- 19 Nisan 2020
- 626
- 386
- 103
- 30
- Konu Sahibi birazdertli
-
Bunun bir ismi var ama sizin için ceza alamayacağım,yazıkHanımlar merhaba. Bu konuyu 2 yıldır yazıp yazıp siliyorum, çünkü hem linçlenmekten korkuyorum hem de konuşmaktan. Lütfen yargılamadan bana destek olun çünkü çok ihtiyacım var. Eşimi çok seviyorum, ama bu içimdeki anlam veremediğim hisler bana kafayı yedirtmek üzere... Hiç muhabbet bile etmediğim, yakından dahi görmediğim sadece arkadaşımın arkadaşının eşi olan bir adam 2 yıldan fazladır surekli ruyamda, dusuncelerimde, hayallarimde... Etrafimda cok konuşulan biriydi, ornek gösterilen, takdir edilen. Suan onun hakkinda konusanlardan bile uzak duruyorum. Delirmekten korkuyorum, kac tane psikologa gittim. Onu görmediğim zaman daha iyiyim ama gördüğüm zaman gunlerce aklimdan çıkmıyor, buralardan tasinmayi bile düşündüm ama benim tasinalim dememle olacak bir sey degil. Esim o kadar iyi ki ona cook buyuk haksizlik ettigimin farkindayim cok uzgunum ama hicbir sey yapamiyorum nolur bana yardim edin...
O aşk değil, vicdan azabı. Bende çocuğuma bağırdigim, kalbini kırdığımda uyurken aynı konu sahibi gibi yapıyorumEsinizi uyurken seviyor yüzünü öpüyorsunuz o kadar aşıksinız ama ayni zamanda başka birine sizi her gün rüyamda görüyorum topluca bulusmayalim diyorsunuz. Konu hic inandırıcı değil. Pazar pazar canınız sıkıldı galiba.
İnsan ne düşüneceğini kendi seçer çok doğru bir cümle. Allah hepimize akil irade vermiş. Konu sahibi (tabii gerçek ise) bu takıntısını fark edip aklından silmeye aklına geldiği zaman da hemen kendini başka şeylere yönlendirmeye çalışabilirdi veya eşiyle güzel zamanlar geçirmeye ilişkilerini taze tutmaya çalışabilirdi her anlamda. İnsanız sonuçta kadınların da erkeklerinde karşı cinsten birileri gözüne hoş görülebilir anlık bir şey de olabilir ama gidip te sizi rüyalarımda görüyorum demez konu sahibi. Adamın da aklına düşürmüş olursunuz bunu ki hic mi karısını düşünmediniz ya.Aldatmanın cinsiyeti yoku iyice gözümüze soktunuz teşekkür ederiz. Siz kabak gibi aldatmışsınız işte ve gerçekten uzak durun adamdan. Yazık yuvasını yıkmayın size bir kez direnmiş helal olsun. Bunun güzellemesini yapamıcam insan ne düşüneceğini kendi seçer sizde seçmişsiniz işte
Adamdan yüz bulsanız aldatırdınız sizin gibiler yüzünden edep ahlak kalmadıBu olmasaydı hayranlık ve takıntı derdim ama iş değişti.
Madem bu kadar kötü hissediyorsunuz eşinizden gizli gizli değil uzun süreli bir sağlam tedaviye baslayin. Eşinize ayrıntı vermek zorunda değilsiniz, sürekli kötü şeyler düşünüp, içinden çıkamadığınızı söyleyin.Neden bu kadar kırıcısınız oysa ki size hiçbir zararım yok... Hayatimdan memnun olsam, yaptiklarimi onaylasam zaten burda sizden yardim istemezdim. Buraya yazmanin bile benim icin ne kadar zor olduğunu tahmin edemezsiniz, yazip yazip siliyorum ama siz yazarken karsimdaki nasil bir psikolojide demeden ne kadar rahat kalp kırıyorsunuz...
Duygularınızından dolayı bir şey diyen olmadı, attığınız mesajı çok yersiz bulduk.Neden bu kadar kırıcısınız oysa ki size hiçbir zararım yok... Hayatimdan memnun olsam, yaptiklarimi onaylasam zaten burda sizden yardim istemezdim. Buraya yazmanin bile benim icin ne kadar zor olduğunu tahmin edemezsiniz, yazip yazip siliyorum ama siz yazarken karsimdaki nasil bir psikolojide demeden ne kadar rahat kalp kırıyorsunuz...
O adamdan haber aldığınız tüm aracı kişilerle sohbetinizi minimuma indirin. Adamla hiçbir şekilde görüşmeyin belli ki bir şeyleri sizi tetikliyor. Yani sizinki istemsiz bir aldatma oluyor buna aldatma denirse. Ben de rüyamda hep aynı eski sevgilimi görüyorum eşimle her mutsuz olduğumda gece rüyamda eski sevgilimle mutlu olduğumuz bir şeyler görüyorum. İstemesem de mutsuz olduğum zamanlar beynim mutlu olduğum şeylerle dengeleme yapıyor sanki ama sizin durum böyle bir şey değil. Eşinizle iyimişsiniz dolayısıyla görmeyin duymayın bu adamı.Hanımlar merhaba. Bu konuyu 2 yıldır yazıp yazıp siliyorum, çünkü hem linçlenmekten korkuyorum hem de konuşmaktan. Lütfen yargılamadan bana destek olun çünkü çok ihtiyacım var. Eşimi çok seviyorum, ama bu içimdeki anlam veremediğim hisler bana kafayı yedirtmek üzere... Hiç muhabbet bile etmediğim, yakından dahi görmediğim sadece arkadaşımın arkadaşının eşi olan bir adam 2 yıldan fazladır surekli ruyamda, dusuncelerimde, hayallarimde... Etrafimda cok konuşulan biriydi, ornek gösterilen, takdir edilen. Suan onun hakkinda konusanlardan bile uzak duruyorum. Delirmekten korkuyorum, kac tane psikologa gittim. Onu görmediğim zaman daha iyiyim ama gördüğüm zaman gunlerce aklimdan çıkmıyor, buralardan tasinmayi bile düşündüm ama benim tasinalim dememle olacak bir sey degil. Esim o kadar iyi ki ona cook buyuk haksizlik ettigimin farkindayim cok uzgunum ama hicbir sey yapamiyorum nolur bana yardim edin...
İçinizde yasasaniz da boşanın derdim yine,bir kalpte iki kişi olmaz ama siz arsızca adama yazıyorsunuz ne desin isterdiniz "gel beni al çılgınlar gibi sevişelim falan mı yazmaliydi?????"elin adamına rüyalarımdasın denir mi????Neden bu kadar kırıcısınız oysa ki size hiçbir zararım yok... Hayatimdan memnun olsam, yaptiklarimi onaylasam zaten burda sizden yardim istemezdim. Buraya yazmanin bile benim icin ne kadar zor olduğunu tahmin edemezsiniz, yazip yazip siliyorum ama siz yazarken karsimdaki nasil bir psikolojide demeden ne kadar rahat kalp kırıyorsunuz...
Neden bu kadar kırıcısınız oysa ki size hiçbir zararım yok... Hayatimdan memnun olsam, yaptiklarimi onaylasam zaten burda sizden yardim istemezdim. Buraya yazmanin bile benim icin ne kadar zor olduğunu tahmin edemezsiniz, yazip yazip siliyorum ama siz yazarken karsimdaki nasil bir psikolojide demeden ne kadar rahat kalp kırıyorsunuz...
Konunuzu ilk okuduğum haliyle “ yineleyen intruziv düşüncelere karşı aşırı uğraş hali” şeklinde yorumlamıştım , yani obsesyon bilinenin aksine patolojik değildir ve her insanda olur. Yineleyen ve rahatsız edici girici düşünceler diyebiliriz. Normalde insanlar bunları bertaraf edebilir, edemezse yardım alır, tedavi olur. Bu da normaldir.Beni en çok etkileyen ise onu görmek. Ama kotu olacagimi bile bile de hep görme istegi var içimde
Kafaya çok takma rüyana girse bile olabilir aman de geç git sen taktıkca neden onu görüyorum acaba zihnimde o mu var normal değil bunlar dedikçe zihnini dahada zorlarsın. Anlam yüklememeye çalışHanımlar merhaba. Bu konuyu 2 yıldır yazıp yazıp siliyorum, çünkü hem linçlenmekten korkuyorum hem de konuşmaktan. Lütfen yargılamadan bana destek olun çünkü çok ihtiyacım var. Eşimi çok seviyorum, ama bu içimdeki anlam veremediğim hisler bana kafayı yedirtmek üzere... Hiç muhabbet bile etmediğim, yakından dahi görmediğim sadece arkadaşımın arkadaşının eşi olan bir adam 2 yıldan fazladır surekli ruyamda, dusuncelerimde, hayallarimde... Etrafimda cok konuşulan biriydi, ornek gösterilen, takdir edilen. Suan onun hakkinda konusanlardan bile uzak duruyorum. Delirmekten korkuyorum, kac tane psikologa gittim. Onu görmediğim zaman daha iyiyim ama gördüğüm zaman gunlerce aklimdan çıkmıyor, buralardan tasinmayi bile düşündüm ama benim tasinalim dememle olacak bir sey degil. Esim o kadar iyi ki ona cook buyuk haksizlik ettigimin farkindayim cok uzgunum ama hicbir sey yapamiyorum nolur bana yardim edin...
Önce hepimiz öyle sandık, moral vermeye çalıştık ama adama seni her gece rüyamda görüyorum diye mesaj atması çok ama çok tehlikeli. Bir adama durduk yere böyle mesaj gelse, karısı okuyup soluğu avukatta alsa, çoluk çocuğun velayetini alıp göstermese, adama tazminat davası açsa kim kurtaracak onu? Konu sahibi resmen ateşle oynamış.Kafaya çok takma rüyana girse bile olabilir aman de geç git sen taktıkca neden onu görüyorum acaba zihnimde o mu var normal değil bunlar dedikçe zihnini dahada zorlarsın. Anlam yüklememeye çalış
Yok artık. Adama mesaj atmak nedir o zaman takıntı haline getirmiş adamı adama karşı içten içe duyguları var sadece kendisine itiraf edemiyor kendisini kandırıyor.Önce hepimiz öyle sandık, moral vermeye çalıştık ama adama seni her gece rüyamda görüyorum diye mesaj atması çok ama çok tehlikeli. Bir adama durduk yere böyle mesaj gelse, karısı okuyup soluğu avukatta alsa, çoluk çocuğun velayetini alıp göstermese, adama tazminat davası açsa kim kurtaracak onu? Konu sahibi resmen ateşle oynamış.
Psikoloğa gitmeyi denediniz mi.Hanımlar merhaba. Bu konuyu 2 yıldır yazıp yazıp siliyorum, çünkü hem linçlenmekten korkuyorum hem de konuşmaktan. Lütfen yargılamadan bana destek olun çünkü çok ihtiyacım var. Eşimi çok seviyorum, ama bu içimdeki anlam veremediğim hisler bana kafayı yedirtmek üzere... Hiç muhabbet bile etmediğim, yakından dahi görmediğim sadece arkadaşımın arkadaşının eşi olan bir adam 2 yıldan fazladır surekli ruyamda, dusuncelerimde, hayallarimde... Etrafimda cok konuşulan biriydi, ornek gösterilen, takdir edilen. Suan onun hakkinda konusanlardan bile uzak duruyorum. Delirmekten korkuyorum, kac tane psikologa gittim. Onu görmediğim zaman daha iyiyim ama gördüğüm zaman gunlerce aklimdan çıkmıyor, buralardan tasinmayi bile düşündüm ama benim tasinalim dememle olacak bir sey degil. Esim o kadar iyi ki ona cook buyuk haksizlik ettigimin farkindayim cok uzgunum ama hicbir sey yapamiyorum nolur bana yardim edin...
Hanımlar merhaba. Bu konuyu 2 yıldır yazıp yazıp siliyorum, çünkü hem linçlenmekten korkuyorum hem de konuşmaktan. Lütfen yargılamadan bana destek olun çünkü çok ihtiyacım var. Eşimi çok seviyorum, ama bu içimdeki anlam veremediğim hisler bana kafayı yedirtmek üzere... Hiç muhabbet bile etmediğim, yakından dahi görmediğim sadece arkadaşımın arkadaşının eşi olan bir adam 2 yıldan fazladır surekli ruyamda, dusuncelerimde, hayallarimde... Etrafimda cok konuşulan biriydi, ornek gösterilen, takdir edilen. Suan onun hakkinda konusanlardan bile uzak duruyorum. Delirmekten korkuyorum, kac tane psikologa gittim. Onu görmediğim zaman daha iyiyim ama gördüğüm zaman gunlerce aklimdan çıkmıyor, buralardan tasinmayi bile düşündüm ama benim tasinalim dememle olacak bir sey degil. Esim o kadar iyi ki ona cook buyuk haksizlik ettigimin farkindayim cok uzgunum ama hicbir sey yapamiyorum nolur bana yardim edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?