Eşimi aldatıyor muyum?

Bunun bir ismi var ama sizin için ceza alamayacağım,yazık

O aşk değil, vicdan azabı. Bende çocuğuma bağırdigim, kalbini kırdığımda uyurken aynı konu sahibi gibi yapıyorum

İnsan ne düşüneceğini kendi seçer çok doğru bir cümle. Allah hepimize akil irade vermiş. Konu sahibi (tabii gerçek ise) bu takıntısını fark edip aklından silmeye aklına geldiği zaman da hemen kendini başka şeylere yönlendirmeye çalışabilirdi veya eşiyle güzel zamanlar geçirmeye ilişkilerini taze tutmaya çalışabilirdi her anlamda. İnsanız sonuçta kadınların da erkeklerinde karşı cinsten birileri gözüne hoş görülebilir anlık bir şey de olabilir ama gidip te sizi rüyalarımda görüyorum demez konu sahibi. Adamın da aklına düşürmüş olursunuz bunu ki hic mi karısını düşünmediniz ya.

Neden bu kadar kırıcısınız oysa ki size hiçbir zararım yok... Hayatimdan memnun olsam, yaptiklarimi onaylasam zaten burda sizden yardim istemezdim. Buraya yazmanin bile benim icin ne kadar zor olduğunu tahmin edemezsiniz, yazip yazip siliyorum ama siz yazarken karsimdaki nasil bir psikolojide demeden ne kadar rahat kalp kırıyorsunuz...

Madem bu kadar kötü hissediyorsunuz eşinizden gizli gizli değil uzun süreli bir sağlam tedaviye baslayin. Eşinize ayrıntı vermek zorunda değilsiniz, sürekli kötü şeyler düşünüp, içinden çıkamadığınızı söyleyin.
Kendi başınıza çözemeyeceğiniz ortada.

hissettikleriniz hastalık boyutunda. ergen değilsiniz ki öğretmeninize ya da yaşça büyük birine takıntılı derecede hayranlık duyasınız. 2 sene çok uzun bir süre. adama da yazarak bir hamle yapmışsınız. ama beklediğinizi alamamışsınız. ya adam da karşılık verseydi iş nerelere giderdi hiç mi düşünmediniz? eşinizi, adamın eşini düşürdüğünüz durum ortada. tedavinize devam edin.

Duygularınızından dolayı bir şey diyen olmadı, attığınız mesajı çok yersiz bulduk.

Gerek var mıydı duyurmaya, ben de seni görüyorum falan dese muhabbet ilerlemeyecek sanki.

O adamdan haber aldığınız tüm aracı kişilerle sohbetinizi minimuma indirin. Adamla hiçbir şekilde görüşmeyin belli ki bir şeyleri sizi tetikliyor. Yani sizinki istemsiz bir aldatma oluyor buna aldatma denirse. Ben de rüyamda hep aynı eski sevgilimi görüyorum eşimle her mutsuz olduğumda gece rüyamda eski sevgilimle mutlu olduğumuz bir şeyler görüyorum. İstemesem de mutsuz olduğum zamanlar beynim mutlu olduğum şeylerle dengeleme yapıyor sanki ama sizin durum böyle bir şey değil. Eşinizle iyimişsiniz dolayısıyla görmeyin duymayın bu adamı.

İçinizde yasasaniz da boşanın derdim yine,bir kalpte iki kişi olmaz ama siz arsızca adama yazıyorsunuz ne desin isterdiniz "gel beni al çılgınlar gibi sevişelim falan mı yazmaliydi?????"elin adamına rüyalarımdasın denir mi????
Edep ille de edep .Sıçmış bir de sıvıyorsunuz, yaptığınız , asla masum değil kendinizi kandırmayın.Esinize o kadar üzüldüm ki ........

Bize zararın dokunmadığını nerden biliyorsun belki o takıntı yapıp ayartmaya çalıştığın adam benim kocam (!) Biz buna empati diyoruz. Şu platformda karısını aldatan karşı cinsimizdeki karaktersiz ne ise sizin bir farkınız olmadığının altını çiziyorum mesela ben sadece.. Böyle minnoş kalbim kırıldı filan yazmasaydınız ilk mesajım yeterli gelir diye düşünürdüm ama demek ki yeterli değilmiş. Öyle saça böyle tarak yani Yaptıklarınızı onaylamadığınıza da inanmıyorum üzgünüm. İnsansınız siz diğer canlılardan farkınız var. Düşünme,idrak etme ve bunlara hayata geçirebilmek gibi ama istemiyorsunuz çünkü istediğiniz adamla birlikte olmak. Yoksa adama durup dururken rüyamda görüyorum seni demezdiniz değil mi?

Beni en çok etkileyen ise onu görmek. Ama kotu olacagimi bile bile de hep görme istegi var içimde
Konunuzu ilk okuduğum haliyle “ yineleyen intruziv düşüncelere karşı aşırı uğraş hali” şeklinde yorumlamıştım , yani obsesyon bilinenin aksine patolojik değildir ve her insanda olur. Yineleyen ve rahatsız edici girici düşünceler diyebiliriz. Normalde insanlar bunları bertaraf edebilir, edemezse yardım alır, tedavi olur. Bu da normaldir.

Ama şu alıntıladığım cümleniz, bana durumun böyle olmadığını hissettirdi. Çünkü öncesinde bahsettiğim durumda insanlar kaçınma davranışı gösterir, rahatsız edici düşünceden uzaklaşmak için önlemler ve aksiyon alır. Siz onu görmenin iyi geldiğini söylüyorsunuz, bir de adama mesaj atmışsınız. Normalde bu da pek olmaz, çünkü etik ve ahlak kurallarına uygun olmadığını bildiği için kişi, değil mesaj atıp ilan etmek, bir başkasıyla ( yakınıyla vb ) paylaşmaz bile. Sizdeki durum başka görünüyor. Profesyonel destek almaya devam edin yoksa çok yanlış yollara girebilirsiniz. Burada birkaç cümleden yola çıkarak ancak bu kadar yorum yapabiliyorum. Sizin detaylı ve ardışık görüşmelere ihtiyacınız var.

Kafaya çok takma rüyana girse bile olabilir aman de geç git sen taktıkca neden onu görüyorum acaba zihnimde o mu var normal değil bunlar dedikçe zihnini dahada zorlarsın. Anlam yüklememeye çalış

Çok korkunç ya benim bir arkadaşım eşime platonik aşk derecesinde beğeni duysa napardim Allah korusunn fena bişey peki senin eşin bir arkadaşının eşine taksaydi kafayı napardn öyle söyleyelim basbaya aldatmak tabiki.. kendi eşiniz varken başka adamı düşünmek nedir boşanır onun gibi birini bulursun yani hiç olmazsa

Kafaya çok takma rüyana girse bile olabilir aman de geç git sen taktıkca neden onu görüyorum acaba zihnimde o mu var normal değil bunlar dedikçe zihnini dahada zorlarsın. Anlam yüklememeye çalış
Önce hepimiz öyle sandık, moral vermeye çalıştık ama adama seni her gece rüyamda görüyorum diye mesaj atması çok ama çok tehlikeli. Bir adama durduk yere böyle mesaj gelse, karısı okuyup soluğu avukatta alsa, çoluk çocuğun velayetini alıp göstermese, adama tazminat davası açsa kim kurtaracak onu? Konu sahibi resmen ateşle oynamış.

Eşini sevmiyorsun vicdan azabı duyuyorsun ve acıyorsun ona. O adama da aşıksın kendine kabul ettiremiyorsun. Hamleni de yapmışsın yani aldatmaya teşebbüs etmişsin ama karşılık bulamamışsın. Şimdi de karşılaşmaya bile korkuyorsun çünkü yüz bulamadın seni attığın mesaja pişman etti adam. Karakterli adammış

Yok artık. Adama mesaj atmak nedir o zaman takıntı haline getirmiş adamı adama karşı içten içe duyguları var sadece kendisine itiraf edemiyor kendisini kandırıyor.

Psikoloğa gitmeyi denediniz mi.

Evliyken aşik olmussunuz anladigim kadariyla yapacaginiz tek sey bosanmak, bosanmayip evliliginize devam etmek esinize haksizlik.

Ama anladigim kadariyla siz adam nasilsa evli elde edemeyecegim diye dusunup elinizdeki adamdan olmak istemiyorsunuz.

(Sadece ilk mesaji okudum, konuyu tamamen okumadim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…