı sınava odaklamanız çok yanlış.boşanmak istiyosanız hemen harekete geçin

Boşan İle nin yanına hit ,ne derlerse desinler ,o kv de oğluyla turşusunu kursun ,yav ne istiyorlar bilmiyorum ki ,maxem annanin diizinin dibinden ayrilmicektin neden evlendin

yerinde olsam kpssye deli gibi çalısır atanırım ve bosanırım kalsın hastalıklı ailesiyle eşin de

ya sen halen mazeret arıyosun,boşver tatlım gelmıyorum de

burda görüyorum ki anne ve babanız arkanızda durmuyor.dursa zaten bunların hiçbiri olmaz çok yazıkkk lafta değil kızımı alıp giderim demek icraat lazımmm icraat.....bunun yanısıra siz sanırım memurluk için uğraşıyosunuz 2 kat daha fazla verin kafanızı sınava alın ve memur olur böylelikle kimsenin kahrını çekmeyip ayaklarınızın üzrinde durursunuz.Eşiniz ailesinin yanında sizi savunmayıp yeriyor ise çoook yazıkkkk.Demekki birşey haketmiyo bu adam sadece sabredin.bazu şeyleride duymayın .eşiniz ile ortam musait olduğu zaman tekrar oturup güzelce konuşun üzüldüğünüzü ve bu durumları hakketmediğininizi dile getirin anlamıyorsa yapacak bişey yok bu durumda...

Bende aynı şeyleri yaşadım, çok karışıyorlardı eşimin ailesi. Bir senedir evliyim, neler oldu neler.. En sonuncu kavgada eşim babamı arayıp gel dediğinde babam artık "ben kızımı bir kocaya verdim, üç değil" dedi. Kala kaldılar öyle. O zamandan beri bana dokunamazlar, birşey diyemezler. Babam sonra aldı beni o evden gittik. Eşim bir kaç gün sonra özür dileyerek geldi, babam ağır tepki verdi ve barıştık.

Aileninde tepki vermesi şart. Seni çantada keklik sanmasın. Benim ailemde seninkisi gibi bakarsan, onlara karşı beni korurlar kollarlar, evdeyken aman kızım dul olmak iyi değil diye başlarlar. Ama olsun ailen hiç değilse onlara karşı bunu yapsın, seni sahipsiz sanmasınlar..

öyle diyosun ama insanlar bu kadar salak mı sence.
babası o gün bi paket sigara içtim sinirden tansiyonum çıktı diyo.biz konuşmaya diye gidine bu iş olmıyacak boşansınlar diyo.biz anlamıyo muyuz sanki o adamın blöf yaptığını.aynen onlar da bizimkilerin aslında boşanmaya ne kadar karşı olduklarını biliyolar.bi kere babam etkisiz eleman.annem konuşsa da lafı kaale alınmıyo.sınav geçsin hala böyle yaparsa çekip gitcem.zaten eşim için kalmıyorum bu evde.dersanem burda vs vs.bugün hoca biri sizle kavga etmeye bile gelse tamam sen haklısın diyip geçeceksin bunu kendi huzurunuz için yapcaksınız filan dedi.ben de öyle yapcam.bi aydır öyle yapıyodum ama eşimin gereksiz sorun çıkarmaları beni de delirtti.neymiş bi kahvaltı hazırlamadım diye haram olsunmuş.o gidince yağlı ballı kahvaltı yapıyomuşum.benim onu takmadığımı kavga cıkardığında he he deyip geçtiğimi görünce sonunda en deli olduğum yerden maddiyattan vurdu beni.ya zaten ben bin kere dile getiriyorum ben de istiyorum çalışayım kazanayaım sıkıntımız olmasın böyle diyorum.o da bana gelip sen benim paramı yiyosun muamelesi yaptıkça bütün kan beynime sıçrıyo.

savunmaz.hiç bi zaman da savunmadı.daha böyle davranırken sen benim ailemi sevmiyosun oldu.nasıl seveyim ki ben onun ailesini.haklı da haksız da olsalar ben suçluyum.şöyle yapsa ona bile razıyım.ya ben onların karşısında böyle yetiştim mecbur onlara haklısınız dicem ama şu olayda aslında sen haklıydın.dese tmam dicem.benim hakkımı yemiyo en azından.yok ama onlar doğru ben yanlış.

istemiyorum çünkü.annesi babası eşim bile bana aileni görmiceksin,burda kalcaksın.bi saat görsen yeter aileni derken ben niye memlekete gitmek istiyim ki.her şeyden soğuttular beni.artık anne babamda bil art niyet aramaya başladım.bizim aile ilişkilerimizi de bozcaklar.eşim hem bana diyo sen sorunlusun diye.ama kendi yaptıklarını görmekten aciz.bunun tek bi açıklaması var CAHİLLER...kendi köylerinin dışında da bi hayat olduğunu unutmuşlar.evlendim diye sadece onların hayat tarzına göre yaşamam gerekiyo.ve bunu zorla yaptırmaya çalışıyolar.

Ne KPSS si? Bu durumda bu psikolojide ne kadar başarılı olursunuz şaibeli! Biran önce çalışın ve boşanın.aileniz sizi bırakmaz velevki bıraktı yalnız yaşayın bu nedir ya okurken sinirim bozuldu Allahtan size sabır ve çıkış yolu diliyorum sevgiler...

Bosan Bosan diyip durmayin millete kendiniz koca bulamamissiniz milletide kendinize benzetceksiniz. Duzelecek iliski var duzelmeyecek iliski var en.ufak bside bosanilmaz ask evliliyse eger. Bnmde esimin ailesiyle onun benm ailemle problenlerimz oldu egerki ikili iliskinizde bi sorun yoksa ucuncu kisiler cozulur gider.gecici bi donem ordaysaniz bu kadar cikismayin bence relax olun zaten sayili gun sen evliligine mutluluguna bak anladigim kadaryla misafrlige gttiniz ? Yoksa ayni sehirde misiniz. Kocanla arana baskalarinin grmesine ve sebep olmasina izin verme.gicigina gden bi tavirlari varsada sen coz onun.haberi olmasin erkekler ailelerini tutar her zaman cunku mumkun oldugunca onlardan.uzak.kal

Şiddet görmüş bu en ufak birşey mi sizce?

Şiddet görmüş bu en ufak birşey mi sizce?
Orayi Atladim sanirim kafamda beliren araya giren ucuncu kisiler oldu genelde ona gore yorum yaptim. Senin kafandada bseyler belirmis anlasilan o zaman neden fkir aliyorsun ? Yanlisi goruyorsan ve bunu idrak edip anlatabliyorsan harekete gec kimseden akil alma sadece surekli Bosan Bosan diyorlar senin icin demiyorum herkese bole yorum atiyolar bnm snde okudugum seyde siddet kismini atlamis olsam grekki suan ogrendm o zaman bosan kardesim senin icinde yatkin olan secenek bu gbi duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…